تیتر امروز

ارسال پیامک حجاب وسط جنگ! دولت عذرخواهی کرد/ فعال‌شدن پدافند تهران و کرمانشاه/ تمدید لغو پرواز‌ها/ وضعیت ساختمان صداوسیما +ویدیو
روز پنجم جنگ ایران و اسرائیل (بروز رسانی می‌شود)

ارسال پیامک حجاب وسط جنگ! دولت عذرخواهی کرد/ فعال‌شدن پدافند تهران و کرمانشاه/ تمدید لغو پرواز‌ها/ وضعیت ساختمان صداوسیما +ویدیو

جنگ ایران و اسرائیل که با تهاجم وحشیانه و ترورهای اسرائیل در تهران و دیگر شهرها آغاز شد، به روز پنجم رسید. ایران در پاسخ به این حملات، شهرهای مختلف از جمله تل‌آویو را موشک‌باران کرده است.
راهنمای سلامت روان برای شرایط جنگ
آرامش خودتان را حفظ کنید

راهنمای سلامت روان برای شرایط جنگ

در شرایطی که حملات وحشیانه و تجاوز نظامی اسرائیل به ایران و پاسخ قاطع تهران به این حملات ادامه دارد، حفظ آرامش و سلامت روان مردم در شرایط جنگی اهمیت زیادی دارد.
در واکنش به محدودیت‌های طالبان علیه زنان مطرح شد

کرزی: بسته‌ماندن مدارس دخترانه مانع بزرگ پیشرفت است

«حامد کرزی» رئیس جمهور سابق افغانستان در واکنش به محدودیت‌های طالبان علیه دختران و زنان این کشور، ممنوعیت آموزش زنان و دختران را مانع بزرگ پیشرفت و خودکفایی این کشور دانست.

کد خبر: ۱۴۸۴۴۶
۱۶:۳۹ - ۰۳ ارديبهشت ۱۴۰۲

کرزی: بسته‌ماندن مدارس دخترانه مانع بزرگ پیشرفت است

دیدارنیوز: رئیس جمهور سابق افغانستان در پیامی خواستار بازگشایی مدارس دخترانه و آغاز گفتگو‌های ملی برای تضمین صلح و ثبات در این کشور شد.

«حامد کرزی» رئیس جمهور سابق افغانستان با انتشار پیامی بار دیگر بر لزوم بازگشایی مدارس دخترانه و بازگشت دانشجویان زن به دانشگاه‌ها تأکید کرد و ممنوعیت آموزش زنان و دختران را مانع بزرگ پیشرفت و خودکفایی این کشور دانست.

کرزی در رشته توئیتی نوشت: به یقین اگر خواهران و دختران ما به زیور علم و دانش آراسته شوند، نه تنها از احتیاج به بیگانگان نجات خواهیم یافت، بلکه نسل‌های آینده ما متکی به خود بوده و زندگی مرفه، با عزت و آرام خواهند داشت.

وی افزود: یکبار دیگر از حکومت سرپرست اسلامی می‌خواهم تا برای یک افغانستان مترقی، مستقل و خودکفا هر چه زودتر در‌های مکاتب و دانشگاه‌ها را به روی دختران بگشاید و زمینهٔ برگشت زنان به کار را فراهم سازد تا خواهران و دختران ما به حقوق مسلّم خود دست یابند و کشور ما از احتیاج و عقب‌ماندگی نجات یابد.

رئیس جمهور سابق افغانستان در ادامه نیز از هیئت حاکمه خواست تا به منظور تأمین صلح و ثبات پایدار در افغانستان به طور فوری روند گفتمان ملی را آغاز کند.

«عبدالله عبدالله» رئیس شورای عالی مصالحه ملی سابق افغانستان نیز در پیامی اظهارداشت برای حل چالش‌ها و مشکلات موجود در افغانستان باید به خواست‌های اساسی اکثریت مردم افغانستان مانند تأمین عدالت اجتماعی، رعایت حقوق اساسی شهروندان، مشارکت همگانی و حق تحصیل و کار برای دختران و زنان رسیدگی شود تا افغانستان بتواند به‌سوی ثبات اجتماعی و اقتصادی پایدار، قدم بردارد.

وی همچنین با اشاره به بحران انسانی جاری در افغانستان از جامعه بین‌الملل و نهاد‌های امدادرسان خواست تا به کمک و حمایت خویش از مردم افغانستان ادامه دهند.

منبع: تسنیم
ارسال نظرات
امروز سه‌شنبه ۲۷ خرداد
امروز سه‌شنبه ۲۷ خرداد
امروز سه‌شنبه ۲۷ خرداد
امروز سه‌شنبه ۲۷ خرداد