تیتر امروز

علی فرزین: صدای دانشجویان استان‌های دیگر به تهران نمی‌رسد/ هیچ فرقی بین دولت روحانی، رئیسی و پزشکیان نیست/ پویا درودی: دانشجویان برای خروج از ایران فقط بلیت رفت می‌گیرند/ به آینده ایران امید دارم
دیدار به مناسبت روز دانشجو برگزار کرد

علی فرزین: صدای دانشجویان استان‌های دیگر به تهران نمی‌رسد/ هیچ فرقی بین دولت روحانی، رئیسی و پزشکیان نیست/ پویا درودی: دانشجویان برای خروج از ایران فقط بلیت رفت می‌گیرند/ به آینده ایران امید دارم

دیدارنیوز به مناسبت روز دانشجو، یک نشست هم اندیشی با حضور دو دانشجو برگزار کرد تا به این بهانه ناگفته‌ها گفته شود.
اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور

این صد و سی و هفتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۱۷ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «پشت صحنه» با رئیس پیشین سازمان ملی جوانان

رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید

دیدارنیوز در برنامه «پشت صحنه» این بار میزبان رحیم عبادی، رئیس پیشین سازمان ملی جوانان بود. او معتقد است نسلی که روزی مخاطب سازمان ملی جوانان بود، امروز به میانسالی رسیده است.

رئیسی: ایران و اندونزی نگاه‌ مشترکی نسبت به مسایل بین‌المللی دارند

ابراهیم رئیسی، رئیس جمهوری عصر امروز دوشنبه پیش از آغاز سفر رسمی دو روزه به اندونزی در گفتگویی با خبرنگاران در فرودگاه مهرآباد با بیان اینکه امیدوارم سفر به اندونزی نقطه عطفی در مسیر توسعه روابط فیمابین باشد، گفت: ایران و اندونزی نگاه‌های مشترکی نسبت به مسائل منطقه‌ای و بین‌المللی دارند.

کد خبر: ۱۴۹۹۸۹
۲۱:۲۱ - ۰۱ خرداد ۱۴۰۲

رئیسی:

دیدارنیوز: رئیس جمهور با اشاره به برنامه دولت سیزدهم برای ارتباط جامع با همه کشور‌های آسیایی تصریح کرد: بر اساس این برنامه باید با اندونزی به عنوان کشوری بسیار مهم و با جایگاه ممتاز در جنوب شرق آسیا روابطی گسترده‌تر تعریف کنیم و امیدوارم این سفر نقطه عطفی در مسیر توسعه روابط فیمابین باشد.

سید ابراهیم رئیسی عصر امروز دوشنبه پیش از آغاز سفر رسمی دو روزه به اندونزی در گفتگویی با خبرنگاران در فرودگاه مهرآباد، درباره برنامه‌ها و اهداف این سفر، با اشاره به اینکه این سفر به دعوت جوکو ویدودو رئیس جمهور این کشور انجام می‌شود، گفت: اندونزی کشور مهمی در منطقه جنوب شرق آسیا است و در ترتیبات منطقه‌ای و بین‌المللی جایگاه مهمی دارد.

رئیس جمهور همچنین با اشاره به عضویت اندونزی در سازمان آسه آن، کشور‌های غیرمتعهد، اتحادیه دی.۸ و سازمان همکاری‌های اسلامی افزود: اندونزی به عنوان پرجمعیت‌ترین کشور مسلمان، روابط عمیق و دیرینه‌ای با جمهوری اسلامی دارد. علاوه بر روابط دیپلماتیک دو کشور از ۷۰ سال پیش، روابط عمیق تمدنی و تاریخی نیز بین دو ملت برقرار است که به اعتقادات و باور‌های دو ملت برمی‌گردد.

رئیسی با مهم توصیف کردن پیوند تمدنی و معنوی میان ایران و اندونزی که شرق و غرب آسیا را نیز به یکدیگر پیوند داده است، اظهار داشت: تهران و جاکارتا امروز روابط خوبی دارند و تعاملات اقتصادی و تجاری دو کشور نیز از حجم قابل توجهی برخوردار است، اما حتما این سطح همکاری‌های تجاری و اقتصادی برای دو کشور قابل قبول نیست و با توجه به ظرفیت‌های متقابل می‌تواند به سطح بالاتری ارتقا یابد.

رئیس جمهور با اشاره به برنامه دولت سیزدهم برای ارتباط جامع با همه کشور‌های آسیایی تصریح کرد: بر اساس این برنامه باید با اندونزی به عنوان کشوری بسیار مهم و با جایگاه ممتاز در جنوب شرق آسیا روابطی گسترده‌تر تعریف کنیم. روابط با اندونزی می‌تواند در حوزه‌های تجاری و اقتصادی، به ویژه در زمینه انرژی و نفت و گاز و پتروشیمی بین دو کشور دنبال شود.

رئیسی در بخش دیگری از سخنانش با بیان اینکه در این سفر علاوه بر دیدار‌های رسمی که با مقامات عالی اندونزی خواهیم داشت، دیدار‌هایی نیز با مقامات عالی در حوزه‌های علمی و دینی داریم، خاطرنشان کرد: در حوزه علم و فناوری نیز دو کشور می‌توانند همکاری‌های جدی داشته باشند و در سال‌های اخیر در این زمینه گام‌های خوبی نیز برداشته شده است. در این سفر نیز تفاهم‌نامه‌هایی در این زمینه به امضا خواهد رسید.

رئیس جمهور همچنین با اشاره به امضای تفاهم‌نامه‌هایی در زمینه‌های اقتصادی، تجاری، گمرکی، ترانزیتی، فرهنگی و بهداشتی در این سفر گفت: ایران و اندونزی نگاه‌های مشترکی نسبت به مسائل منطقه‌ای و بین‌المللی دارند؛ هر دو کشور مخالف یکجانبه‌گرایی و موافق صلح و امنیت پایدار در منطقه هستند و این نگاه‌های مشترک باعث نزدیکی بیشتر دو کشور می‌شود.

رئیسی با اشاره دوباره به سیاست تقویت روابط همسایگی جمهوری اسلامی ایران، اظهار امیدواری کرد که این سفر نقطه عطفی برای توسعه روابط میان ایران و اندونزی باشد.

ارسال نظرات
امروز پنجشنبه ۲۰ آذر
امروز پنجشنبه ۲۰ آذر
امروز پنجشنبه ۲۰ آذر
امروز پنجشنبه ۲۰ آذر