تیتر امروز

علی فرزین: صدای دانشجویان استان‌های دیگر به تهران نمی‌رسد/ هیچ فرقی بین دولت روحانی، رئیسی و پزشکیان نیست/ پویا درودی: دانشجویان برای خروج از ایران فقط بلیت رفت می‌گیرند/ به آینده ایران امید دارم
دیدار به مناسبت روز دانشجو برگزار کرد

علی فرزین: صدای دانشجویان استان‌های دیگر به تهران نمی‌رسد/ هیچ فرقی بین دولت روحانی، رئیسی و پزشکیان نیست/ پویا درودی: دانشجویان برای خروج از ایران فقط بلیت رفت می‌گیرند/ به آینده ایران امید دارم

دیدارنیوز به مناسبت روز دانشجو، یک نشست هم اندیشی با حضور دو دانشجو برگزار کرد تا به این بهانه ناگفته‌ها گفته شود.
اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور

این صد و سی و هفتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۱۷ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «پشت صحنه» با رئیس پیشین سازمان ملی جوانان

رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید

دیدارنیوز در برنامه «پشت صحنه» این بار میزبان رحیم عبادی، رئیس پیشین سازمان ملی جوانان بود. او معتقد است نسلی که روزی مخاطب سازمان ملی جوانان بود، امروز به میانسالی رسیده است.
دستور وزیر اقتصاد به سازمان مالیاتی

مستندات فرارهای مالیاتی به دادستانی ارسال شود

احسان خاندوزی، وزیر امور اقتصادی و دارایی درخصوص نامه دادستان تهران مبنی بر ارائه مستندات از فرار‌های مالیاتی اعلام کرد: سازمان مالیاتی دارای فرآیند‌های دادرسی قضایی است و در مورد پرونده فرار‌های مالیاتی بررسی‌ها در حال انجام است، اما کنار این روند به رئیس سازمان امور مالیاتی دستور ویژه داده شد مستندات مربوط به فرار‌های مالیاتی را در اسرع وقت در اختیار دادستانی عمومی و انقلاب تهران قرار دهند.

کد خبر: ۱۵۲۵۶۴
۱۰:۳۹ - ۲۱ تير ۱۴۰۲

مستندات فرارهای مالیاتی به دادستانی ارسال شود

دیدارنیوز: همزمان با اعلام دادستانی مبنی بر ارائه مستندات فرار‌های مالیاتی از سوی وزارت اقتصاد، خاندوزی از دستور ویژه به سازمان مالیاتی برای ارائه این مستندات به دادستانی خبر داد.

وزیر امور اقتصادی و دارایی طی روز‌های اخیر و با حضور در برنامه تلویزیونی ثریا از شناسایی ۱۷۶ هزار نفر با گردش مالی ۷۰۰ هزار میلیارد تومان، بدون پرداخت مالیات حتی به‌اندازه یک کارگر یا کارمند، شناسایی ۸۰۰ مورد کد ملی افراد زیر پنج سال با تراکنش بالای میلیارد و شناسایی یک‌هزار و ۱۰۰ کد ملی متعلق به اشخاص پنج تا ده سال با تراکنش بالای میلیارد خبر داد.

همزمان با اعلام این موضوع از سوی وزیر اقتصاد، دادستان عمومی و انقلاب تهران اعلام کرد: با توجه به اینکه فرار مالیاتی جرم است؛ در مکاتبه با وزیر امور اقتصادی و دارایی مقرر شد چنانچه در این زمینه گزارشی اعلام شده است، مراتب با ذکر شماره و تاریخ به اینجانب اعلام شود.

او تأکید کرد: در مکاتبه با وزیر اقتصاد تصریح شد چنانچه تاکنون گزارش و اعلام جرمی در این خصوص صورت نگرفته است؛ ضمن مستندسازی در خصوص افرادی که فرار مالیاتی آن‌ها مربوط به حوزه قضایی تهران است، مراتب را به‌همراه مستندات در مورد هر فرد به‌صورت مجزا با معرفی نماینده به اینجانب اعلام و موارد مربوط به سایر استان‌‎ها را به دادستان‌های مربوطه اعلام کنند.

سیداحسان خاندوزی وزیر امور اقتصادی و دارایی نیز در جمع خبرنگاران درخصوص نامه دادستان تهران مبنی بر ارائه مستندات از فرار‌های مالیاتی اعلام کرد: سازمان مالیاتی دارای فرآیند‌های دادرسی قضایی است و در مورد پرونده فرار‌های مالیاتی بررسی‌ها در حال انجام است، اما کنار این روند به رئیس سازمان امور مالیاتی دستور ویژه داده شد مستندات مربوط به فرار‌های مالیاتی را در اسرع وقت در اختیار دادستانی عمومی و انقلاب تهران قرار دهند.

ارسال نظرات
امروز چهارشنبه ۱۹ آذر
امروز چهارشنبه ۱۹ آذر
امروز چهارشنبه ۱۹ آذر
امروز چهارشنبه ۱۹ آذر