تیتر امروز

اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور

این صد و سی و هفتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۱۷ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «پشت صحنه» با رئیس پیشین سازمان ملی جوانان

رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید

دیدارنیوز در برنامه «پشت صحنه» این بار میزبان رحیم عبادی، رئیس پیشین سازمان ملی جوانان بود. او معتقد است نسلی که روزی مخاطب سازمان ملی جوانان بود، امروز به میانسالی رسیده است.
علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با نماینده پیشین مجلس شورای اسلامی

علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد

«تیتر» در یکی دیگر از سری برنامه‌های خود و با توجه به اهمیت افزایش قیمت بنزین به سراغ یکی از نمایندگان پیشین مجلس و عضو کمیسیون انرژی رفت تا در مورد قیمت بنزین حقایق را برای مردم بگوید.

توصیه مهم سازمان غذا و دارو به پزشکان

مدیرکل دارو و مواد تحت کنترل سازمان غذا و دارو از اقدامات این سازمان به منظور تسهیل تهیه دارو‌های تک‌نسخه‌ای خبر داد و در عین حال تاکید کرد که پزشکان جهت جلوگیری از تحمیل مشکلات تامین و هزینه‌های سنگین به بیماران، دارو‌های فهرست رسمی کشور را تجویز کنند.

کد خبر: ۱۵۰۲۴۰
۱۰:۴۲ - ۰۷ خرداد ۱۴۰۲

توصیه سازمان غذا و دارو به پزشکان

دیدارنیوز: محمد پیکان‌پور در این رابطه اظهار کرد: در گذشته بیماران برای تهیه داروی تک نسخه‌ای باید به سازمان غذاودارو مراجعه می‌کردند، اما خوشبختانه به‌تازگی با راه‌اندازی سامانه تیکتینگ به آدرس khedmat.fda.gov.ir این خدمات در بستر الکترونیک به بیماران ارائه می‌شود.

وی افزود: بیماران برای دریافت دارو‌های تک نسخه‌ای خود می‌توانند با مراجعه به سامانه تیکتینگ، ثبت نام کرده و با بارگذاری مدارک پزشکی خود و دریافت تاییدیه، به داروخانه معرفی شده مراجعه و داروی خود را دریافت کنند.

مدیرکل داروی سازمان غذا و دارو با اشاره به مشکلات بیماران در تهیه دارو‌های تک نسخه‌ای و زمان تحویل دارو نیز، اظهار کرد: لیستی از مصرف یکساله دارو‌های تک نسخه‌ای تهیه و با قیمت بسیار مناسب‌تر در فراخوان، در دستور تامین قرار گرفت که امیدواریم از این پس مشکلات بیماران در این حوزه نیز حل شود.

وی تاکید کرد: باید توجه داشت که دارو‌های تک نسخه‌ای هم از لحاظ تحمیل هزینه‌های سنگین و هم تامین برای بیمار مشکلات فراوانی را ایجاد می‌کند که پزشکان باید برای جلوگیری از ایجاد این مسائل، حسب قوانین بالادستی، دارو‌های فهرست رسمی کشور را برای درمان بیماران تجویز کنند.

منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز سه‌شنبه ۱۸ آذر
امروز سه‌شنبه ۱۸ آذر
امروز سه‌شنبه ۱۸ آذر
امروز سه‌شنبه ۱۸ آذر