تیتر امروز

مذاکره فقط غیر مستقیم/ حمله به ایران؛ آغاز جنگ جهانی سوم/ سفر به تهران برای جلوگیری از وقوع جنگ
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مذاکره فقط غیر مستقیم/ حمله به ایران؛ آغاز جنگ جهانی سوم/ سفر به تهران برای جلوگیری از وقوع جنگ

این هشتاد و سومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
ادعای ترامپ: در حال گفتگوی مستقیم با ایران هستیم/ روز شنبه جلسه بزرگی با ایرانی‌ها خواهیم داشت
مسوولان جمهوری اسلامی چرا این خبر را اعلام نکردند؟ اگر واقعیت دارد، نباید به مردم ایران گفت؟

ادعای ترامپ: در حال گفتگوی مستقیم با ایران هستیم/ روز شنبه جلسه بزرگی با ایرانی‌ها خواهیم داشت

در شرایطی که مسوولان جمهوری اسلامی ایران از مذاکرات غیرمستقیم با آمریکا خبر داده‌اند و مخالف مذاکره مستقیم هستند، دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا دقایقی پیش از گفتگوهای مستقیم با ایران خبر داد.
گزارش دیدار از تاراجی که قدمت هشت ساله دارد

"گِلَک" را دزدیدند/ وزیرمیراث فرهنگی: مسوولیت جزایر کشور با مناطق آزاد است

موضوع بردن خاک جزیره هرمز در ایام نوروز ۱۴۰۴ توسط گردشگران چند روزی است که در صدر اخبار قرار گرفته، اما خوب است بدانید که این تاراج قدمت هشت ساله دارد و کلید آن از سال ۹۷ زده شد.

کاهش ۱۱ هزار واحدی شاخص کل بورس

معاملات امروز چهارشنبه ۶ اردیبهشت ۱۴۰۲، بازار بورس با کاهش ۱۱ هزار واحدی شاخص کل آغاز شد. بیشترین تاثیر منفی بر روی شاخص را فملی، فولاد و بیشترین تاثیر مثبت را نماد نوری بر روی شاخص کل گذاشتند.

کد خبر: ۱۴۸۶۱۷
۱۰:۱۶ - ۰۶ ارديبهشت ۱۴۰۲

کاهش ۱۱ هزار واحدی شاخص کل بورس

دیدارنیوز: بازار سهام اولین امروز در ادامه فشار فروش روز گذشته کار خودش را در محدوده‌های منفی آغاز کرده است و فشار فروش ابتدایی بازار تقریبا در تمامی صنایع ملموس بود و همین امر موجب کاهش شاخص‌های بازار سهام شد.

شاخص کل بورس اوراق بهادار بعد از گذشت ۱ ساعت از آغاز معاملات با کاهش ۰.۵ درصدی همراه شده است و به سطح ۲ میلیون و ۳۵۵ هزار واحدی رسیده است.

بیشترین تاثیر منفی بر روی شاخص را فملی، فولاد و بیشترین تاثیر مثبت را نماد نوری بر روی شاخص کل گذاشتند.

شاخص کل هم وزن نیز با کاهش ۰.۳۲ درصدی به سطح ۷۷۸ هزار واحدی رسیده است و روند بهتری نسبت به شاخص کل داشته است.

ارزش معاملات خرد بازار سهام تا این لحظه از معاملات به ۶۰۰۰ میلیارد تومان رسیده است و همچنان ارزش معاملات در سطح قابل قبولی دارد.

همچنین در بین صنایع گروه محصولات شیمیایی و خودرو ساخت قطعات بیشترین ارزش معاملات را به خود اختصاص دادند.

حقیقی‌ها امروز از ابتدای معاملات در سمت خرید فعال بودند و تا این لحظه از معاملات ۱۸۰ میلیارد پول به بازار سهام تزریق کردند..

سرانه فروش اشخاص حقیقی همچنان نسبت به سرانه خرید آن‌ها برتری دارد و در این لحظه از معاملات سرانه خرید ۲۵.۸ میلیون تومانی و سرانه فروش ۲۶.۹ میلیون تومانی از حقیقی هابه ثبت رسیده است.

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی