تیتر امروز

سرنوشت نسلی که از سر آرمان‌ها گذشت
ویژه برنامه تنگنا در گفت‌وگو با محمدجواد مظفر

سرنوشت نسلی که از سر آرمان‌ها گذشت

این قسمت از تنگنا بر خلاف روال معمول برنامه، بیش از آنکه به مرور کارنامه سیاسی مهمان برنامه اختصاص یابد تاریخچه راه‌اندازی یکی از نشریات متفاوت تاریخ مطبوعات ایران را از ایده تا انتشار مورد بررسی...
موسی غنی نژاد: انقلاب اسلامی ۵۷، ادامه و نتیجه منطقی میراث مصدق است/ تاریخ ما گرفتار چپ‌هاست!/ رنجبر درخشیلر: روایت پس از واقعه ۲۸ مرداد، پر از سرخوردگی و یاس است
در نشست «صلح و منازعه در روایت ۲۸ مرداد» مطرح شد

موسی غنی نژاد: انقلاب اسلامی ۵۷، ادامه و نتیجه منطقی میراث مصدق است/ تاریخ ما گرفتار چپ‌هاست!/ رنجبر درخشیلر: روایت پس از واقعه ۲۸ مرداد، پر از سرخوردگی و یاس است

انجمن علمی مطالعات صلح ایران با همکاری موزه تصاویر معاصر به مناسبت رخداد ۲۸ مرداد ۳۲، نشستی با عنوان «صلح و منازعه در روایت ۲۸ مرداد» در محل این موزه، مصادف با بیست و هشتمین روز از مردادماه برگزار...
اصلاح، یک تاریخ انقضا برای اثربخشی دارد/ اگر از اصلاح‌طلبی تغییر خواهی را بگیری، محافظه‌کاری می‌شود/ برخی از اصلاح‌طلبان دغدغه حاکمان را دارند که ناراحت نشوند و روی‌شان را از مردم بر می‌گردانند
در گفت‌وگوی ویژه دیدار‌نیوز با حسین نورانی‌نژاد مطرح شد:

اصلاح، یک تاریخ انقضا برای اثربخشی دارد/ اگر از اصلاح‌طلبی تغییر خواهی را بگیری، محافظه‌کاری می‌شود/ برخی از اصلاح‌طلبان دغدغه حاکمان را دارند که ناراحت نشوند و روی‌شان را از مردم بر می‌گردانند

در برنامه ویژه دیدار‌نیوز با حسین نورانی‌نژاد قائم مقام‌حزب اتحاد ملت و عضو جبهه اصلاحات با موضوع "بیانیه ۱۱ ماده‌ای جبهه اصلاحات؛ راهی برای رسیدن به صلح پایدار" گفت‌و‌گو کردیم.

هشدار پلیس فتا در آستانه امتحانات؛ مراقب حساب‌تان باشید!

رئیس پلیس فتای تهران بزرگ در آستانه آغاز امتحانات دانش‌آموزان هشدار‌هایی را در خصوص فعالیت سودجویان سایبری به بهانه فروش سوالات امتحان و ... ارائه کرد.

کد خبر: ۱۴۹۶۹۸
۰۹:۴۴ - ۲۷ ارديبهشت ۱۴۰۲

هشدار پلیس فتا در آستانه امتحانات دانش‌آموزان

دیدارنیوز: سرهنگ داود معظمی گودرزی دراین‌باره گفت: در آستانه آغاز امتحانات دانش آموزان هستیم و متاسفانه سودجویانی هم که از هر فرصتی برای سوءاستفاده از کاربران فضای مجازی استفاده می‌کنند ممکن است تحت عناوین و بهانه‌هایی مانند فروش سوالات امتحانی، فروش لوازم تقلب و ... اقدام به سوءاستفاده از دانش‌آموزان کنند. در واقع این افراد از سن و تجربیات کم دانش‌آموزان سوءاستفاده کرده و اقدام به دریافت مبالغ بالا از آنان کرده یا آنان را به صفحات جعلی و فیشینگ هدایت کرده و نسبت به خالی کردن حسابشان اقدام می‌کنند.

وی با بیان اینکه کلاهبرداران هیچگونه دسترسی به سوالات امتحانی ندارند، گفت: این افراد در اکثر موارد پس از دریافت پول دیگر پاسخی به پیام‌های کاربران نمی‌دهند. در مواردی نیز سوالات جعلی و غلط را برای دانش آموزان ارسال کرده و این افراد با این امید که به سوالات دسترسی دارند، دیگر درس نخواند و در جلسه امتحان با مشکل مواجه شده‌اند.

رئیس پلیس فتای تهران بزرگ با بیان اینکه در سال‌های گذشته شاهد طرح ادعای فروش سوالات امتحانات به خصوص امتحانات نهایی از سوی مجرمان سایبری بودیم، گفت: پلیس فتا این افراد را شناسایی و بازداشت کرده است. مجرمان سایبری با این ترفند اقدام به سرقت اطلاعات بانکی خانواده‌ها، که فرزندانشان به دنبال خرید سوالات بودند کرده و حساب بانکیشان را خالی کرده بودند. همانطور که گفتم در بررسی‌ها نیز مشخص شد که سوالات فروخته شده، سوالات متفرقه یا سوالات مربوط به سال‌های گذشته بوده که از سوی آموزش و پرورش نیز منتشر شده است. دانش آموزان با این امید که سوالات را در اختیار دارند، زمان کافی برای مطالعه نگذاشته بودند و زمانی که در سر جلسه امتحان حاضر شده و با دیدن سوالات که متفاوت از سوالات فروخته شده بود امتحان خود را خراب کرده بودند.

معظمی گودرزی با تاکید بر اینکه در این شرایط والدین نقش ویژه‌ای بر عهده دارند، گفـت: ضرورت دارد تا والدین در این خصوص به فرزندان خود هشدار دهند و آن‌ها را از خریدن سوالات امتحانات نهایی در شبکه‌های اجتماعی منع کنند. اما علاوه بر این موضوع والدین باید با فرزندان خود همراه باشند، در مواردی دیده شده که دانش‌آموزان از ترس برخورد والدینشان با نمره کم، اقدام به خرید سوالات جعلی کرده و خود را درگیر مشکلات بیشتری کرده‌اند.

وی با بیان اینکه سخت گیری‌های بیش از حد والدین برای کسب نمره عالی و هشدار بیش از حد درباره امتحان موجب استرس دانش‌آموزان می‌شود، گفت: هنگامی که والدین شرایط سختی را در ایام امتحانات برقرار می‌کنند و فرزند خود را از گرفتن نمره کم و یا عدم قبول شدن ترسانده و تهدید می‌کنند. دانش‌آموزان نیز ناگزیر به سمت رفتار‌های این‌چنینی می‌روند تا بتوانند رضایت والدین خود را جلب کنند. وجود اضطراب در والدین باعث انتقال آن به فرزند و تشدید اضطراب او در ایام امتحانات می‌شود.

رئیس پلیس فتای تهران بزرگ نسبت به پیامد‌های مقایسه کردن دیگر دانش‌آموزان با فرزند خود به والدین هشدار داد و گفت:‌هرگاه والدین یا معلمان دائما توانایی‌های فرد را با توانایی‌های فرد دیگر سنجیده و این امر با سرزنش همراه باشد، اعتماد به نفس فرد کم شده و بر اضطراب او افزوده می‌شود و ممکن است دانش‌آموزان را به سمت چنین اقداماتی سوق دهد.

وی ادامه داد: در نظر گرفتن پاداش بیش از حد برای اخذ نمره عالی در امتحان، شرطی کردن دانش آموزان و ... نیز ازجمله مواردی است که می‌تواند سبب گرایش دانش آموزان به چنین اقداماتی شود. بهترین کار همراهی والدین با فرزندان خود و کاستن از حجم اضطراب و نگرانی‌های آنان است. همچنین در کنار نظارت بیشتر بر زمان مطالعه دانش آموزان، لازم است که والدین زمان استفاده آن‌ها از وسایل هوشمند و اینترنت را محدود کنند تا آن‌ها زمان بیشتری برای رسیدگی به دروس و امتحانات خود داشته باشند.

معظمی گودرزی افزود: حضور و فعالیت در شبکه‌های اجتماعی در فصل امتحانات می‌تواند باعث افزایش استرس و اضطراب دانش آموزان شود از این رو باید زمان فعالیت آن‌ها در شبکه‌های اجتماعی را محدود کنیم. ترغیب دانش آموزان به حضور هدفمند در فضای مجازی در فصل امتحانات یک ضرورت است. با محدود کردن فعالیت در شبکه‌های اجتماعی جوی آرام در خانه ایجاد کنیم. والدین نیز فعالیت خود در شبکه‌های اجتماعی را محدود کنند تا زمان بیشتری برای رسیدگی به درس دانش آموزان داشته باشند. والدین باید روش‌های صحیح مطالعه قبل از امتحان را به دانش آموزان یاد دهند.

رئیس پلیس فتای تهران بزرگ با تاکید بر اینکه پلیس فتا حتما با افراد سودجو که تحت بهانه‌هایی نظیر فروش سوالات امتحانی، ابزار‌های تقلب و ... اقدام به سودجویی کنند، برخورد خواهد کرد، گفت: تیم‌های رصد پلیس فتا در فضای مجازی حضور دارند و مردم هم می‌توانند در صورت مشاهده چنین مواردی حتما با پلیس در ارتباط باشند.

منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز يکشنبه ۰۲ شهريور
امروز يکشنبه ۰۲ شهريور
امروز يکشنبه ۰۲ شهريور
امروز يکشنبه ۰۲ شهريور