تیتر امروز

فوری: صدای انفجار در شرق و شمال اصفهان/ انهدام پهپاد ناشناس در ملایر/ تمدید لغو پرواز‌های داخلی و خارجی
روز پنجم جنگ ایران و اسرائیل (بروز رسانی می‌شود)

فوری: صدای انفجار در شرق و شمال اصفهان/ انهدام پهپاد ناشناس در ملایر/ تمدید لغو پرواز‌های داخلی و خارجی

جنگ ایران و اسرائیل که با تهاجم وحشیانه و ترورهای اسرائیل در تهران و دیگر شهرها آغاز شد، به روز پنجم رسید. ایران در پاسخ به این حملات، شهرهای مختلف از جمله تل‌آویو را موشک‌باران کرده است.
راهنمای سلامت روان برای شرایط جنگ
آرامش خودتان را حفظ کنید

راهنمای سلامت روان برای شرایط جنگ

در شرایطی که حملات وحشیانه و تجاوز نظامی اسرائیل به ایران و پاسخ قاطع تهران به این حملات ادامه دارد، حفظ آرامش و سلامت روان مردم در شرایط جنگی اهمیت زیادی دارد.

برنامه هسته‌ای ایران/ نتانیاهو: دیپلماسی به تنهایی کارساز نیست!

بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر اسرائیل با تاکید بر اینکه تلاش‌های دولت آمریکا برای متوقف کردن برنامه هسته‌ای ایران از طریق گفتگو به نتیجه نرسیده است، گفت: من فکر نمی‌کنم که دیپلماسی به تنهایی کارساز باشد. دیپلماسی زمانی موثر خواهد بود که با یک تهدید نظامی معتبر یا تمایل برای به‌کارگیری گزینه نظامی در صورت شکست بازدارندگی همراه باشد. اگر سران ایران تصور می‌کنند که می‌توانند ما را با یک اقدام هسته‌ای تهدید کنند، در اشتباهند چراکه ما هر کاری لازم باشد برای دفاع از خود انجام می‌دهیم.

کد خبر: ۱۵۰۸۴۹
۱۳:۵۱ - ۲۰ خرداد ۱۴۰۲

برنامه هسته‌ای ایران/ نتانیاهو: دیپلماسی به تنهایی کارساز نیست!

دیدارنیوز: نخست وزیر اسرائیل با تکرار ادعا‌ها علیه فعالیت‌های هسته‌ای ایران گفت که دیپلماسی به تنهایی نتوانست برنامه هسته‌ای ایران را متوقف کند.

بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر اسرائیل در گفتگو با شبکه اسکای نیوز ادعا‌های واهی خود علیه ماهیت فعالیت‌های هسته‌ای در ایران را تکرار و تاکید کرد که اسرائیل برای مقابله با برنامه تسلیحات هسته‌ای تهران هر کاری لازم باشد، انجام خواهد داد.

نتانیاهو در ادامه ادعا‌های خود با تاکید بر اینکه تلاش‌های دولت آمریکا برای متوقف کردن برنامه هسته‌ای ایران از طریق گفتگو به نتیجه نرسیده است، گفت: من فکر نمی‌کنم که دیپلماسی به تنهایی کارساز باشد. دیپلماسی زمانی موثر خواهد بود که با یک تهدید نظامی معتبر یا تمایل برای به‌کارگیری گزینه نظامی در صورت شکست بازدارندگی همراه باشد.

وی همچنین مدعی شد که اگر سران ایران تصور می‌کنند که می‌توانند ما را با یک اقدام هسته‌ای تهدید کنند، در اشتباهند چراکه ما هر کاری لازم باشد برای دفاع از خود انجام می‌دهیم.

نخست وزیر اسرائیل در بخش دیگری از این مصاحبه با اشاره به تلاش‌های خود برای برقرای روابط با عربستان سعودی گفت که در صورت حصول چنین توافقی، این رویداد تاریخ را تغییر خواهد داد و بزرگ‌ترین هدف او از زمانی که به قدرت بازگشته، صلح با عربستان و مقابله با ایران است.

منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز سه‌شنبه ۲۷ خرداد
امروز سه‌شنبه ۲۷ خرداد
امروز سه‌شنبه ۲۷ خرداد
امروز سه‌شنبه ۲۷ خرداد