تیتر امروز

مذاکره فقط غیر مستقیم/ حمله به ایران؛ آغاز جنگ جهانی سوم/ سفر به تهران برای جلوگیری از وقوع جنگ
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مذاکره فقط غیر مستقیم/ حمله به ایران؛ آغاز جنگ جهانی سوم/ سفر به تهران برای جلوگیری از وقوع جنگ

این هشتاد و سومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
ادعای ترامپ: در حال گفتگوی مستقیم با ایران هستیم/ روز شنبه جلسه بزرگی با ایرانی‌ها خواهیم داشت
مسوولان جمهوری اسلامی چرا این خبر را اعلام نکردند؟ اگر واقعیت دارد، نباید به مردم ایران گفت؟

ادعای ترامپ: در حال گفتگوی مستقیم با ایران هستیم/ روز شنبه جلسه بزرگی با ایرانی‌ها خواهیم داشت

در شرایطی که مسوولان جمهوری اسلامی ایران از مذاکرات غیرمستقیم با آمریکا خبر داده‌اند و مخالف مذاکره مستقیم هستند، دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا دقایقی پیش از گفتگوهای مستقیم با ایران خبر داد.
گزارش دیدار از تاراجی که قدمت هشت ساله دارد

"گِلَک" را دزدیدند/ وزیرمیراث فرهنگی: مسوولیت جزایر کشور با مناطق آزاد است

موضوع بردن خاک جزیره هرمز در ایام نوروز ۱۴۰۴ توسط گردشگران چند روزی است که در صدر اخبار قرار گرفته، اما خوب است بدانید که این تاراج قدمت هشت ساله دارد و کلید آن از سال ۹۷ زده شد.

هشدار آمریکا درباره نفوذ سایبری چین

وزارت خارجه آمریکا روز پنجشنبه هشدار داد که چین توانایی انجام حملات سایبری علیه زیرساخت‌های حساس ایالات متحده مانند خطوط انتقال نفت و گاز و شبکه حمل و نقل ریلی را دارد.

کد خبر: ۱۵۰۱۴۵
۰۹:۴۱ - ۰۵ خرداد ۱۴۰۲

هشدار آمریکا درباره نفوذ سایبری چین

دیدارنیوز: این در حالی است که گروهی از کارشناسان در سازمان‌های اطلاعاتی آمریکا و متحدان این کشور از جاسوسی یک گروه هکری در چین از زیرساخت‌های حساس ایالات متحده خبر داده‌اند. نتیجه بررسی این گروه از محققان نشان می‌دهد که زیرساخت‌های نظامی و دولتی هدف کارزار جاسوسی سایبری چین در آمریکا است.

چین هشدار ایالات متحده و متحدان واشنگتن در زمینه تحرکات سایبری را یک «کارزار دسته‌جمعی دروغ پراکنی» خوانده است.

به گفته محققان و مقام‌های رسمی آمریکا مقابله با فعالیت‌های سایبری چین از این نظر که نسبت به دیگر عملیات جاسوسی پنهانی‌تر صورت می‌گیرد چالش برانگیزتر محسوب می‌شود.

سازمان‌ها و شرکت‌های آمریکایی از زمان حمله سایبری سال ۲۰۲۱ به زیرساخت‌های یک خط لوله کلیدی در این کشور خواستار بهبود محافظت سایبری از زیرساخت‌ها شده‌اند.

کارزار جاسوسی سایبری چین که از سوی کارشناسان شرکت مایکروسافت شناسایی شد از نظر آن‌ها به پکن امکان می‌دهد تا «ارتباط‌های زیرساختی حساس بین آمریکا و قاره آسیا» را در مواقع بحرانی مختل کند.

کارشناسان سازمان‌های اطلاعاتی آمریکا، کانادا، بریتانیا، استرالیا و نیوزیلند برای بررسی نفوذ سایبری چین با یکدیگر همکاری کرده‌اند.

ادعای واشنگتن و متحدانش علیه پکن در حالی مطرح می‌شود که چین نیز بار‌ها خود را قربانی حملات سایبری معرفی کرده است. دولت چین سال گذشته آمریکا را به انجام «ده‌ها هزار» حمله سایبری و سرقت اطلاعات حساس از جمله از دانشگاه‌ها و مراکز تحقیقاتی متهم کرده بود.

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی