تیتر امروز

مانور نظامی اسرائیل و آمریکا در پاسخ به رزمایش ایران/ رئیس‌جمهور ونزوئلا: برای پیروزی آماده‌ایم/ اعلام رتبه‌‌بندی کیفیت زندگی کشورها در سال ۲۰۲۵
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مانور نظامی اسرائیل و آمریکا در پاسخ به رزمایش ایران/ رئیس‌جمهور ونزوئلا: برای پیروزی آماده‌ایم/ اعلام رتبه‌‌بندی کیفیت زندگی کشورها در سال ۲۰۲۵

این صد و سی و هشتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۲۰ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
مظلومیت امروز حضرت زهرا؛ چون دوست کم توجه است شکایت کجا بریم!؟
ولادت حضرت فاطمه زهرا (س) و روز مادر

مظلومیت امروز حضرت زهرا؛ چون دوست کم توجه است شکایت کجا بریم!؟

ایمان و اردات قلبی نسبت به دخت پیامبر گرامی اسلام و همسر مکرمه امام علی و مادر امام حسن و حسین بی نهایت است و برابر دستور قرآن و امر رسول خدا در محبت به او و اهل بیتش اگر کمی بخل بورزیم خاسر...
علی فرزین: صدای دانشجویان استان‌های دیگر به تهران نمی‌رسد/ هیچ فرقی بین دولت روحانی، رئیسی و پزشکیان نیست/ پویا درودی: دانشجویان برای خروج از ایران فقط بلیت رفت می‌گیرند/ به آینده ایران امید دارم
دیدار به مناسبت روز دانشجو برگزار کرد

علی فرزین: صدای دانشجویان استان‌های دیگر به تهران نمی‌رسد/ هیچ فرقی بین دولت روحانی، رئیسی و پزشکیان نیست/ پویا درودی: دانشجویان برای خروج از ایران فقط بلیت رفت می‌گیرند/ به آینده ایران امید دارم

دیدارنیوز به مناسبت روز دانشجو، یک نشست هم اندیشی با حضور دو دانشجو برگزار کرد تا به این بهانه ناگفته‌ها گفته شود.

نوروزی: برخی تریبون‌داران غیرمسئولانه صحبت می‌کنند

یک عضو فراکسیون روحانیون مجلس با بیان اینکه «برخی تریبون داران غیرمسئولانه صحبت می کنند» گفت: سخنرانی احساسی افراد و جنجال‌آفرینی بیشترین منشاء ناامیدی و تلاطم در کشور است.

کد خبر: ۱۴۶۱۳
۰۹:۲۷ - ۲۶ آبان ۱۳۹۷

دیدارنیوز - حجت الاسلام حسن نوروزی با بیان اینکه «باید تریبون‌داران متوجه پیامد حرف‌هایشان باشند» گفت: هر کسی که تریبونی دارد بداند که حرف‌هایش جزء اعمال او محسوب می‌شود پس چه معنایی دارد نماینده‌ای پشت تریبون، کل کشور را سیاه جلوه دهد و بگوید مجلس، دولت و قوه قضاییه همه فاسد هستند، همین حرف‌ها ناامیدی ایجاد می‌کند.
 
این عضو فراکسیون نمایندگان ولایی مجلس افزود: از طرف دیگر اینکه امام جمعه‌ای علی رغم داشتن حق برای بیان مسائل سیاسی و تحلیل بخواهد بدون اطلاع از مجلس و دولت مطالب نادرستی را بگوید درست نیست، یا اینکه افراد در فضای مجازی هر مطلبی را که بخواهند علیه مسئولان بیان کنند قابل قبول نیست نمونه آن درباره FATF است که نمایندگان را به خیانت متهم کردند.
 
به گفته نوروزی، 90 درصد ناامیدی و تلاطم در کشور به خاطر سخنرانی احساسی و جنجال‌آفرینی در حوزه، دانشگاه، قوای سه گانه و حتی نهادهای فرهنگی است که به جای انجام کار خود فریاد می‌زنند؛ نماینده مجلس چه حقی دارد غیر از گزارش کار و کار فنی و تحصصی پشت تریبون موضوع دیگری را مطرح کند؟ اگر مشکل وجود دارد باید از طرق قانونی پیگیری شود نه اینکه هر چه می‌خواهند از پشت تریبون‌ها بگویند که نتیجه آن تنها بحران آفرینی است. این ممکن است از هر تریبون دیگری همچون دانشگاه و مصلا هم شنیده شود.
 
این نماینده مجلس ادامه داد: اینکه یک منبری پشت منبر برود بگوید چرا رییس جمهور محافظ دارد چه معنایی دارد؟ باید شرایط زمان را ببینید، شما که ترورها را دیده‌اید؛ یا اینکه می گویند چرا نماینده مجلس به جای پرشیا از پیکان استفاده نمی کند آن هم نماینده‌ای که بیش از 14 ساعت در روز کار می کند.
 
نوروزی در جمع بندی اظهار کرد: نمی شود صاحبان تریبون هر چه می‌خواهند بیان کنند آن هم حرف‌هایی که جرم و خلاف است و ناامیدی ایجاد می کند البته ملت ما ناامید نیستند و پشت انقلاب رهبر و نظام و کشور ایستاده اند ولی به طور کلی نباید صفر و صدی با مسائل برخورد کرد اگر مشکلی هست باید رفع شود نه اینکه بدون دیدن نقاط مثبت فقط نقاط منفی بزرگ نمایی شود.
منبع: اعتماد
ارسال نظرات
امروز جمعه ۲۱ آذر
امروز جمعه ۲۱ آذر
امروز جمعه ۲۱ آذر
امروز جمعه ۲۱ آذر