تیتر امروز

اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور

این صد و سی و هفتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۱۷ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «پشت صحنه» با رئیس پیشین سازمان ملی جوانان

رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید

دیدارنیوز در برنامه «پشت صحنه» این بار میزبان رحیم عبادی، رئیس پیشین سازمان ملی جوانان بود. او معتقد است نسلی که روزی مخاطب سازمان ملی جوانان بود، امروز به میانسالی رسیده است.
علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با نماینده پیشین مجلس شورای اسلامی

علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد

«تیتر» در یکی دیگر از سری برنامه‌های خود و با توجه به اهمیت افزایش قیمت بنزین به سراغ یکی از نمایندگان پیشین مجلس و عضو کمیسیون انرژی رفت تا در مورد قیمت بنزین حقایق را برای مردم بگوید.

برق ۳ وزارتخانه پرمصرف قطع شد

شرکت توزیع نیروی برق تهران بزرگ، اشتراک برق ۱۵ نهاد عمومی شامل ۳ وزارتخانه را که به اخطار‌های کاهش مصرف برق بی‌توجه بودند قطع کرد.

کد خبر: ۱۵۰۹۲۹
۱۷:۳۷ - ۲۱ خرداد ۱۴۰۲

برق ۳ وزارتخانه پرمصرف قطع شد

دیدارنیوز: کامبیز ناظریان، مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق تهران بزرگ با بیان اینکه با رصد انجام شده توسط سامانه‌های هوشمند، ۱۵ اداره که اقدام به کاهش مصرف برق نکرده بودند، توسط کارشناسان این شرکت شناسایی شده و اخطار دریافت کرده‌اند، از اعزام گروه‌های فنی به این ادارات به منظور قطع برق طی امروز یکشنبه ۲۱ خردادماه خبر داد و گفت: طی روز جاری، اشتراک برق ۱۵ دستگاه اجرایی شامل سه وزارتخانه، دو بانک عامل و ساختمان مرکزی متعلق به یکی از شرکت‌های بیمه کشور، قطع شده و وصل مجدد جریان منوط به تعهد کتبی بالاترین مقام مسئول این ادارات مبنی بر رعایت الگوی مصرف ابلاغی، خواهد بود.

وی با اشاره به اهمیت رعایت مصوبات هیئت دولت در خصوص کاهش مصرف برق بخش اداری توسط مدیران و مسئولان نهاد‌های ذیربط، کاهش حداقل ۳۰ درصدی مصرف برق در ساعات اداری و حداقل ۶۰ درصد کاهش مصرف در ساعات غیراداری را توسط تمامی دستگاه‌های اجرایی، ادارات، بانک‌ها و نهاد‌های عمومی غیردولتی الزامی دانست و گفت: پیش از این به شیوه‌های مختلف اطلاع‌رسانی لازم در این خصوص صورت گرفته و تمامی دستگاه‌های مسئول، موظفند در راستای تامین برق مصرفی مورد نیاز هموطنان، با جدیت رعایت مصوبه هیئت وزیران را در دستور کار قرار داده و اطمینان داشته باشند هیچگونه اغماضی در برخورد قانونی با ادارات پرمصرف صورت نخواهد گرفت.

ناظریان تامین برق مورد نیاز و آرامش و آسایش مشترکان را مهمترین هدف جاری مجموعه صنعت برق دانسته و با قدردانی از همکاری غالب مشترکان اداری شهر تهران در اجرای طرح‌های کاهش پیک مصرف برق، خاطرنشان کرد: در صورت تداوم بی‌توجهی برخی از ادارات، در مراحل بعدی اسامی ادارات پرمصرف نیز به اطلاع عموم خواهد رسید.

ارسال نظرات
امروز دوشنبه ۱۷ آذر
امروز دوشنبه ۱۷ آذر
امروز دوشنبه ۱۷ آذر
امروز دوشنبه ۱۷ آذر