تیتر امروز

مهدی مطهرنیا: آمریکا به دنبال رژیم چنج در ایران است/ وقتی نخبگان را زندانی می‌کنید در بزنگاه تاریخ تنها می‌شوید/ پیش از صحبت با اپوزیسیون مسایل را با نزدیکان خود حل‌وفصل کنید
دولت پزشکیان، جنگ ۱۲ روزه و آینده ایران در ویژه برنامه «میدان پاستور» با تحلیلگر ارشد مسایل بین الملل

مهدی مطهرنیا: آمریکا به دنبال رژیم چنج در ایران است/ وقتی نخبگان را زندانی می‌کنید در بزنگاه تاریخ تنها می‌شوید/ پیش از صحبت با اپوزیسیون مسایل را با نزدیکان خود حل‌وفصل کنید

مهدی مطهرنیا، استاد دانشگاه و تحلیلگر ارشد مسایل بین الملل مهمان یکی دیگر از سری برنامه‌های میدان پاستور بود. او معتقد است: دولت خاتمی داشت با یک ادبیات درست مشکلات را حل می‌کرد، اما احمدی نژاد...
آمریکا: ترامپ آماده مذاکره با ایران/ عراقچی: هر لحظه ممکن است جنگ از سر گرفته شود/ واکنش شورای نگهبان به درخواست رفراندوم میرحسین موسوی
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

آمریکا: ترامپ آماده مذاکره با ایران/ عراقچی: هر لحظه ممکن است جنگ از سر گرفته شود/ واکنش شورای نگهبان به درخواست رفراندوم میرحسین موسوی

این صد و چهارمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
«ال‌پی‌جی؛ فرصت یا تهدید؟ دو روایت متضاد از یک تصمیم ملی»
در مناظره دیدار اقتصادی مطرح شد:

«ال‌پی‌جی؛ فرصت یا تهدید؟ دو روایت متضاد از یک تصمیم ملی»

در مناظره جدید دیدار اقتصادی، مجید شفیع‌پور، مدرس دانشگاه تهران و منتقد ورود LPG به سبد سوخت، و احمدرضا غلامی، نایب رییس هیات مدیره انجمن صنفی گاز مایع ایران به عنوان موافق و حمید یزدانیان به...
بحران و هرج و مرج در خارطوم

جنگ خیابانی در سودان همچنان ادامه دارد

در حالی که جنگ خیابانی در سودان ادامه دارد، خبرنگار الجزیره از درگیری شدید در مناطقع مختلف خارطوم و شنیده شدن صدای ضد هوایی در آسمان پایتخت سخن گفت.

کد خبر: ۱۴۸۱۳۳
۰۸:۲۰ - ۲۸ فروردين ۱۴۰۲

جنگ خیابانی در سودان همچنان ادامه دارد

دیدارنیوز: به رغم تمامی درخواست‌ها برای توقف درگیری، جنگ بین نیرو‌های ارتش سودان و نیرو‌های پشتیبانی سریع همچنان ادامه دارد.

شبکه الجزیره گزارش داد، نیروی هوایی سودان اعلام کرد برای دومین روز پیاپی پادگاه صالحه متعلق محل استقرار نیرو‌های پشتیبانی سریع در جنوب ام درمان و نیز مواضع این گروه در خارطوم پایتخت این کشور را بمباران کرد.

در این بین نیرو‌های پشتیبانی سریع هم اعلام کردند، مدیر مرکز تحقیقات سرویس اطلاعات نظامی را به اسارت گرفته است. این نیرو‌ها همچنین خبردادند، مدیر دایره قضائی ارتش هم خود را تسلیم کرده است.

خبرنگار الجزیره هم از درگیری شدید در مناطقع مختلف خارطوم و شنیده شدن صدای ضد هوایی در آسمان پایتخت سخن گفت.

صلیب سرخ سودان نیز اعلام کرد، درگیری بین ارتش سودان و نیرو‌های پشتیبانی سریع همچنان در مناطق مسکونی به ویژه در پایتخت خارطوم همچنان ادامه دارد.

رئیس جمهور کنیا هم اعلام کرد: ایگاد هیئتی متشکل از وی و رؤسای جمهور سودان جنوبی و جیبوتی را در نزدیک‌ترین فرصت ممکن با هدف حل و فصل منازعه به وجود آمده به خارطوم اعزام می‌کند.

خالد یوسف عمر، سخنگوی رسمی روند سیاسی در سودان بعد از ساعت‌های متمادی سکوت در اولین اظهار نظر خود اعلام کرد: جنگ باید فورا متوقف شود، سودان اکنون در ضعیف‌ترین شرایط خود قرار داشته و تاب آوری نخواهد داشت.

او تاکید کرد: جنگ سودان را تجزیه کرده و باعث خواهد شد تمامیت ارضی و حاکمیت سودان از بین برود.

از اینرو ابراز امیدواری کرد فرماندهی نیرو‌های مسلح سودان و نیرو‌های پشتیبانی سریع به درخواست‌های صورت گرفته برای توقف جنگ پاسخ مثبت دهند.

پیش از این نیز آنتونیو گوترش دبیر کل سازمان ملل متحد خواستار پایان فوری درگیری در سودان شده بود. او به رسانه‌ها خبر داد، تماس‌ها با رهبران منطقه و طرف‌های سودانی برای یافتن راه برون رفت این بحران را ادامه می‌دهد.

در این بین سخنگوی نیرو‌های مسلح مصر اعلام کرد، به دقت رخداد‌های داخلی سودان را پیگیری می‌کند.

در بیانیه سخنگوی نیرو‌های مسلح مصر که بعد از انتشار تصاویر دستگیری شماری از نظامیان این کشور در سودان منتشر می‌شود، آمده است: نیرو‌های مسلح مصر حوادث جاری در داخل خاک سودان را به دقت پیگیری می‌کند، به ویژه که شماری از نیرو‌های مصر هم برای انجام تمرین‌های نظامی با نیرو‌های ارتش سودان در این کشور به سر می‌برند و تماس‌ها و هماهنگی‌های لازم با طرف‌های سودانی جهت حفظ امنیت این نیرو‌ها در حال انجام است.

در این بیانیه از تمامی طرف‌ها خواسته شده تا امنیت و سلامت نیرو‌های مصری را حفظ کنند.

منبع: تسنیم
ارسال نظرات
امروز چهارشنبه ۱۵ مرداد
امروز چهارشنبه ۱۵ مرداد
امروز چهارشنبه ۱۵ مرداد
امروز چهارشنبه ۱۵ مرداد