تیتر امروز

گزینه نظامی همچنان روی میز/ شبکه التغییر: آمادگی ایران با جنگنده‌های جدید روسی/ سخنگوی دولت: آماده مذاکره مستقیم بودیم، ویتکاف نیامد
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

گزینه نظامی همچنان روی میز/ شبکه التغییر: آمادگی ایران با جنگنده‌های جدید روسی/ سخنگوی دولت: آماده مذاکره مستقیم بودیم، ویتکاف نیامد

این صد و بیست و یکمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
داریوش سجادی: اقتصاد و فشار تحریم‌ها، دلیل کاهش همراهی مردم/ نیازمند بازنگری و مدیریت دقیق‌تر در حوزه‌های اقتصادی هستیم
در گفت‌وگوی دیدار در برنامه «اقتصاد پلاس» با یک فعال رسانه‌ای مطرح شد

داریوش سجادی: اقتصاد و فشار تحریم‌ها، دلیل کاهش همراهی مردم/ نیازمند بازنگری و مدیریت دقیق‌تر در حوزه‌های اقتصادی هستیم

داریوش سجادی، فعال رسانه‌ای در برنامه «اقتصاد پلاس» در رسانه دیدارنیوز گفت: پایگاه اجتماعی نظام امروز دیگر همچون سال ۵۷ نیست.
سعید شریعتی: شریعتمداری، هفته‌ای یک بار هوس بستن تنگه هرمز می‌کند!/ روحانی، همین که به حصر نرفته باید خدا را شکر کند/ رحمن قهرمان‌پور: ادامه مسیر در وضعیت آتش‌بس‌ شکننده، شدنی نیست/ با شناختی که از پزشکیان داریم، بعید بود که با تصمیم فردی با ترامپ دیدار کند
گفت و گوی دیدار در برنامه «ایرانشهر» با دو تحلیلگر مسائل سیاسی و بین‌الملل

سعید شریعتی: شریعتمداری، هفته‌ای یک بار هوس بستن تنگه هرمز می‌کند!/ روحانی، همین که به حصر نرفته باید خدا را شکر کند/ رحمن قهرمان‌پور: ادامه مسیر در وضعیت آتش‌بس‌ شکننده، شدنی نیست/ با شناختی که از پزشکیان داریم، بعید بود که با تصمیم فردی با ترامپ دیدار کند

دیدارنیوز در برنامه «ایرانشهر» به سراغ «سعید شریعتی»، فعال سیاسی و «رحمن قهرمان‌پور»، تحلیلگر مسائل سیاست خارجی رفته و مسائل مختلف مرتبط با منافع ملی ایران از فعال شدن مکانیسم ماشه، تحرکات تندروها...

برانکو: من آن صحبت‌ها را علیه کی‌وش نزدم

سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس در حاشیه تمرین امروز این تیم، مصاحبه منتسب به خود در مورد کی‌روش که توسط یک روزنامه کروات منتشر شده است را تکذیب کرد.

کد خبر: ۱۵۰۲۳
۱۳:۴۰ - ۳۰ آبان ۱۳۹۷

دیدارنیوز - برانکو ایوانکوویچ، سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس در حاشیه تمرین این تیم اظهار کرد: من گفتم تنها مربیان خارجی که در ایران نتیجه گرفته‌اند، مربیان کروات بوده‌اند. از استانکو گرفته تا ایویچ و بلاژویچ، من و کرانچار. هر کسی که گفته من راجع به کی‌روش آن حرف را زدم بیاید و صحبت‌های من را تکذیب کند.

او در پاسخ به این که می گویند او در مورد کی‌روش گفته است که او اخراج می شود، گفت: اولا این شیوه ارتباط گیری من نیست. من چنین حرفی نزدم. خودم را درگیر کار مربی‌های دیگر نمی‌کنم. فقط راجع به مربیان کروات صحبت کردم. این‌جا مربیان خارجی از کشورهای مختلف کار کرده‌اند اما آن‌هایی که نتیجه گرفته‌اند کروات بوده اند. از هیچ کسی اسم نبردم چون علاقه‌ای به این مطالب ندارم.

سرمربی پرسپولیس هم‌چنین درباره این که گفته است فرقی ندارد چه کسی مدیرعامل پرسپولیس شود بیان کرد: من چنین حرفی نزدم. گفتم پرسپولیس به عنوان یک باشگاه نمی‌تواند قائم به فرد باشد. حالا چه بازیکن، چه مربی و چه مدیرعامل. این‌جا یک سازمان بزرگ است. گرشاسبی خیلی عالی کار را دست گرفت و امروز هم در مصاحبه ام گفتم که همه نتایجی که ما امروز کسب می کنیم فقط نتایج من یا بازیکنان نیست و نتایج مشترک همه ماست. از گرشاسبی و کادر مدیریتی گرفته تا بازیکنان و کادر فنی همراه با حمایت فوق‌العاده هواداران. همین‌طور کسانی که در بخش تدارکات تیم فعالیت می‌کنند.

او ادامه داد: من قوانین را نمی‌دانم اما گرشاسبی کارش را به نحو احسن انجام داده است. همه می‌دانیم که چه مشکلاتی داشتیم و داریم و با این که نتوانستیم بازیکنان جدید بگیریم عملا به طور موازی چند کار را پیش بردیم. گرشاسبی با مدیریتش وضعیت مالی را به ثبات رساند که به نظر من به خوبی انجام شد. تعداد زیادی از بدهی‌هایی را که می‌توانستند ما را از لیگ قهرمانان آسیا محروم کنند، پرداخت کرد. برای گرفتن بازیکنان جدید هم کار کردیم. الان هم در تمرین رفیعی و شریفی را دیدید. ما با ترابی و شیری هم توافق کردیم. در کنار این‌ها نتایج خوبی هم گرفتیم. در بالاترین سطح موفق بودیم.

برانکو درباره بازی‌های آینده تیمش هم بیان کرد: بازی‌های سختی داریم. کل این فصل تا به حال درگیر بودیم. قبل از فینال لیگ قهرمانان بازی سختی با سایپا داشتیم و نخواستیم بازی عقب بیافتد. چند بازی را مثل بازی برابر نساجی، پیکان و نود ارومیه بدون ملی‌پوشان برگزار کردیم. با این که خلاف مقررات بود. هیچ‌وقت نخواستیم کسی کمک کند و کمکی هم نشد.  به طور قاطع می گویم طبق آمار تیمی که در ۳،۴ سال اخیر ضرر کرده، پرسپولیس است.
 
برانکو در مصاحبه‌ای که امروز در خبرگزاری‌ها منتشر شده بود, عنوان کرده بود کی‌روش مثل دیگر مربیان خارجی غیر کروات اخراج خواهد شد.
منبع: ایسنا
ارسال نظرات
پربازدیدها
امروز جمعه ۱۱ مهر
امروز جمعه ۱۱ مهر
امروز جمعه ۱۱ مهر
امروز جمعه ۱۱ مهر
پرطرفدارترین ها