تیتر امروز

مهدی مطهرنیا: آینده پر از عدم قطعیت است/ هنوز سر کودتای ۲۸ مرداد دعواست/هر مقطعی از تاریخ گفتمان خودش را دارد
در نشست گفتمان عمومی؛ مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی مطرح شد:

مهدی مطهرنیا: آینده پر از عدم قطعیت است/ هنوز سر کودتای ۲۸ مرداد دعواست/هر مقطعی از تاریخ گفتمان خودش را دارد

نشست گفتمان عمومی، مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی با حضور مهدی مطهرنیا، رئیس پژوهشکده آینده پژوهی سیمرغ، انسیه پولادزاده پژوهشگر مطالعات ارتباطی و محمدرضا وفائی، پژوهشگر علوم اعصاب فرهنگی...
شنبه سرنوشت‌ساز سر رسید، شنبه‌ای دیگر در راه/ پاسخ مثبت مردم ایران به رابطه با آمریکا/ همسویی تندروهای داخلی و اسرائیل
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

شنبه سرنوشت‌ساز سر رسید، شنبه‌ای دیگر در راه/ پاسخ مثبت مردم ایران به رابطه با آمریکا/ همسویی تندروهای داخلی و اسرائیل

این هشتاد و پنجمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
ابوالفتح: ترامپ، شخصا در پی تفاهم با تهران بوده و به صلح رومی معتقد است/ وقتی آمریکا از تمایل به مصالحه گفته، یعنی الگوی لیبی درباره ایران منتفی است/ تهدید کردن برخی، نباید به مانند بومرنگ بر سر کشور برگردد
گفتگوی ویژه دیدارنیوز با یک تحلیلگر ارشد مسائل آمریکا درباره مذاکرات مسقط

ابوالفتح: ترامپ، شخصا در پی تفاهم با تهران بوده و به صلح رومی معتقد است/ وقتی آمریکا از تمایل به مصالحه گفته، یعنی الگوی لیبی درباره ایران منتفی است/ تهدید کردن برخی، نباید به مانند بومرنگ بر سر کشور برگردد

امیرعلی ابوالفتح، تحلیلگر ارشد مسائل ایالات متحده در گفتگوی ویژه دیدارنیوز، پیرامون مذاکرات ایران و آمریکا در عمان، ابعاد و دامنه تحولات این مذاکرات را مورد بررسی قرار داده است.

مصرف ۱۴۴.۳ میلیون لیتر بنزین در آخرین روز ۱۴۰۱

به گفته مدیرعامل شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی، در ۲۹ اسفند ماه سال گذشته ۱۴۴ میلیون و ۳۰۰ هزار لیتر بنزین در کشور به مصرف رسیده که این عدد در مقایسه با مدت مشابه ۲۹ اسفند ۱۴۰۰، ۲۷.۷ درصد رشد یافته است.

کد خبر: ۱۴۶۹۲۴
۱۹:۲۲ - ۰۱ فروردين ۱۴۰۲

مصرف ۱۴۴.۳ میلیون لیتر بنزین در آخرین روز ۱۴۰۱

دیدارنیوز: مدیرعامل شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی از افزایش رکورد مصرف بنزین برای چندمین بار در روز‌های پایانی سال گذشته خبر داد و گفت: در ۲۹ اسفند ماه سال گذشته ۱۴۴ میلیون و ۳۰۰ هزار لیتر بنزین در کشور به مصرف رسیده است که این عدد در مقایسه با مدت مشابه ۲۹ اسفند ۱۴۰۰، ۲۷.۷ درصد رشد یافته است.

به نقل از وزارت نفت، علی‌اکبر نژادعلی در این باره افزود: ثبت رقم مصرف ۱۴۴ میلیون لیتر بنزین در روز پایانی سال گذشته، عدد بسیار بزرگ و بی‌سابقه‌ای محسوب می‌شود که این امر، لزوم مدیریت بهینه سوخت از سوی مردم در ایام نوروز را دوچندان می‌کند.

وی تاکید کرد: با توجه به این که نظارت‌های شرکت پخش فرآورده‌های نفتی بر امر سوخت‌رسانی از ۲۰ اسفند ماه سال گذشته، هماهنگی با مناطق و نواحی و رصد میزان مصرف سوخت انجام شده است، به همت همکاران در ستاد و مناطق این شرکت و کارکنان زنجیره توزیع، سوخت‌رسانی به نحو احسن انجام می‌شود و هیچ کمبودی وجود ندارد؛ اما امیدواریم مردم نیز در بحث صرفه‌جویی در مصرف، این موضوع را مدنظر قرار دهند که سوخت سرمایه ملی است و هر چه صرفه‌جویی بیشتری داشته باشیم، توان ما در بحث توزیع مناسب سوخت در نقاط مختلف کشور بیشتر خواهد شد.

مدیرعامل شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی میانگین مصرف ۱۰ روزه منتهی به پایان سال ۱۴۰۱ را ۱۲۱ میلیون و ۸۰۰ هزار لیتر اعلام کرد و افزود: این عدد در مقایسه با مدت مشابه ۱۰ روزه پایانی سال ۱۴۰۰، ۱۴ درصد افزایش نشان می‌دهد.

نژادعلی بیان کرد: با احتساب وجود ۱۹ میلیون سواری خودروی شخصی، اگر هر خودرو فقط یک لیتر کمتر بنزین مصرف کند، معادل تولید یک پالایشگاه در مصرف صرفه‌جویی محقق خواهد شد.

وی با تاکید بر این که توزیع بنزین در کشور به نحو مطلوب در جریان است و هیچ کمبودی در ذخایر استراتژیک وجود ندارد، گفت: امیدواریم با مصرف بهینه، هم‌ترازی تولید و مصرف بنزین تبدیل به ناترازی نشده و تبدیل به واردکننده بنزین نشویم.

مدیرعامل شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی رعایت مواردی مانند رانندگی با سرعت مناسب، خودداری از توقف‌های بیش از دو دقیقه و روشن نگه‌داشتن موتور خودرو در مواقع غیرضروری و تنظیم مناسب باد لاستیک خودرو‌ها را در کاهش مصرف بنزین موثر دانست و گفت: رعایت همین موارد به ظاهر کم‌اهمیت، منجر به کاهش مصرف حدود نیم‌لیتری در هر خودرو خواهد شد که به اهداف مدیریت مصرف سوخت در کشور کمک خواهد کرد

ارسال نظرات
امروز چهارشنبه ۲۷ فروردين
امروز چهارشنبه ۲۷ فروردين
امروز چهارشنبه ۲۷ فروردين
امروز چهارشنبه ۲۷ فروردين
پرطرفدارترین ها