تیتر امروز

اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور

این صد و سی و هفتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۱۷ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «پشت صحنه» با رئیس پیشین سازمان ملی جوانان

رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید

دیدارنیوز در برنامه «پشت صحنه» این بار میزبان رحیم عبادی، رئیس پیشین سازمان ملی جوانان بود. او معتقد است نسلی که روزی مخاطب سازمان ملی جوانان بود، امروز به میانسالی رسیده است.
علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با نماینده پیشین مجلس شورای اسلامی

علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد

«تیتر» در یکی دیگر از سری برنامه‌های خود و با توجه به اهمیت افزایش قیمت بنزین به سراغ یکی از نمایندگان پیشین مجلس و عضو کمیسیون انرژی رفت تا در مورد قیمت بنزین حقایق را برای مردم بگوید.
پس از صعود استقلال به فینال جام حذفی مطرح شد

کارشناس داوری: ۲ پنالتی نساجی سوخت!

یک کارشناس داوری فوتبال ایران معتقد است که در دیدار امروز استقلال و نساجی در نیمه نهایی جام حذفی، حسن اکرمی داور این بازی ۲ پنالتی برای نساجی مازندران اعلام نکرده است.

کد خبر: ۱۵۰۱۲۲
۲۱:۰۲ - ۰۳ خرداد ۱۴۰۲

کارشناس داوری: ۲ پنالتی نساجی سوخت!

دیدارنیوز: کارشناس داوری فوتبال کشورمان اعتقاد دارد داور دیدار استقلال - نساجی مازندران، دو پنالتی شاگردان هرناندس را ندیده است.

ابراهیم میرزابیگی درباره قضاوت حسن اکرمی در دیدار تیم‌های استقلال و نساجی مازندران، گفت: گل اول استقلال آفساید نبود و به‌درستی به ثمر رسید. داور و کمک داور در دقیقه ۴۲ در اعلام کرنر به سود استقلال اشتباه کردند. داور گل نساجی در دقیقه ۴۱ را آفساید گرفت که تصمیم او درست بود.

مطلب مرتبط:

استقلال ۴ - نساجی ۰؛ این تیم «جام» می‌خواهد! +ویدیو

وی در مورد گل سوم تیم استقلال اظهار داشت: محمد محبی در موقعیت آفساید قرار نداشت و این گل سالم بود. او در دقیقه ۶۸ در محوطه جریمه نساجی سرنگون شد که استقلالی‌ها اعتقاد به خطای پنالتی داشتند. در این صحنه خطا رخ داد، اما خارج از محوطه جریمه.

مطلب مرتبط:

ورزشگاه میزبان فینال جام حذفی مشخص شد

کارشناس داوری فوتبال ایران درباره دو صحنه مشکوک به پنالتی به سود نساجی تصریح کرد: دو برخورد در محوطه جریمه استقلال به وجود آمد. عارف غلامی در یک صحنه، پای مهاجم نساجی را زد و پس از اینکه بازیکن نساجی به توپ ضربه زد، داور فکر کرد مدافع استقلال به توپ ضربه زده است. در این صحنه خطای پنالتی رخ داد. مدافع استقلال در صحنه‌ای دیگر، بازیکن نساجی را در آغوش گرفت و او را در محوطه جریمه متوقف کرد که داور باید پنالتی می‌گرفت.

منبع: تسنیم
ارسال نظرات
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی : ۰
غیر قابل انتشار : ۰
ایران....
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۳:۳۰ - ۱۴۰۲/۰۳/۰۳
0
0
نساجی روسربریدین،انشااله پرسپولیس ازخجالتتون دربیاد،داور۲تاپنالتی نگرفت همیشه تیم شهرستانی ضررمیکنه
امروز دوشنبه ۱۷ آذر
امروز دوشنبه ۱۷ آذر
امروز دوشنبه ۱۷ آذر
امروز دوشنبه ۱۷ آذر