تیتر امروز

اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور

این صد و سی و هفتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۱۷ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «پشت صحنه» با رئیس پیشین سازمان ملی جوانان

رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید

دیدارنیوز در برنامه «پشت صحنه» این بار میزبان رحیم عبادی، رئیس پیشین سازمان ملی جوانان بود. او معتقد است نسلی که روزی مخاطب سازمان ملی جوانان بود، امروز به میانسالی رسیده است.
علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با نماینده پیشین مجلس شورای اسلامی

علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد

«تیتر» در یکی دیگر از سری برنامه‌های خود و با توجه به اهمیت افزایش قیمت بنزین به سراغ یکی از نمایندگان پیشین مجلس و عضو کمیسیون انرژی رفت تا در مورد قیمت بنزین حقایق را برای مردم بگوید.
با حکم‌ قضایی

شهردار انزلی برکنار شد

شعبان جعفری، رئیس شورای شهر انزلی از برکناری شهردار این شهر خبر داد و گفت: دلیل محکومیت شهردار انزلی دریافت حق جلسه از کمیسیون ماده ۱۰۰ به ازای هر جلسه رقمی حدود سه میلیون تومان عنوان شده است.

کد خبر: ۱۵۱۹۸۴
۱۹:۵۳ - ۱۰ تير ۱۴۰۲

شهردار انزلی برکنار شد

دیدارنیوز: رئیس شورای شهر انزلی اعلام کرد: طی نامه‌ای که در تاریخ ششم تیرماه از سوی دفتر بازرسی و مدیریت عملکرد و امور حقوقی استانداری گیلان منضم به دادنامه معاون دادستان دادسرای عمومی انقلاب اسلامی رشت، دریافت شد، شهردار انزلی تعلیق و پس از آن مطابق قانونی سرپرست جدید تعیین شد.

شعبان جعفری گفت: شورای شهر انزلی مجری قانون بوده و تعیین شهردار جدید به پیوست نامه استانداری انجام شده است.

وی عنوان کرد: دلیل محکومیت شهردار انزلی دریافت حق جلسه از کمیسیون ماده ۱۰۰ به ازای هر جلسه رقمی حدود سه میلیون تومان عنوان شده است.

جعفری ادامه داد: شهرداران در کمیسیون ماده ۱۰۰ حق رای ندارند و شهردار یا یکی از مسئولان شهرداری به صورت معمول دبیر کمیسیون است.

او عنوان کرد: یکی از الزامات اعضای شورای شهر انزلی در این دوره حضور شهردار در این جلسات بود تا خود شخصا در مباحث مطروحه توضیح دهد از اینرو در تمام جلسات شهردار انزلی شرکت کرده و توضیح داده و اظهار نظر می‌کرد.

جعفری با بیان اینکه ۹۰ درصد شهرداران گیلان حتی کسانی که در کمیسیون ماده ۱۰۰ شرکت نمی‌کنند حق جلسه می‌گیرند، افزود: شهردار انزلی از این حق کمیسیون استفاده کرده که پیرو تعلیق خلیلی عنوان شده نباید این مقدار پول را دریافت می‌کرد.

او تاکید کرد: ششم تیر ماه این حکم به طور رسمی ابلاغ شد و از زمان ابلاغ آن اقدامات قانونی برای تعیین سرپرست و فرایند‌های قانونی آن انجام شد که در جلسه روز چهارشنبه به دلیل عدم شرکت سه نفر از اعضای شورا به جلسه انتخاب سرپرست به حد نصاب نرسید و به امروز موکول شد.

جعفری ادامه داد: سرپرست جدید شهرداری انزلی تا انتخاب شهردار جدید یعنی سه ماه می‌تواند به عنوان سرپرست این مجموعه فعالیت می‌کند.

منبع: ایرنا
ارسال نظرات
امروز سه‌شنبه ۱۸ آذر
امروز سه‌شنبه ۱۸ آذر
امروز سه‌شنبه ۱۸ آذر
امروز سه‌شنبه ۱۸ آذر