تیتر امروز

شنبه سرنوشت‌ساز؛ جنگ يا توافق؟/ ادامه جنگ تعرفه‌ای آمریکا/ قاچاق سوخت؛ نشانه فساد سیستمی بزرگ
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

شنبه سرنوشت‌ساز؛ جنگ يا توافق؟/ ادامه جنگ تعرفه‌ای آمریکا/ قاچاق سوخت؛ نشانه فساد سیستمی بزرگ

این هشتاد و چهارمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
خلخالی و ربانی شیرازی با نخست وزیری بختیار مخالف بودند اما آیت‌الله خمینی نه/ پشیمانم که به بازرگان گفتم استعفا بدهد/ نسخه اولیه استعفای بنی صدر را امیر انتظام نوشت
گفت‌وگوی دیدارنیوز در برنامه تنگنا با محمدحسین بنی اسدی،دبیرکل نهضت آزادی ایران

خلخالی و ربانی شیرازی با نخست وزیری بختیار مخالف بودند اما آیت‌الله خمینی نه/ پشیمانم که به بازرگان گفتم استعفا بدهد/ نسخه اولیه استعفای بنی صدر را امیر انتظام نوشت

محمدحسین بنی اسدی، دبیرکل نهضت آزادی مهمان یکی دیگر از برنامه‌های تنگنا بود. او تاکید می‌کند که آیت الله خمینی با نخست وزیری بنی‌صدر مشکلی نداشت، اما خلخالی و ربانی شیرازی مخالفت کردند.
کوروش احمدی: اگر قرار بر حضور ظریف در مذاکرات بود، فشار خون عده‌ای بالا می‌رفت! / به نتیجه نرسیدن این مذاکرات، هزینه‌های سنگینی به دنبال دارد/ احتمال جنگ بالاست/ دیپلماسی پنهان یا درِ پشتی با ترامپ اصلا ممکن نیست
در گفتگوی دیدارنیوز با دیپلمات پیشین ایران در نیویورک مطرح شد

کوروش احمدی: اگر قرار بر حضور ظریف در مذاکرات بود، فشار خون عده‌ای بالا می‌رفت! / به نتیجه نرسیدن این مذاکرات، هزینه‌های سنگینی به دنبال دارد/ احتمال جنگ بالاست/ دیپلماسی پنهان یا درِ پشتی با ترامپ اصلا ممکن نیست

باید ابتکار عمل رسانه‌ای و اطلاع‌رسانی مذاکرات را در دست بگیریم. نکته‌ای که مقامات ما باید به آن توجه داشته باشند، این است که دیپلماسی پنهان با ترامپ، معنی نخواهد داشت.
وزش باد شدید و گردوخاک در شرق کشور

هواشناسی ایران؛ احتمال بارش تگرگ

صادق ضیائیان، رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا از احتمال بارش تگرگ در اکثر استان‌ها خبر داد و گفت: اوایل شب در شمال آذربایجان غربی نیز رگبار و رعد و برق و وزش باد شدید رخ می‌دهد.

کد خبر: ۱۵۰۸۰۲
۱۰:۴۶ - ۱۹ خرداد ۱۴۰۲

هواشناسی ایران؛ احتمال بارش تگرگ

دیدارنیوز: رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا ضمن تشریح وضعیت جوی استان‌های کشور طی روز‌های آینده، از وزش باد شدید و گردوخاک طی سه روز آینده در شرق کشور خبر داد.

صادق ضیائیان، با اشاره به اینکه روز جمعه (۱۹ خردادماه) در مازندران، گلستان، خراسان شمالی، خراسان رضوی، دامنه‌های جنوبی البرز در شرق تهران، سمنان و برخی مناطق در نیمه شرقی اصفهان، یزد، نیمه شمالی کرمان، خراسان جنوبی و سیستان و بلوچستان افزایش ابر گاهی رگبار و رعد و برق و وزش باد شدید با احتمال ریزش تگرگ پیش‌بینی می‌شود گفت: همچنین اوایل شب در شمال آذربایجان غربی نیز رگبار و رعد و برق و وزش باد شدید رخ می‌دهد.

وی ادامه داد: در خراسان شمالی، گلستان و ارتفاعات البرز شرقی بارش شدت خواهد داشت. شنبه (۲۰ خردادماه) در برخی نقاط اصفهان، شمال فارس، غرب یزد و کرمان در ساعات بعد از ظهر رشد ابر و رگبار پراکنده رخ می‌دهد. همچنین با گذر امواج کم دامنه تراز میانی جو از نوار شمالی کشور در شمال غرب دامنه‌های جنوبی البرز واقع در قزوین، البرز و تهران و ساعات بعد از ظهر در ارتفاعات و دامنه‌های شمالی البرز رگبار باران گاهی رعد و برق و وزش باد شدید رخ می‌دهد. در این روز در شمال آذربایجان غربی، آذربایجان شرقی و اردبیل بارش شدت خواهد داشت.

رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا با بیان اینکه یکشنبه (۲۱ خردادماه) این وضعیت در مناطق ذکر شده ادامه خواهد داشت، افزود: روز‌های شنبه و یکشنبه (۲۰ و ۲۱ خردادماه) در نوار شمالی کشور بویژه در سواحل شمالی روند افزایش نسبی دما حاکم می‌شود.

به گفته وی، روز دوشنبه (۲۲ خردادماه) در شمال آذربایجان شرقی، اردبیل، برخی مناطق سواحل دریای خزر، ارتفاعات البرز و برخی نقاط استان‌های البرز، تهران و سمنان، ارتفاعات شمال فارس و هرمزگان ابرناکی و بارش پراکنده انتظار می‌رود.

رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا با بیان اینکه سه‌شنبه (۲۳ خردادماه) نیز در در برخی مناطق آذربایجان غربی، آذربایجان شرقی، زنجان، دامنه‌های شمالی البرز در گیلان و مازندران بارش پراکنده رخ می‌دهد، افزود: در سه روز آینده در شرق کشور وزش باد شدید و گردوخاک رخ خواهد داد. همچنین امروز دریای خزر و روز‌های یکشنبه و دوشنبه دریای عمان مواج هستند.

ضیائیان در پایان درباره وضعیت جوی تهران طی دو روز آینده اظهار کرد: آسمان تهران فردا (۲۰ خردادماه) کمی ابری گاهی وزش باد شدید با حداقل دمای ۱۸ و حداکثر دمای ۳۱ درجه سانتی‌گراد و در روز یکشنبه (۲۱ خردادماه) قسمتی ابری تا نیمه ابری گاهی بارش پراکنده و وزش باد با احتمال رگبار و رعد و برق با حداقل دمای ۲۰ و حداکثر دمای ۳۲ درجه سانتی‌گراد پیش‌بینی می‌شود.

منبع: ایسنا
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی