تیتر امروز

خلخالی و ربانی شیرازی با نخست وزیری بختیار مخالف بودند اما آیت‌الله خمینی نه/ پشیمانم که به بازرگان گفتم استعفا بدهد/ نسخه اولیه استعفای بنی صدر را امیر انتظام نوشت
گفت‌وگوی دیدارنیوز در برنامه تنگنا با محمدحسین بنی اسدی،دبیرکل نهضت آزادی ایران

خلخالی و ربانی شیرازی با نخست وزیری بختیار مخالف بودند اما آیت‌الله خمینی نه/ پشیمانم که به بازرگان گفتم استعفا بدهد/ نسخه اولیه استعفای بنی صدر را امیر انتظام نوشت

محمدحسین بنی اسدی، دبیرکل نهضت آزادی مهمان یکی دیگر از برنامه‌های تنگنا بود. او تاکید می‌کند که آیت الله خمینی با نخست وزیری بنی‌صدر مشکلی نداشت، اما خلخالی و ربانی شیرازی مخالفت کردند.
کوروش احمدی: اگر قرار بر حضور ظریف در مذاکرات بود، فشار خون عده‌ای بالا می‌رفت! / به نتیجه نرسیدن این مذاکرات، هزینه‌های سنگینی به دنبال دارد/ احتمال جنگ بالاست/ دیپلماسی پنهان یا درِ پشتی با ترامپ اصلا ممکن نیست
در گفتگوی دیدارنیوز با دیپلمات پیشین ایران در نیویورک مطرح شد

کوروش احمدی: اگر قرار بر حضور ظریف در مذاکرات بود، فشار خون عده‌ای بالا می‌رفت! / به نتیجه نرسیدن این مذاکرات، هزینه‌های سنگینی به دنبال دارد/ احتمال جنگ بالاست/ دیپلماسی پنهان یا درِ پشتی با ترامپ اصلا ممکن نیست

باید ابتکار عمل رسانه‌ای و اطلاع‌رسانی مذاکرات را در دست بگیریم. نکته‌ای که مقامات ما باید به آن توجه داشته باشند، این است که دیپلماسی پنهان با ترامپ، معنی نخواهد داشت.
مذاکره فقط غیر مستقیم/ حمله به ایران؛ آغاز جنگ جهانی سوم/ سفر به تهران برای جلوگیری از وقوع جنگ
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مذاکره فقط غیر مستقیم/ حمله به ایران؛ آغاز جنگ جهانی سوم/ سفر به تهران برای جلوگیری از وقوع جنگ

این هشتاد و سومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.

اسناد فاش‌شده پنتاگون؛ هدف زلنسکی عمق خاک «روسیه» بود

بر اساس اسناد فاش‌شده پنتاگون که جنجال بزرگی در آمریکا به پا کرده است، ولودیمیر زلنسکی نقشه‌هایی را نسبت به حملات در داخل خاک روسیه طراحی کرده بود.

کد خبر: ۱۴۹۵۴۰
۱۰:۲۶ - ۲۴ ارديبهشت ۱۴۰۲

اسناد فاش‌شده پنتاگون؛ هدف زلنسکی عمق خاک «روسیه» بود

دیدارنیوز: روزنامه واشنگتن پست با استناد بر مدارک فاش‌شده پنتاگون گزارش داد، ولودیمیر زلنسکی نقشه‌هایی را نسبت به حملات در داخل خاک روسیه طراحی و تهدید کرده بود که "کی‌یف صنعت مجارستان را نابود می‌کند."

به نقل از راشا تودی، روزنامه واشنگتن پست ضمن اشاره به اسناد و مدارک فاش‌شده پنتاگون گفت که ولودیمیر زلنسکی، رئیس‌جمهوری اوکراین طی نشستی در ماه ژانویه تاکید کرده بود که نیروهایش حملاتی را در روسیه انجام خواهند داد تا "شهر‌های نامشخص مرزی روسیه" را تحت کنترل خود درآورند و بدین ترتیب کی‌یف اهرم فشار را در مذاکرات علیه روسیه به‌کار بگیرد.

تا چندی پیش حامیان غربی اوکراین تمایلی به ارائه موشک‌های دوربرد به زلنسکی نداشتند، زیرا می‌ترسیدند که اوکراین از این تسلیحات علیه اهدافی در داخل خاک روسیه استفاده کند؛ اما طبق گزارش واشنگتن پست، زلنسکی به ژنرال والری زالوژنی، فرمانده کل نیرو‌های مسلح اوکراین پیشنهاد داد که از "پهپاد‌هایی برای حمله به مکان‌هایی نامعلوم در روستوف" استفاده کند.

قبل و بعد این جلسه ادعایی، نیرو‌های اوکراینی از پهپاد‌ها استفاده کردند تا حملاتی را علیه زیرساخت‌هایی در منطقه روستوف انجام دهند؛ منطقه‌ای که در مرز لوهانسک قرار دارد.

زلنسکی طی جلسه‌ای با معاون نخست‌وزیر اوکراین در فوریه پیشنهاد داده بود که اوکراین خطوط انتقال نفت دروژبا را منفجر کند؛ خطوط انتقالی که نفت روسیه را به مجارستان منتقل می‌کند. براساس گزارش اسناد پنتاگون که توسط واشنگتن پست منتشر شده، زلنسکی تاکید کرده بود که اوکراین باید این خطوط و صنعت کشور ویکتور اوربان، نخست‌وزیر مجارستان را منفجر کند؛ صنعتی که به شدت به نفت روسیه متکی است.

جاسوسان آمریکایی که این جلسه را شنود کردند، نتیجه گرفتند که زلنسکی تهدید‌های "اغراق‌آمیز و بی‌معنایی" انجام داده است و این درحالیست که پس از آن جلسه مذکور خطوط انتقال دروژبا تحت حملات مختلفی قرار گرفته است.

اما با این حال ولودیمیر زلنسکی به گزارش این روزنامه اشاره کرد و آن را "خیال‌پردازی" خواند و مدعی شد "هیچ‌کس در اوکراین دستور حمله به سرزمین‌های روسیه را صادر نمی‌کند."

منبع: ایسنا
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی