تیتر امروز

اکبرنژاد: گرفتاری از جایی شروع شد که دولت‌ها در چشم ما از ملت بزرگتر شدند/مقاومت مدنی یعنی بخش کثیری از جامعه پاسخ‌های مشترک به حاکمیت بدهند
در سی‌وسومین برنامه دیدار اندیشه مطرح شد:

اکبرنژاد: گرفتاری از جایی شروع شد که دولت‌ها در چشم ما از ملت بزرگتر شدند/مقاومت مدنی یعنی بخش کثیری از جامعه پاسخ‌های مشترک به حاکمیت بدهند

در سی‌وسومین برنامه دیدار اندیشه با حجت الاسلام محمدتقی اکبر نژاد مجتهد و مدرس حوزه در خصوص "نقش خدا و مردم در تحولات اجتماعی گفت‌و‌گو کردیم.
مهدی مطهرنیا: آینده پر از عدم قطعیت است/ هنوز سر کودتای ۲۸ مرداد دعواست/هر مقطعی از تاریخ گفتمان خودش را دارد
در نشست گفتمان عمومی؛ مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی مطرح شد:

مهدی مطهرنیا: آینده پر از عدم قطعیت است/ هنوز سر کودتای ۲۸ مرداد دعواست/هر مقطعی از تاریخ گفتمان خودش را دارد

نشست گفتمان عمومی، مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی با حضور مهدی مطهرنیا، رئیس پژوهشکده آینده پژوهی سیمرغ، انسیه پولادزاده پژوهشگر مطالعات ارتباطی و محمدرضا وفائی، پژوهشگر علوم اعصاب فرهنگی...
شنبه سرنوشت‌ساز سر رسید، شنبه‌ای دیگر در راه/ پاسخ مثبت مردم ایران به رابطه با آمریکا/ همسویی تندروهای داخلی و اسرائیل
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

شنبه سرنوشت‌ساز سر رسید، شنبه‌ای دیگر در راه/ پاسخ مثبت مردم ایران به رابطه با آمریکا/ همسویی تندروهای داخلی و اسرائیل

این هشتاد و پنجمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.

پروانه مافی: تجمع حق مسلم مردم است

یک عضو کمیسیون شوراها و امور داخلی مجلس تاکید کرد: راهپیمایی مردم که اصل مسلم قانون اساسی است را دنبال کردیم و مباحثی در کمیسیون مطرح شد و طرح برگزاری تجمعات و راهپیمایی‌ها مردم به صحن ارجاع شد. این طرح در حال حاضر در نوبت است تا در دستور کار صحن علنی مجلس قرار گیرد.

کد خبر: ۱۵۰۰۰
۱۱:۰۴ - ۳۰ آبان ۱۳۹۷

دیدارنیوز - پروانه مافی نماینده تهران در مجلس و عضو کمیسیون شوراها و امور داخلی کشور با اشاره به ضرورت تصویب طرح برگزاری تجمعات و راهپیمایی‌ها ، گفت: اصل 27 قانون اساسی تجمع و راهپیمایی را جزو حقوق مردم می‌داند که باید در پی درخواست‌های قانونی و رسمی خودشان بتوانند در محلی اجتماع کنند.
 
او ادامه داد: مردم باید بتوانند مطالبشان را در تجمعات بیان کنند و دولت و مجلس هم این مطالبات را بشنوند و برای رسیدگی به آن اقدامات عملی داشته باشند.
 
این نماینده مجلس تاکید کرد: ما طرح تجمع و راهپیمایی مردم را دنبال کردیم و مباحثی در کمیسیون مطرح شد و طرح برگزاری تجمعات و راهپیمایی‌ها به صحن ارجاع شد.
 
مافی در خصوص وضعیت طرح برگزاری تجمعات و راهپیمایی‌ها در مجلس، خاطرنشان کرد: این طرح در حال حاضر در نوبت است تا در دستور کار صحن علنی مجلس قرار گیرد. طرح‌ها و لوایحی که در نوبت قرار دارد، زیاد است به همین دلیل هنوز نوبت بررسی این طرح نرسیده است.
 
او با بیان اینکه در خواست بررسی الویت دار طرح برگزاری تجمعات و راهپیمایی‌ها را ارائه خواهیم کرد، گفت: می‌توانیم درخواست الویت برای بررسی این طرح را داشته باشیم. باید ابتدا پیگیری کنیم که زمان بررسی این طرح در مجلس چه روزی خواهد بود و اگر فاصله زمانی زیادی تا بررسی باقی مانده بود می‌توان درخواست الویت داد.
 
این عضو کمیسیون شوراها و امور داخلی کشورادامه داد: این طرح کمک می‌کند تا تجمعات مردم سامان دهی شود. البته بخشی از این قانون در حال حاضر در حال اجرا است و تجمعاتی که در مقابل مجلس شورای اسلامی است، قانونی است. اما ما می‌خواهیم فضاهای دیگری برای تجمعات مردم دیده شود و پیشنهادی در این خصوص در شهر تهران داده شد که مناطقی برای تجمع مردم مشخص شود. اما این طرح هنوز در دستور کار صحن مجلس قرار نگرفته است.
منبع: اعتماد
ارسال نظرات
امروز پنجشنبه ۲۸ فروردين
امروز پنجشنبه ۲۸ فروردين
امروز پنجشنبه ۲۸ فروردين
امروز پنجشنبه ۲۸ فروردين
پرطرفدارترین ها