تیتر امروز

اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور

این صد و سی و هفتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۱۷ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «پشت صحنه» با رئیس پیشین سازمان ملی جوانان

رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید

دیدارنیوز در برنامه «پشت صحنه» این بار میزبان رحیم عبادی، رئیس پیشین سازمان ملی جوانان بود. او معتقد است نسلی که روزی مخاطب سازمان ملی جوانان بود، امروز به میانسالی رسیده است.
علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با نماینده پیشین مجلس شورای اسلامی

علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد

«تیتر» در یکی دیگر از سری برنامه‌های خود و با توجه به اهمیت افزایش قیمت بنزین به سراغ یکی از نمایندگان پیشین مجلس و عضو کمیسیون انرژی رفت تا در مورد قیمت بنزین حقایق را برای مردم بگوید.
هواشناسی با صدور هشدار نارنجی در باره سامانه بارشی امروز

سه استان غربی کشور آماده باشند

بارش‌ها امروز پنج شنبه در اردبیل، نیمه شمالی استان‌های آذربایجان غربی و آذربایجان شرقی تقویت می‌شود

کد خبر: ۱۵۱۱۵۶
۱۰:۳۴ - ۲۵ خرداد ۱۴۰۲

سه استان غربی کشور آماده باشند

 

دیدارنیوز: سازمان هواشناسی با صدور هشدار نارنجی اعلام کرد: بارش‌ها امروز پنج شنبه در اردبیل، نیمه شمالی استان‌های آذربایجان غربی و آذربایجان شرقی تقویت می‌شود و همزمان در ساعت عصر در تهران، البرز و ۱۰ استان دیگر وزش باد‌های شدید خواهیم داشت.

بر اساس اعلام سازمان هواشناسی مخاطرات فعالیت سامانه بارشی در نوار غربی کشور شامل آبگرفتگی معابر عمومی و جاری شدن روان‌آب، بالا آمدن ناگهانی سطح آب رودخانه‌ها و مسیل‌ها، صاعقه، خسارت به سازه‌های موقت از جمله بنرها، داربست‌ها و تابلو‌های تبلیغاتی و اختلال در پرواز‌ها و در نواحی کوهستانی احتمال سقوط سنگ است.

امروز هم چنین در ارتفاعات تهران، زنجان، سمنان، گیلان و مازندران نیز با افزایش ابر و احتمال رگبار باران و وزش باد شدید و روی مناطق مستعد ریزش گردوخاک مواجه هستیم.

در پنج روز آینده؛ وزش باد شدید در شرق و مناطقی از مرکز

هواشناسی اعلام کرده وزش باد امروز در نیمه جنوبی خراسان رضوی، خراسان جنوبی، سیستان و بلوچستان، هرمزگان، کرمان، یزد، نیمه شرقی اصفهان، جنوب سمنان، البرز، قم، تهران، ایلام، نیمه غربی خوزستان و بوشهر در ساعت عصر تشدید می‌شود.

هواشناسی هم چنین در هشدار دریایی از افزایش سرعت وزش باد و افزایش ارتفاع امواج طی امروز تا روز شنبه دردریای خزر، مناطق ساحلی و دور از ساحل استان‌های گیلان، مازندران و گلستان خبر داده است.

بیشینه هوای تهران امروز به ۳۷ درجه خواهد رسید و عصر امروز افزایش وزش باد و ابرناکی را در تهران خواهیم داشت.

 

 

منبع: ایرنا
ارسال نظرات
امروز سه‌شنبه ۱۸ آذر
امروز سه‌شنبه ۱۸ آذر
امروز سه‌شنبه ۱۸ آذر
امروز سه‌شنبه ۱۸ آذر