تیتر امروز

پشت‌پرده مذاکرات تهران – واشنگتن/ زنگ خطر برای نظام سلامت/ کالابرگ زیر ذره‌بین؛ حمایت یا محدودیت؟
مجله اقتصادی دیدارنیوز با اجرای لیلا قصاب‌زاده

پشت‌پرده مذاکرات تهران – واشنگتن/ زنگ خطر برای نظام سلامت/ کالابرگ زیر ذره‌بین؛ حمایت یا محدودیت؟

این یازدهمین برنامه مجله اقتصادی دیدارنیوز است که با اجرای لیلا قصاب‌زاده به بررسی آخرین اخبار اقتصادی ایران و جهان در هفته گذشته می‌پردازد و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم شما مخاطبان...
چشم از بعضی‌ها برندارید!
افاضات اضافه

چشم از بعضی‌ها برندارید!

عوام‌الملک در نامه‌ای جدید به مسعود، دلیل اینکه مدتی است که به او نامه ننوشته را توضیح داده و از مسعود خواسته چشم از برخی خواص برندارد.
توافق نشود جنگ حتمی است/ مدیرکل آژانس انرژی اتمی در تهران/ عراقچی حامل پیام آیت‌الله خامنه‌ای برای پوتین
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

توافق نشود جنگ حتمی است/ مدیرکل آژانس انرژی اتمی در تهران/ عراقچی حامل پیام آیت‌الله خامنه‌ای برای پوتین

این هشتاد و ششمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
رئیس گروه پیش‌بینی اداره کل هواشناسی استان خبر داد

تندباد، مهمان موقت آذربایجان شرقی

رئیس گروه پیش‌بینی اداره کل هواشناسی استان با بیان اینکه تندباد‌های لحظه‌ای به طور موقت در آذربایجان‌شرقی فعالیت خواهند کرد، گفت: از اواسط هفته جاری سامانه‌ی بارشی فعال وارد استان می‌شود.

کد خبر: ۱۴۷۶۷۶
۱۲:۵۷ - ۱۹ فروردين ۱۴۰۲

 تندباد، مهمان موقت آذربایجان شرقی
  

دیدارنیوز: محمد امیدفر درخصوص آخرین وضعیت آب و هوای استان، اظهار کرد: آخرین اطلاعات نقشه‌های هواشناسی نشان دهنده‌ی سامانه‌ای ناپایدار در استان که فعالیت آن به صورت وزش باد شدید رخداد تندباد‌های لحظه‌ای است که شدیدترین فعالیت این سامانه طی امروز بوده که به تدریج از عصر تا شب از شدت فعالیت آن کاسته می‌شود، اما تا روز دوشنبه ادامه دارد.

وی ادامه داد: سامانه‌ی بارشی فعالی از بعد از ظهر سه‌شنبه وارد به استان نفوذ می‌کند که موجب، آب گرفتگی معابر و سیلابی شدن مسیل‌ها می‌شود که فعالیت این سامانه‌ی بارشی تا اواخر روز پنجشنبه ادامه می‌یابد.

وی افزود: طی هفته جاری از لحاظ دمایی نیز تغییرات قابل ملاحظه‌ای پیش بینی نمی‌شود.

امیدفر در خصوص دمای تبریز طی ۲۴ ساعت گذشته خاطرنشان کرد: طی ۲۴ ساعت گذشته، بیشینه و کمینه دمای تبریز به ترتیب ۱۹ و ۹ درجه بالای صفر بوده که دمای فعلی نیز ۱۹ درجه بالای صفر است که نسبت به روز گذشته پنج درجه افزایش یافته است.

رئیس گروه پیش‌بینی اداره کل هواشناسی آذربایجان شرقی در پایان در خصوص سردترین و گرمترین شهر استان، بیان کرد: هشترود با دمای یک درجه بالای صفر سردترین و جلفا با دمای ۲۳ درجه بالای صفر گرمترین شهر استان گزارش شده است.

منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز شنبه ۳۰ فروردين
امروز شنبه ۳۰ فروردين
امروز شنبه ۳۰ فروردين
امروز شنبه ۳۰ فروردين