تیتر امروز

مذاکره فقط غیر مستقیم/ حمله به ایران؛ آغاز جنگ جهانی سوم/ سفر به تهران برای جلوگیری از وقوع جنگ
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مذاکره فقط غیر مستقیم/ حمله به ایران؛ آغاز جنگ جهانی سوم/ سفر به تهران برای جلوگیری از وقوع جنگ

این هشتاد و سومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
ادعای ترامپ: در حال گفتگوی مستقیم با ایران هستیم/ روز شنبه جلسه بزرگی با ایرانی‌ها خواهیم داشت
مسوولان جمهوری اسلامی چرا این خبر را اعلام نکردند؟ اگر واقعیت دارد، نباید به مردم ایران گفت؟

ادعای ترامپ: در حال گفتگوی مستقیم با ایران هستیم/ روز شنبه جلسه بزرگی با ایرانی‌ها خواهیم داشت

در شرایطی که مسوولان جمهوری اسلامی ایران از مذاکرات غیرمستقیم با آمریکا خبر داده‌اند و مخالف مذاکره مستقیم هستند، دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا دقایقی پیش از گفتگوهای مستقیم با ایران خبر داد.
گزارش دیدار از تاراجی که قدمت هشت ساله دارد

"گِلَک" را دزدیدند/ وزیرمیراث فرهنگی: مسوولیت جزایر کشور با مناطق آزاد است

موضوع بردن خاک جزیره هرمز در ایام نوروز ۱۴۰۴ توسط گردشگران چند روزی است که در صدر اخبار قرار گرفته، اما خوب است بدانید که این تاراج قدمت هشت ساله دارد و کلید آن از سال ۹۷ زده شد.

شیائومی در فصل اول ۲۰۲۳ چقدر فروخت؟

شرکت شیائومی در سه‌ماهه اول سال ۲۰۲۳ با سهم بازار ۱۱.۳ درصدی، پس از اپل و سامسونگ در جایگاه سوم قرار گرفته است.

کد خبر: ۱۵۰۱۸۴
۱۱:۴۱ - ۰۶ خرداد ۱۴۰۲

شیائومی در فصل اول ۲۰۲۳ چقدر فروخت؟

دیدارنیوز: شیائومی گزارش مالی خود را برای سه ماهه اول ۲۰۲۳ منتشر کرد و اعداد و ارقام برای سازنده چینی امیدوارکننده به نظر می‌رسد.

این شرکت بین ژانویه تا مارس ۲۰۲۳، ۵۹۴.۸ میلیون کاربر فعال ماهانه داشت و تا زمان انتشار این اطلاعیه توانست به ۶۰۰ میلیون کاربر برسد.

شیائومی در سه ماهه اول ۲۰۲۳ با سهم بازار ۱۱.۳ درصد در رتبه سوم قرار گرفت، اما اپل و سامسونگ که پیشتاز هستند، تقریباً دو برابر تعداد گوشی‌های خود را بین ژانویه تا مارس به فروش رساندند.

این شرکت در بازار داخلی خود با رشد ۲۲.۲ درصدی از نظر واحد‌های فروخته شده بهبود یافت، اما vivo موفق شد از آن پیشی بگیرد و شیائومی را در رتبه چهارم قرار دهد. اپل اول شد و Oppo دوم شد.

کل درآمد ۵۹.۵ میلیارد یوان (۸.۴۳ میلیارد دلار) و سود خالص تعدیل شده ۳.۲ میلیارد یوان (۴۵۰ میلیون دلار) بود، اما اگر هزینه‌های مربوط به کسب و کار خودرو‌های برقی هوشمند را در نظر بگیریم، این رقم در واقع به ۱.۱ میلیارد یوان (۱۵۰ میلیون دلار) می‌رسد.

شیائومی شرکتی است که در AIoT نیز سرمایه گذاری می‌کند، هوش مصنوعی به مجموعه دستگاه‌هایی گفته می‌شود که کار‌های خاص را بدون هیچ گونه تعامل انسانی انجام می‌دهد؛ و تقریباً برای خودش تصمیم می‌گیرد و اکنون اصطلاح AIoT در حال استفاده است. تعداد دستگاه‌های متصل به ۶۱۸ میلیون دستگاه افزایش یافته است که ۱۲.۳ میلیون کاربر دارای ۵ یا بیشتر از این دستگاه‌ها هستند. درآمد حاصل از لوازم خانگی هوشمند بزرگ، مانند یخچال، تهویه مطبوع، و ماشین لباسشویی، سالانه ۶۰ درصد افزایش یافته است. ۲.۸ میلیون تلویزیون ارسال شد و شیائومی را در بین ۵ شرکت برتر تلویزیون‌های هوشمند قرار داد.

همچنین شیائومی در حال برنامه‌ریزی برای کاهش انتشار گاز‌های گلخانه‌ای حداقل ۷۰ درصد تا سال ۲۰۳۰ و ۹۸ درصد تا سال ۲۰۴۰ است و مسیری را برای دستیابی به انتشار خالص صفر تعیین می‌کند.

منبع: تسنیم
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی