تیتر امروز

اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور

این صد و سی و هفتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۱۷ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «پشت صحنه» با رئیس پیشین سازمان ملی جوانان

رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید

دیدارنیوز در برنامه «پشت صحنه» این بار میزبان رحیم عبادی، رئیس پیشین سازمان ملی جوانان بود. او معتقد است نسلی که روزی مخاطب سازمان ملی جوانان بود، امروز به میانسالی رسیده است.
علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با نماینده پیشین مجلس شورای اسلامی

علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد

«تیتر» در یکی دیگر از سری برنامه‌های خود و با توجه به اهمیت افزایش قیمت بنزین به سراغ یکی از نمایندگان پیشین مجلس و عضو کمیسیون انرژی رفت تا در مورد قیمت بنزین حقایق را برای مردم بگوید.

بازداشت ۱۲۹ سارق خشن؛ ۳ استان با بیشترین آمار دستگیری

محمد قنبری، رئیس پلیس آگاهی فراجا از دستگیری ۱۲۹ ساق خشن در کشور خبر داد و گفت: بیشترین آمار دستگیری و کشفیات به ترتیب مربوط به تهران بزرگ، خراسان رضوی و البرز بوده است.

کد خبر: ۱۵۱۱۴۲
۱۸:۰۲ - ۲۴ خرداد ۱۴۰۲

دستگیری ۱۲۹ سارق خشن در کشور

دیدارنیوز: رئیس پلیس آگاهی فراجا از دستگیری ۱۲۹ ساق خشن در کشور خبر داد.

سردار محمد قنبری با اشاره به اجرای اولین مرحله از طرح سراسری مقابله با سارقان خشن در سراسر کشور گفت: در راستای کنترل و کاهش سرقت‌های خشن در سال جاری، اولین مرحله طرح سراسری مقابله با سارقان خشن به مدت دو روز با استفاده از کلیه امکانات و حداکثر توان پرسنلی در سطح استان‌های هدف به مرحله اجرا درآمد.

وی با بیان اینکه در نتیجه اجرای این طرح در مجموع تعداد ۲۲۳ فقره انواع سرقت خشن از متهمان کشف شد، افزود: در این طرح ۱۲۹ نفر از سارقان خشن نیز دستگیر شدند که از این تعداد ۹۷ نفر دارای سابقه کیفری و ۳۲ نفر فاقد سابقه کیفری بودند.

رئیس پلیس آگاهی فراجا با اشاره به اینکه از نظر کشف به دستگیری استان خراسان رضوی با ۲۲ نفر سارق و ۱۰۱ فقره کشف نسبت به استان‌های دیگر عملکرد مطلوبی داشته است، خاطرنشان کرد: بیشترین آمار دستگیری و کشفیات به ترتیب مربوط به تهران بزرگ، خراسان رضوی و البرز بوده است. برای دستگیر شدگان پرونده‌های جداگانه تشکیل شده و روانه دادسرا شدند.

وی با بیان اینکه از جمله فاکتور‌های مهم برای سارقان، گوشی تلفن همراه، کیف و زیورآلات است که از ارزش ریالی بالایی برخوردار است، ضمن هشدار به شهروندان توصیه کرد: هنگام حضور در مکان‌های شلوغ و پر رفت و آمد از گذاشتن پول زیاد، زیورآلات و مدارک مهم در داخل کیف خودداری کنند.

قنبری همچنین درخواست کرد هموطنان در صورت مشاهده این موارد در اسرع وقت با مرکز فوریت‌های پلیسی ۱۱۰ تماس گرفته یا اطلاعات خود را با مراکز پلیس و کلانتری‌ها به اشتراک بگذارند که کمک موثری در کشف و شناسایی مجرمان خواهد داشت.

ارسال نظرات
امروز دوشنبه ۱۷ آذر
امروز دوشنبه ۱۷ آذر
امروز دوشنبه ۱۷ آذر
امروز دوشنبه ۱۷ آذر