تیتر امروز

خلخالی و ربانی شیرازی با نخست وزیری بختیار مخالف بودند اما آیت‌الله خمینی نه/ پشیمانم که به بازرگان گفتم استعفا بدهد/ نسخه اولیه استعفای بنی صدر را امیر انتظام نوشت
گفت‌وگوی دیدارنیوز در برنامه تنگنا با محمدحسین بنی اسدی،دبیرکل نهضت آزادی ایران

خلخالی و ربانی شیرازی با نخست وزیری بختیار مخالف بودند اما آیت‌الله خمینی نه/ پشیمانم که به بازرگان گفتم استعفا بدهد/ نسخه اولیه استعفای بنی صدر را امیر انتظام نوشت

محمدحسین بنی اسدی، دبیرکل نهضت آزادی مهمان یکی دیگر از برنامه‌های تنگنا بود. او تاکید می‌کند که آیت الله خمینی با نخست وزیری بنی‌صدر مشکلی نداشت، اما خلخالی و ربانی شیرازی مخالفت کردند.
کوروش احمدی: اگر قرار بر حضور ظریف در مذاکرات بود، فشار خون عده‌ای بالا می‌رفت! / به نتیجه نرسیدن این مذاکرات، هزینه‌های سنگینی به دنبال دارد/ احتمال جنگ بالاست/ دیپلماسی پنهان یا درِ پشتی با ترامپ اصلا ممکن نیست
در گفتگوی دیدارنیوز با دیپلمات پیشین ایران در نیویورک مطرح شد

کوروش احمدی: اگر قرار بر حضور ظریف در مذاکرات بود، فشار خون عده‌ای بالا می‌رفت! / به نتیجه نرسیدن این مذاکرات، هزینه‌های سنگینی به دنبال دارد/ احتمال جنگ بالاست/ دیپلماسی پنهان یا درِ پشتی با ترامپ اصلا ممکن نیست

باید ابتکار عمل رسانه‌ای و اطلاع‌رسانی مذاکرات را در دست بگیریم. نکته‌ای که مقامات ما باید به آن توجه داشته باشند، این است که دیپلماسی پنهان با ترامپ، معنی نخواهد داشت.
مذاکره فقط غیر مستقیم/ حمله به ایران؛ آغاز جنگ جهانی سوم/ سفر به تهران برای جلوگیری از وقوع جنگ
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مذاکره فقط غیر مستقیم/ حمله به ایران؛ آغاز جنگ جهانی سوم/ سفر به تهران برای جلوگیری از وقوع جنگ

این هشتاد و سومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.

میوه تنظیم بازاری عید چند؟

رئیس اتحادیه میوه و تره بار با بیان اینکه از ۵ اسفندماه جاری عرضه میوه‌های تنظیم بازاری شب عید آغاز شده است، گفت: قیمت ۱۲ تا ۱۸ هزار تومان برای هر کیلوگرم پرتقال و قیمت ۱۵ تا ۲۵ هزار تومان برای هر کیلوگرم سیب تنظیم بازاری شب عید تعیین شده است.

کد خبر: ۱۴۶۰۹۶
۱۷:۴۳ - ۱۳ اسفند ۱۴۰۱

میوه تنظیم بازاری عید چند؟

دیدارنیوز: در دی ماه سالجاری تأمین و تنظیم بازار میوه شب عید بر عهده بخش خصوصی گذاشته شد. این واگذاری پس از حاشیه‌های تأمین و عرضه میوه شب عید سال گذشته انجام شد.

پس از این واگذاری مصطفی دارایی نژاد، رئیس اتحادیه میوه و تره بار، از سوی بخش خصوصی تعهد داد که اگر دولتی‌ها از دخالت در بازار میوه شب عید دست بردارند، میوه شب عید را ۱۵ درصد زیر نرخ بازار عرضه می‌کنند.

امروز دارایی نژاد خبر داد که بخش خصوصی عرضه میو‌ه‌های تنظیم بازاری شب عید را آغاز کرده است.

وی تصریح کرد: آغاز عرضه میوه‌های تنظیم بازاری شب عید به تدریج از ۵ اسفند در میادین اصلی پایتخت شروع و اکنون در حال انجام است.

دارایی نژاد میزان عرضه میوه‌های تنظیم بازاری در میدان میوه و تره بار را ۵ هزار تن اعلام کرد و افزود: از این ۵ هزار تن ۲ هزار ۵۰۰ تن پرتقال و ۲ هزار و ۵۰۰ تن سیب است.

وی در پاسخ به این پرسش که چه قیمت‌های برای پرتقال و سیب تنظیم بازاری شب عید تعیین شده است، اظهار کرد: قیمت ۱۲ تا ۱۸ هزار تومان برای هر کیلوگرم پرتقال و قیمت ۱۵ تا ۲۵ هزار تومان برای هر کیلوگرم سیب تنظیم بازاری شب عید تعیین شده است.

دارایی نژاد درباره دیگر میوه‌های پر مصرف نوروز گفت: کیوی، نارنگی و خیار از دیگر میوه‌های داخلی پر مصرف در ایام نوروز هستند که به اندازه نیاز این ایام تأمین و انبار شده است و آن‌ها نیز در حال عرضه هستند.

وی قیمت هر کیلوگرم کیوی در میادین میوه و تره بار را ۲۰ تا ۴۰ هزار تومان، هر کیلوگرم نارنگی را از ۱۵ تا ۵۵ هزار تومان و هر کیلوگرم خیار را ۱۰ تا ۲۵ هزار تومان اعلام کرد.

دارائی نژاد قیمت هر کیلوگرم انار در میادین میوه و تره بار را نیز از ۲۵ تا ۶۰ هزار تومان عنوان کرد.

رئیس اتحادیه میوه و تره بار همچنین قیمت هر کیلوگرم میوه وارداتی موز در میادین میوه و تره بار ۴۵ تا ۶۵ هزار تومان اعلام کرد.

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی