تیتر امروز

اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور

این صد و سی و هفتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۱۷ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «پشت صحنه» با رئیس پیشین سازمان ملی جوانان

رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید

دیدارنیوز در برنامه «پشت صحنه» این بار میزبان رحیم عبادی، رئیس پیشین سازمان ملی جوانان بود. او معتقد است نسلی که روزی مخاطب سازمان ملی جوانان بود، امروز به میانسالی رسیده است.
علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با نماینده پیشین مجلس شورای اسلامی

علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد

«تیتر» در یکی دیگر از سری برنامه‌های خود و با توجه به اهمیت افزایش قیمت بنزین به سراغ یکی از نمایندگان پیشین مجلس و عضو کمیسیون انرژی رفت تا در مورد قیمت بنزین حقایق را برای مردم بگوید.

تحقیقات اف‌بی‌آی از «رابرت مالی»

روزنامه تایمز آو اسرائیل اعلام کرد که اف‌بی‌آی در حال انجام تحقیقات از رابرت مالی، نماینده ویژه دولت آمریکا در امور ایران درباره چگونگی استفاده او از اطلاعات محرمانه است.

کد خبر: ۱۵۲۲۹۷
۰۹:۱۴ - ۱۷ تير ۱۴۰۲

تحقیقات اف‌بی‌آی از «رابرت مالی»

دیدارنیوز: اداره تحقیقات فدرال آمریکا در حال انجام تحقیقات از نماینده ویژه دولت آمریکا در امور ایران درباره چگونگی استفاده او از اطلاعات محرمانه است.

به نوشته روزنامه تایمز آو اسرائیل، روز جمعه گزارشی منتشر شد مبنی بر اینکه اداره تحقیقات فدرال آمریکا (FBI) در حال انجام تحقیقات از راب مالی، نماینده ویژه دولت آمریکا در امور ایران است که به تازگی به مرخصی اجباری فرستاده شده و مجوز امنیتی او نیز به حالت تعلیق درآمده است.

وبگاه آمریکایی سمافور روز جمعه به نقل از یک منبع آگاه در وزارت امور خارجه آمریکا گزارش داد که تحقیقات امنیتی داخلی درباره راب مالی و نحوه استفاده او از اطلاعات طبقه‌بندی شده به اف‌بی‌آی واگذار شده است.

دو مقام وزارت امور خارجه آمریکا پیشتر گفته بودند که دفتر امنیت دیپلماتیک این تحقیقات را رهبری می‌کند، اما وبگاه سمافور گزارش داد که جزئیات بیشتر در مورد این پرونده نامشخص است و دخالت FBI حاکی از ظن یک جرم احتمالی است.

مالی هفته گذشته در پیامی که برای چندین خبرنگار ارسال شد، گفت: به من اطلاع داده شده که مجوز امنیتی من در دست بررسی است. اطلاعات بیشتری در اختیار من قرار نگرفته است، اما انتظار دارم تحقیقات به نحو مطلوب و به زودی حل شود. در ضمن من در مرخصی هستم.

راب مالی تلاش‌های دولت بایدن برای احیای توافق هسته‌ای با ایران و حل و فصل مسائل مربوط به آمریکایی‌های بازداشت شده در ایران را رهبری کرده، اما هفته‌ها است که او در شغل خود فعال نبوده است.

مت میلر، سخنگوی وزارت امور خارجه آمریکا نیز هفته گذشته تنها تایید کرد که مالی در مرخصی است و آبرام پیای، معاون او به‌طور موقت به‌عنوان نماینده ویژه در امور ایران خدمت می‌کند.

شبکه سی‌ان‌ان حدود دو هفته پیش اعلام کرد که منابع متعدد به این رسانه گفته‌اند، رابرت مالی، نماینده ویژه آمریکا در امور ایران بدون دستمزد به مرخصی فرستاده شده که این امر پس از تعلیق مجوز امنیتی وی در اوایل سال جاری (میلادی) انجام گرفته است.

رابرت مالی یک هفته پس از روی کار آمدن جو بایدن در سال ۲۰۲۱ به عنوان نماینده ویژه دولت آمریکا در امور ایران منصوب شد و از ابتدای دولت بایدن در تلاش برای احیای توافق هسته‌ای با ایران بود. اما تلاش‌های او که شامل رفت و آمد مالی به خاورمیانه و عمدتاً کار کردن از طریق متحدان ایالات متحده برای برقراری ارتباط با ایران بود، تقریباً هیچ پیشرفتی ایجاد نکرد.

در پایان سال ۲۰۲۲، مقامات وزارت امور خارجه آمریکا می‌گفتند که تلاش‌ها برای احیای توافق هسته‌ای در کانون توجه این وزارت‌خانه نبوده است.

راب مالی در دوران دولت‌های کلینتون و اوباما روی موضوع ایران کار می‌کرد. در دوران ریاست جمهوری اوباما او بخشی از تیم مذاکره کننده دیپلماتیک بود که به تدوین توافق هسته‌ای با ایران کمک کرد. مالی همچنین با آنتونی بلینکن وزیر امور خارجه آمریکا برای چندین دهه دوست بوده است که به دوران نوجوانی و همکلاسی آن‌ها در پاریس برمی‌گردد.

منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز سه‌شنبه ۱۸ آذر
امروز سه‌شنبه ۱۸ آذر
امروز سه‌شنبه ۱۸ آذر
امروز سه‌شنبه ۱۸ آذر