تیتر امروز

استقبال ايران از مذاکره واقعی با آمریکا/ خط و نشان پزشکیان برای خودروسازان/ باید راهی برای مذاکره پیدا کرد
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

استقبال ايران از مذاکره واقعی با آمریکا/ خط و نشان پزشکیان برای خودروسازان/ باید راهی برای مذاکره پیدا کرد

این صد و سی و دومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۲۶ آبان ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
زیدآبادی: آنقدر بر سر مجلس فیلتر گذاشتند که امروز صدای رسایی‌ها و ثابتی‌ها را از آن می‌شنویم/ پشت شما، جمهوری اسلامی است!/ عبدالکریمی: پشت من، هیچکس نیست، خداست!/ ناتو، صهیونیست‌ها و رضا پهلوی، نمی‌توانند برای ما دموکراسی بیاورند
در مناظره دو فعال سیاسی در دیدارنیوز مطرح شد

زیدآبادی: آنقدر بر سر مجلس فیلتر گذاشتند که امروز صدای رسایی‌ها و ثابتی‌ها را از آن می‌شنویم/ پشت شما، جمهوری اسلامی است!/ عبدالکریمی: پشت من، هیچکس نیست، خداست!/ ناتو، صهیونیست‌ها و رضا پهلوی، نمی‌توانند برای ما دموکراسی بیاورند

در ادامه سلسله مناظرات دیدارنیوز در خصوص مسائل روز کشور و منافع ملی، میزبان بیژن عبدالکریمی، استاد فلسفه دانشگاه و احمد زیدآبادی، روزنامه نگار و فعال سیاسی بودیم که در ادامه می‌‌خوانید.
سجاد عبدالله‌پور: اگر بپرسید علم بهتر است یا ثروت قطعا می‌گویم علم/ در کار روی اصول اخلاقی‌ا‌م پا نگذاشتم/ فکر می‌کردم در دبی برایم فرش قرمز پهن می‌کنند، اما اینطور نبود
گفت‌وگوی دیدار با یک کارآفرین

سجاد عبدالله‌پور: اگر بپرسید علم بهتر است یا ثروت قطعا می‌گویم علم/ در کار روی اصول اخلاقی‌ا‌م پا نگذاشتم/ فکر می‌کردم در دبی برایم فرش قرمز پهن می‌کنند، اما اینطور نبود

دیدارنیوز در یکی از گفت‌و‌گو‌های ویژه خود به سراغ سجاد عبدالله‌پور، مهندس معمار و کارآفرین که این روز‌ها در دبی زندگی می‌کند، رفته و از او درباره لایه‌های پنهان و پیدا مهاجرت و کار کردن در یک...
دیدار نخست وزیر کانادا و زلنسکی در کی‌یف

ترودو: تخریب سد کاخوفکا نتیجه تهاجم نظامی روسیه است

جاستین ترودو، نخست‌وزیر کانادا در سفری غیرمنتظره به کی‌یف پایتخت کشور جنگ‌زده اوکراین، با ولودیمیر زلنسکی رئیس جمهور اوکراین دیدار کرد و گفت فاجعه تخریب سد کاخوفکا نتیجه تهاجم نظامی روسیه بوده است.

کد خبر: ۱۵۰۸۷۳
۱۹:۴۱ - ۲۰ خرداد ۱۴۰۲

ترودو: تخریب سد کاخوفکا نتیجه تهاجم نظامی روسیه است

دیدارنیوز: جاستین ترودو، نخست‌وزیر کانادا، روز شنبه ۱۰ ژوئن (۲۰ خرداد) در سفری غیرمنتظره وارد کی‌یف شد و در آنجا با ولودیمیر زلنسکی رئیس جمهور اوکراین دیدار کرد.

نخست وزیر کانادا که در یک کنفرانس خبری مشترک با زلنسکی شرکت کرده بود تخریب سد کاخوفکا در جنوب اوکراین و سیل متعاقب آن را «پیامد مستقیم» تهاجم روسیه خواند، هرچند از متهم کردن مسکو برای انفجاری که تخریب این سد برق آبی در رودخانه دنیپر را به دنبال داشت، خودداری کرد.

ترودو به خبرنگاران گفت: «همه ما خسارت ناشی از فروریختن سد نیروگاه برق آبی کاخوفکا را دیده‌ایم... این پیامد مستقیم جنگی است که روسیه به راه انداخته است. در ذهن ما مطلقاً شکی وجود ندارد که تخریب سد نتیجه مستقیم تصمیم روسیه برای حمله به این کشور است.»

جاری شدن سیل که در نتیجه این حادثه رخ داد مناطق وسیعی از اوکراین را زیر آب برد و موجب مرگ چندین نفر و زخمی شدن ده‌ها نفر دیگر شد. هزاران نفر نیز در پی تخریب این سد و جاری شدن سیل مجبور به ترک خانه‌های خود شده‌اند. کی‌یف و مسکو یکدیگر را مسئول تخریب سد کاخوفکا معرفی کرده‌اند.

ترودو با بیان اینکه کانادا ۱۰ میلیون دلار برای کمک به اوکراین جهت مقابله با عواقب این حادثه اختصاص داده است، از یک بسته کمک نظامی اضافی ۵۰۰ میلیون دلاری برای نیرو‌های اوکراینی خبر داد.

نخست وزیر کانادا اضافه کرد: «علاوه بر این، امروز اعلام می‌کنم که کانادا در تلاش‌های چند ملیتی برای آموزش خلبانان هواپیما‌های جنگنده و حمایت و نگهداری هواپیما‌های جنگنده اوکراین شرکت خواهد کرد.»

در سوی مقابل ولودیمیر زلنسکی نیز با استقبال از اظهارات جاستین ترودو گفت: «اوکراین به دوستان بیشتری نظیر کانادا نیاز دارد.»

ترودو در جریان بازدید خود از کی‌یف در کنار بنای یادبود سربازان کشته شده اوکراینی در جنگ حاضر شد و تاج گلی را پای دیوار آن گذاشت.

در این بازدید الکساندر پولیچچوک، معاون وزیر دفاع اوکراین، بسته‌ای را که حاوی چند ترکش از موشک اصابت کرده به بندر اودسا در دریای سیاه بود به رسم یادبود به آقای ترودو اهدا کرد.

پولیچچوک به نخست وزیر کانادا گفت: «این یادگاری کوچکی است که نشان می‌دهد چگونه اوکراین از حملات موشکی روسیه رنج برده است.»

کانادا که پناهجویان اوکراینی زیادی را پذیرفته است، با ارائه کمک‌های نظامی قابل توجه و آموزش بیش از ۳۶ هزار سرباز این کشور یکی از حامیان اصلی کی‌یف به شمار می‌رود.

این کشور همچنین در چند مرحله تحریم‌هایی را علیه روسیه تصویب کرده است.

ارسال نظرات
امروز سه‌شنبه ۲۷ آبان
امروز سه‌شنبه ۲۷ آبان
امروز سه‌شنبه ۲۷ آبان
امروز سه‌شنبه ۲۷ آبان