تیتر امروز

شنبه سرنوشت‌ساز سر رسید، شنبه‌ای دیگر در راه/ پاسخ مثبت مردم ایران به رابطه با آمریکا/ همسویی تندروهای داخلی و اسرائیل
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

شنبه سرنوشت‌ساز سر رسید، شنبه‌ای دیگر در راه/ پاسخ مثبت مردم ایران به رابطه با آمریکا/ همسویی تندروهای داخلی و اسرائیل

این هشتاد و پنجمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
ابوالفتح: ترامپ، شخصا در پی تفاهم با تهران بوده و به صلح رومی معتقد است/ وقتی آمریکا از تمایل به مصالحه گفته، یعنی الگوی لیبی درباره ایران منتفی است/ تهدید کردن برخی، نباید به مانند بومرنگ بر سر کشور برگردد
گفتگوی ویژه دیدارنیوز با یک تحلیلگر ارشد مسائل آمریکا درباره مذاکرات مسقط

ابوالفتح: ترامپ، شخصا در پی تفاهم با تهران بوده و به صلح رومی معتقد است/ وقتی آمریکا از تمایل به مصالحه گفته، یعنی الگوی لیبی درباره ایران منتفی است/ تهدید کردن برخی، نباید به مانند بومرنگ بر سر کشور برگردد

امیرعلی ابوالفتح، تحلیلگر ارشد مسائل ایالات متحده در گفتگوی ویژه دیدارنیوز، پیرامون مذاکرات ایران و آمریکا در عمان، ابعاد و دامنه تحولات این مذاکرات را مورد بررسی قرار داده است.
«صلح لیبرال در خاورمیانه، امکان یا امتناع؟»
دیدارنیوز گزارش می‌دهد

«صلح لیبرال در خاورمیانه، امکان یا امتناع؟»

«صلح لیبرال در خاورمیانه، امکان یا امتناع؟» عنوان نشستی بود که به همت پژوهشکده مطالعات پیشرفته‌ خاورمیانه با همکاری حلقه‌ی مطالعاتی‌ یک چند، در محل این پژوهشکده برگزار شد.

طرح اتصال مدارس به فیبرنوری کلید خورد

راسم امضای تفاهم‌نامه و آغاز عملیات اجرایی اتصال پر سرعت مدارس کشور از طریق فناوری فیبرنوری امروز با حضور وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات برگزار شد.

کد خبر: ۱۴۹۴۸۲
۱۲:۲۰ - ۲۳ ارديبهشت ۱۴۰۲

اتصال مدارس به طرح فیبرنوری

دیدارنیوز: فیبر نوری اکنون بخش مهمی از تجهیزات ارتباطی زیرساختی در جهان را تشکیل داده است؛ فناوری اصلی که طی سال‌های گذشته در بخش ارتباطات ثابت ایران کمتر به کار گرفته شده بود، اما در دولت سیزدهم مورد توجه ویژه دولت و وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات قرار گرفته است. در همین رابطه امروز مراسم امضای تفاهم نامه و آغاز عملیات اجرایی اتصال پر سرعت مدارس کشور از طریق فناوری فیبرنوری، با حضور وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات و سرپرست وزارت آموزش و پرورش انجام شد.

در این مراسم عیسی زارع پور - وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات - گفت: این اقدام برای آینده بچه‌هاست و این پروژه‌ای است که وزارت ارتباطات دنبال می‌کند تا طی سه سال انجام انجام شود. پروژه فیبر نوری زیر ساخت آینده کشور است و تلاش می‌کنیم تا پایان دولت این امکان برای ۲۰ میلیون خانوار فراهم شود.

وی افزود: در نظر داریم تا پایان سال جاری، پیشرفت پروژه به ۴۰ درصد برسد یعنی هشت تا ۱۰ میلیون خانوار تحت پوشش قرار بگیرند. این اقدام باید ۱۰ سال قبل آغاز می‌شد. همچنین اگر بخواهیم نسل پنجم اینترنت را توسعه دهیم حتما باید آنتن‌های بی تی اس به فیبر وصل شوند. همچنین این پروژه زیر ساخت شبکه ملی اطلاعات است.

زارع پور تاکید کرد: برای ما شهر و روستا فرقی ندارد و فناوری ارتباطی را هم در شهر و هم در روستا ایجاد می‌کنیم. تا الان ۴۰۰۰ روستا به شبکه ملی اطلاعات متصل شده‌اند، ۳۰۰۰ روستا باقی مانده که به مرور متصل می‌شوند و پس از این کار، فیبر کشی در روستا‌ها هم آغاز می‌شود. ما پروژه فیبر نوری را از مدارس آغاز کردیم و در نظر داریم ۱۰ تا ۱۵ درصد مدارس را در سال جاری قبل از شهریور ماه به فیبر نوری متصل کنیم و تا پایان سال ۳۵ درصد مدارس دیگر به این فناوری متصل شوند.

وی تاکید کرد: علاوه بر موارد گفته شده پنجره ملی خدمات هوشمند هم وجود دارد که خدمات از طریق آن به مردم ارایه می‌شود. ۵۰ درصد خدمات از این طریق به مردم ارایه می‌شود و قرار است تا پایان سال همه خدمات از طریق پنجره ملی خدمات هوشمند به مردم ارایه شود و یکی از سازمان‌هایی که در این حوزه پیشرو بود وزارت آموزش و پرورش است.

زارع پور در پایان گفت: امروز روز بزرگی برای ارتباطات و آموزش و پرورش است.

امیر محمد زاده لاجوردی - رییس سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی کشور هم در این مراسم اظهار کرد: وزارت ارتباطات توسعه زیر ساخت‌ها و نیاز‌های اساسی مردم را در نظر گرفته است و شبانه روز تلاش می‌کند تا شاهد سرعت خوب در کشور باشند.

وی افزود: این موضوع در سازمان تنظیم مقررات دو بعد دارد؛ در حوزه پوشش اتفاقات خوبی در روستا‌ها افتاده است و درحال حاضر به پوشش ۹۰ درصدی رسیده‌ایم و امیدواریم در سال ۱۴۰۲ به پوشش ۱۰۰ درصدی برسد. در حوزه شهری ضریب نفوذ اینترنت ثابت ۴۱ درصد است و از نظر ضریب نفوذ آمار خوبی است، اما در حوزه سرعت شرایط خوب نیست.

لاجوردی ادامه داد: وزارت ارتباطات مجریان مختلفی را در شهر‌های مختلف برای پیشبرد این پروژه در نظر گرفته است. شهرستان پردیس هم به دلیل وجود پارک علم و فناوری و سایر وارد از نظر توسعه یافتگی شهر ممتاز و برجسته‌ای است. همین امر سبب شد یک رقابت از سوی اپراتور‌ها در این زمینه رخ دهد؛ بنابراین وزارت ارتباطات تصمیم به فاز بندی گرفت.

وی تصریح کرد: درحال حاضر بیش از ۴۰ درصد تحت پوشش قرار گرفته اند و بیش از ۹۷ کیلومتر حفاری انجام شده این که باعث افتخار است. امیدواریم پردیس شاهد کیفیت ارتباطات خوب باشد.

منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز سه‌شنبه ۲۶ فروردين
امروز سه‌شنبه ۲۶ فروردين
امروز سه‌شنبه ۲۶ فروردين
امروز سه‌شنبه ۲۶ فروردين
پرطرفدارترین ها