تیتر امروز

خلخالی و ربانی شیرازی با نخست وزیری بختیار مخالف بودند اما آیت‌الله خمینی نه/ پشیمانم که به بازرگان گفتم استعفا بدهد/ نسخه اولیه استعفای بنی صدر را امیر انتظام نوشت
گفت‌وگوی دیدارنیوز در برنامه تنگنا با محمدحسین بنی اسدی،دبیرکل نهضت آزادی ایران

خلخالی و ربانی شیرازی با نخست وزیری بختیار مخالف بودند اما آیت‌الله خمینی نه/ پشیمانم که به بازرگان گفتم استعفا بدهد/ نسخه اولیه استعفای بنی صدر را امیر انتظام نوشت

محمدحسین بنی اسدی، دبیرکل نهضت آزادی مهمان یکی دیگر از برنامه‌های تنگنا بود. او تاکید می‌کند که آیت الله خمینی با نخست وزیری بنی‌صدر مشکلی نداشت، اما خلخالی و ربانی شیرازی مخالفت کردند.
کوروش احمدی: اگر قرار بر حضور ظریف در مذاکرات بود، فشار خون عده‌ای بالا می‌رفت! / به نتیجه نرسیدن این مذاکرات، هزینه‌های سنگینی به دنبال دارد/ احتمال جنگ بالاست/ دیپلماسی پنهان یا درِ پشتی با ترامپ اصلا ممکن نیست
در گفتگوی دیدارنیوز با دیپلمات پیشین ایران در نیویورک مطرح شد

کوروش احمدی: اگر قرار بر حضور ظریف در مذاکرات بود، فشار خون عده‌ای بالا می‌رفت! / به نتیجه نرسیدن این مذاکرات، هزینه‌های سنگینی به دنبال دارد/ احتمال جنگ بالاست/ دیپلماسی پنهان یا درِ پشتی با ترامپ اصلا ممکن نیست

باید ابتکار عمل رسانه‌ای و اطلاع‌رسانی مذاکرات را در دست بگیریم. نکته‌ای که مقامات ما باید به آن توجه داشته باشند، این است که دیپلماسی پنهان با ترامپ، معنی نخواهد داشت.
مذاکره فقط غیر مستقیم/ حمله به ایران؛ آغاز جنگ جهانی سوم/ سفر به تهران برای جلوگیری از وقوع جنگ
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مذاکره فقط غیر مستقیم/ حمله به ایران؛ آغاز جنگ جهانی سوم/ سفر به تهران برای جلوگیری از وقوع جنگ

این هشتاد و سومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.

اسماعیلی: هر کس به اختلافات دامن بزند و ناامیدی و یاس را در ترویج کند انقلابی نیست

یک عضو کمیسیون اقتصادی مجلس گفت: برای مدیریت بحران‌های کشور نیازمند وحدت قوا، اعتماد ملی و خدمت‌گزاری خالصانه مسئولین هستیم.

کد خبر: ۱۵۰۱۴
۱۲:۰۹ - ۳۰ آبان ۱۳۹۷

دیدارنیوز - علی اسماعیلی عضو کمیسیون اقتصادی در نطق میان دستور جلسه علنی امروز (چهارشنبه) مجلس شورای اسلامی ضمن عرض تبریک هفته وحدت و هفته بسیج گفت: دشمنان قسم خورده نظام جمهوری اسلامی ایران وحدت ملت ایران را نشانه گرفته‌اند. آمریکا، شیطان بزرگ؛ عربستان سعودی، ارتجاع عرب؛ اسرائیل و منافقین با تشکیل ستاد فرماندهی تمدن بزرگ ایران و رشد و توسعه آن را نشانه گرفتند.

نماینده نور و محمودآباد نیاز به وحدت را از مسائل مهم روز دانست و افزود: آنها می‌خواهند با تحریم اقتصادی اندیشه ملت ایران را بخشکانند. همچنین می‌خواهند با تشدید اختلافات، وحدت و همدلی ملت ایران را خدشه‌دار کنند. ضرورت وحدت بین اقوام، مذاهب، گروه‌های سیاسی و از همه مهم‌تر وحدت بین مردم و مسئولین بیش از پیش احساس می‌شود.

وی تلاش برای وحدت ملی را از معیارهای انقلابی بودن دانست و ادامه داد: هر کس به اختلافات دامن بزند و ناامیدی و یاس را در میان مردم ترویج کند انقلابی نیست. انقلابی قوانینی تصویب و سخنانی بیان می‌کند که بوی وحدت، همدلی بر مبنای فرمایش رهبر عزیز بدهد.

این عضو کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی با اشاره به تعدادی از بحران‌های مهم کشور علاج بحران در کشور را تفکر جهادی دانست و گفت: برای مدیریت بحران نیاز به وحدت قوا، اعتماد ملی و خدمت‌گزاری خالصانه مسئولین داریم.

رییس مجمع نمایندگان استان مازندران در پایان اظهار کرد: استان مازندران با سه میلیون و ۲۰۰ هزار جمعیت خدمات میلیونی به گردشگران عزیز می‌دهد. امکانات استان پاسخگوی نیاز گردشگران نیست. باید برای این مشکل و سایر مشکلات استان گام‌های عملی و اجرایی برداریم.
منبع: ایسنا
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی