تیتر امروز

حضور زنان در ورزشگاه؛ از مجادله تا مناقشه سیاسی
دیدار در برنامه کنکاش بررسی کرد

حضور زنان در ورزشگاه؛ از مجادله تا مناقشه سیاسی

کنکاش در یکی دیگر از برنامه‌های خود به سراغ موضوع حضور زنان در ورزشگاه‌ها رفت و این موضوع را با یک روزنامه‌نگار ورزشی و یک جامعه‌شناس و هر دو از جامعه زنان بررسی کرد.
نامه مستقیمم غیرمستقیم به دستت خواهد رسید
افاضات اضافه

نامه مستقیمم غیرمستقیم به دستت خواهد رسید

عوام‌الملک پس از نامه‌های متعدد به حضرت مسعود و عدم دریافت پاسخ، این بار مسیر جدیدی را امتحان کرده که کاملا جوابگو و موفق خواهد بود؛ او قرار است نامه‌های مستقیمش را به شکل غیرمستقیم بفرستد تا...
سال بازگشت بزرگ و سقوط باورنکردنی/ ترامپ چطور برگشت و دلیل رفتن اسد چه بود؟
ویژه برنامه نوروزی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی؛ بررسی مهمترین اتفاقات سال ۱۴۰۳ (قسمت چهارم)

سال بازگشت بزرگ و سقوط باورنکردنی/ ترامپ چطور برگشت و دلیل رفتن اسد چه بود؟

این چهارمین قسمت از ویژه برنامه نوروزی ۱۴۰۴ دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی است که به بررسی مهمترین اتفاقات سال ۱۴۰۳ می‌پردازد. در این برنامه بازگشت دونالد ترامپ به کاخ سفید آمریکا و سقوط بشار...
آماری از ۸ سال گذشته

کرونا و جنگ؛ قیمت مواد غذایی، گوشت و نان در اتحادیه اروپا چقدر بالا رفت؟

شاخص قیمت مصرف کننده مواد غذایی در اتحادیه اروپا در فاصله ۲۰۱۵ تا مارس ۲۰۲۳ با ۴۱.۳ درصد افزایش از ۱۰۰ به ۱۴۱.۳ واحد رسید.

کد خبر: ۱۴۹۲۹۲
۱۰:۰۵ - ۱۹ ارديبهشت ۱۴۰۲

مواد غذایی، گوشت و نان؛ قیمت‌ها در اتحادیه اروپا چقدر بالا رفت؟

دیدارنیوز: اداره آمار کمیسیون اروپا (یورواستات) روز دوشنبه اعلام کرد، شاخص قیمت مواد غذایی که از سال ۲۰۱۵ تا مارس سال گذشته ۱۸.۲ درصد افزایش یافته بود، طی یکسال منتهی به مارس گذشته از ۱۱۸.۲ به ۱۴۱.۳ واحد افزایش یافته که نشان از گرانی ۱۹.۵ درصدی دارد. این شاخص از مارس ۲۰۱۵ تا مارس ۲۰۲۰ تنها ۹.۹ درصد بالا رفته بود.

بر پایه این گزارش، قیمت نان نیز در کشور‌های عضو اتحادیه اروپا طی ۸ سال گذشته ۴۲.۷ درصد افزایش یافته که ۱۹.۳ درصد از افزایش آن در فاصله مارس ۲۰۲۲ تا مارس ۲۰۲۳ رخ داده است. قیمت نان ازمارس ۲۰۱۵ تا مارس ۲۰۲۰ نیز تنها ۷.۷ درصد بالا رفته بود.

گزارش یورواستات حاکیست، بهای انواع گوشت نیز به طور متوسط طی ۸ سال منتهی به مارس گذشته ۳۵.۸ درصد بالا رفته که این افزایش تا مارس سال ۲۰۲۲ تنها ۱۶.۷ درصد و تا مارس ۲۰۲۰ فقط ۱۰.۸ درصد بوده است.

آسیب‌های وارد شده به زنجیره تامین طی دوران شیوع ویروس کرونا به دلیل محدودیت‌های اجتماعی اعمال شده و نیز بروز تبعات تهاجم نظامی روسیه به خاک اوکراین از مهم‌ترین دلایل افزایش قیمت مواد غذایی طی سال‌های اخیر بوده است.

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی