تیتر امروز

اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور

این صد و سی و هفتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۱۷ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «پشت صحنه» با رئیس پیشین سازمان ملی جوانان

رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید

دیدارنیوز در برنامه «پشت صحنه» این بار میزبان رحیم عبادی، رئیس پیشین سازمان ملی جوانان بود. او معتقد است نسلی که روزی مخاطب سازمان ملی جوانان بود، امروز به میانسالی رسیده است.
علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با نماینده پیشین مجلس شورای اسلامی

علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد

«تیتر» در یکی دیگر از سری برنامه‌های خود و با توجه به اهمیت افزایش قیمت بنزین به سراغ یکی از نمایندگان پیشین مجلس و عضو کمیسیون انرژی رفت تا در مورد قیمت بنزین حقایق را برای مردم بگوید.

بازار ناآرام «مرغ»!

هنوز چند روزی از افزایش قیمت مصوب جدید مرغ نگذشته که این کالای اساسی با شتاب قیمت جدید را پشت سر گذشته است. بررسی‌ها نشان می‌دهد، در حال حاضر متوسط قیمت خرید هر کیلوگرم مرغ زنده درب مرغداری از مرغدار به طور متوسط ۵۵ هزار و ۸۶۰ تومان و قیمت هر کیلوگرم مرغ کشتار ۷۵ هزار و ۷۸۱ تومان است.

کد خبر: ۱۴۹۴۰۹
۲۰:۰۴ - ۲۰ ارديبهشت ۱۴۰۲

بازار ناآرام «مرغ»

دیدارنیوز: پس از ماه‌ها درخواست مرغداران برای افزایش قیمت مصوب متناسب با افزایش تورم و هزینه‌های تولید، سیزدهم اردیبهشت ماه جاری مسعود امراللهی، مدیرکل نظارت بر کالا‌های اساسی وزارت جهاد کشاورزی خبر داد: قیمت خرید مرغ زنده درب مرغداری به ۵۲ هزار تومان و قیمت گوشت مرغ برای مصرف‌کنندگان به ۷۳ هزار تومان با شرط ثابت بودن قیمت نهاده‌ها در طول یک سال افزایش یافت.

مرغ در مدار گرانی

افزایش قیمت مصوب مرغ در حالی است که از ماه‌های پایانی سال گذشته این کالای اساسی در مدار گرانی قرار گرفته و قیمت آن در بازار مصرف بیش از توان خرید بسیاری از اقشار کم درآمد جامعه است.

بررسی‌ها نشان می‌دهد، در حال حاضر متوسط قیمت خرید هر کیلوگرم مرغ زنده درب مرغداری از مرغدار به طور متوسط ۵۵ هزار و ۸۶۰ تومان و قیمت هر کیلوگرم مرغ کشتار ۷۵ هزار و ۷۸۱ تومان است.

به عبارت دیگر، مرغ نرخ‌های مصوب جدید را پشت سر گذشته و قیمت مرغ زنده به ۳ هزار و ۸۶۰ تومان بیش از نرخ مصوب رسیده و قیمت مرغ کشتار نیز حدود ۲ هزار تومان بالاتر از نرخ مصوب مرغ گرم برای مصرف‌کننده در بازار است.

میزان افزایش قیمت مرغ نسبت به سال گذشته

سال گذشته درست در همین بازه زمانی قیمت خرید هر کیلوگرم مرغ زنده از مرغداران ۲۰ هزار و ۲۸۳ تومان و قیمت هر کیلوگرم مرغ کشتار ۲۹ هزار و ۷۲۹ تومان بود.

نرخ مصوب هر کیلوگرم مرغ در سال ۱۴۰۰، ۳۱ هزار تومان بود و در بازار مصرف نیز در کانال ۳۰ هزار تومان به فروش می‌رسید. اما در ۲۲ اردیبهشت ماه سال ۱۴۰۱ با مردمی‌سازی یارانه‌ها و حذف ارز ۴۲۰۰ تومانی از واردات کالا‌های اساسی، قیمت مصوب این کالای اساسی به ۵۹ هزار و ۸۰۰ تومان و بعد از مدت کوتاهی ۶۳ هزار تومان افزایش یافت.

گفتنی است؛ درست همزمان با افزایش نرخ مصوب مرغ و تشدید آشفتگی در بازار این کالای اساسی، سرپرست وزارت جهاد کشاورزی در جلسه‌ای با بخش خصوصی و دولتی از اجرای سیاست‌های جدید این وزارتخانه در حوزه تولید مرغ و تخم مرغ خبر داده است.

طبق اعلام اتحادیه سراسری مرغداران گوشتی کشور، این سیاست‌ها شامل واگذاری امور تولید و مسئولیت تنظیم بازار به تشکل‌ها است. همچنین، بر اساس سیاست‌های جدید، وزارت جهاد کشاورزی تنها در حوزه سیاستگذاری و نظارت بر اعمال سیاست‌ها در حوزه تولید و قیمت ورود پیدا خواهد کرد.

ارسال نظرات
امروز سه‌شنبه ۱۸ آذر
امروز سه‌شنبه ۱۸ آذر
امروز سه‌شنبه ۱۸ آذر
امروز سه‌شنبه ۱۸ آذر