تیتر امروز

مذاکره فقط غیر مستقیم/ حمله به ایران؛ آغاز جنگ جهانی سوم/ سفر به تهران برای جلوگیری از وقوع جنگ
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مذاکره فقط غیر مستقیم/ حمله به ایران؛ آغاز جنگ جهانی سوم/ سفر به تهران برای جلوگیری از وقوع جنگ

این هشتاد و سومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
ادعای ترامپ: در حال گفتگوی مستقیم با ایران هستیم/ روز شنبه جلسه بزرگی با ایرانی‌ها خواهیم داشت
مسوولان جمهوری اسلامی چرا این خبر را اعلام نکردند؟ اگر واقعیت دارد، نباید به مردم ایران گفت؟

ادعای ترامپ: در حال گفتگوی مستقیم با ایران هستیم/ روز شنبه جلسه بزرگی با ایرانی‌ها خواهیم داشت

در شرایطی که مسوولان جمهوری اسلامی ایران از مذاکرات غیرمستقیم با آمریکا خبر داده‌اند و مخالف مذاکره مستقیم هستند، دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا دقایقی پیش از گفتگوهای مستقیم با ایران خبر داد.
گزارش دیدار از تاراجی که قدمت هشت ساله دارد

"گِلَک" را دزدیدند/ وزیرمیراث فرهنگی: مسوولیت جزایر کشور با مناطق آزاد است

موضوع بردن خاک جزیره هرمز در ایام نوروز ۱۴۰۴ توسط گردشگران چند روزی است که در صدر اخبار قرار گرفته، اما خوب است بدانید که این تاراج قدمت هشت ساله دارد و کلید آن از سال ۹۷ زده شد.

گفتگوی ولیعهد عربستان با مقام آمریکایی در مورد یمن و ایران

جیک سالیوان، مشاور امنیت ملی آمریکا و محمد بن سلمان، ولیعهد عربستان سعودی در تماسی تلفنی راجع‌به پیشرفت‌های چشمگیر در پایان دادن به جنگ ۹ ساله یمن و همچنین روابط عربستان و ایران گفتگو کردند.

کد خبر: ۱۴۷۹۱۴
۰۹:۴۱ - ۲۳ فروردين ۱۴۰۲

گفتگوی ولیعهد عربستان با مقام آمریکایی در مورد یمن و ایران

دیدارنیوز: ولیعهد عربستان با مشاور امنیت ملی آمریکا در مورد یمن و ایران به صورت تلفنی به گفتگو پرداخت.

بنا بر اعلام کاخ سفید جیک سالیوان، مشاور امنیت ملی آمریکا و محمد بن سلمان، ولیعهد عربستان سعودی روز سه‌شنبه در تماسی تلفنی راجع‌به پیشرفت‌های چشمگیر در پایان دادن به جنگ نه ساله یمن و همچنین روابط عربستان و ایران گفتگو کردند.

این تماس تلفنی پس از آن صورت گرفت که محمد بن سعید الجابر، سفیر عربستان در یمن، روز یکشنبه با مقامات حوثی در صنعا، پایتخت یمن، برای گفتگو‌هایی با هدف تسریع مذاکرات برای پایان دادن به جنگ دیدار کرد.

عمده گفتگوی سالیوان و ولیعهد عربستان بر یمن متمرکز بود، اما آن‌ها درباره برقراری مجدد روابط دیپلماتیک میان ایران و عربستان سعودی، مساله هسته‌ای ایران و مسائل دیگر نیز گفتگو کردند.

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی