تیتر امروز

اکبرنژاد: گرفتاری از جایی شروع شد که دولت‌ها در چشم ما از ملت بزرگتر شدند/مقاومت مدنی یعنی بخش کثیری از جامعه پاسخ‌های مشترک به حاکمیت بدهند
در سی‌وسومین برنامه دیدار اندیشه مطرح شد:

اکبرنژاد: گرفتاری از جایی شروع شد که دولت‌ها در چشم ما از ملت بزرگتر شدند/مقاومت مدنی یعنی بخش کثیری از جامعه پاسخ‌های مشترک به حاکمیت بدهند

در سی‌وسومین برنامه دیدار اندیشه با حجت الاسلام محمدتقی اکبر نژاد مجتهد و مدرس حوزه در خصوص "نقش خدا و مردم در تحولات اجتماعی گفت‌و‌گو کردیم.
مهدی مطهرنیا: آینده پر از عدم قطعیت است/ هنوز سر کودتای ۲۸ مرداد دعواست/هر مقطعی از تاریخ گفتمان خودش را دارد
در نشست گفتمان عمومی؛ مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی مطرح شد:

مهدی مطهرنیا: آینده پر از عدم قطعیت است/ هنوز سر کودتای ۲۸ مرداد دعواست/هر مقطعی از تاریخ گفتمان خودش را دارد

نشست گفتمان عمومی، مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی با حضور مهدی مطهرنیا، رئیس پژوهشکده آینده پژوهی سیمرغ، انسیه پولادزاده پژوهشگر مطالعات ارتباطی و محمدرضا وفائی، پژوهشگر علوم اعصاب فرهنگی...
شنبه سرنوشت‌ساز سر رسید، شنبه‌ای دیگر در راه/ پاسخ مثبت مردم ایران به رابطه با آمریکا/ همسویی تندروهای داخلی و اسرائیل
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

شنبه سرنوشت‌ساز سر رسید، شنبه‌ای دیگر در راه/ پاسخ مثبت مردم ایران به رابطه با آمریکا/ همسویی تندروهای داخلی و اسرائیل

این هشتاد و پنجمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.

مراسم تشییع پیکر «شهرام عبدلی» در تهران

مراسم تشییع پیکر شهرام عبدلی، بازیگر سینما و تلویزیون ایران که به دلیل عارضه مغزی جان به جان آفرین تسلیم کرده بود، امروز در تهران در حال برگزاری است.

کد خبر: ۱۴۵۷۹۲
۱۱:۱۷ - ۰۷ اسفند ۱۴۰۱

مراسم تشییع پیکر «شهرام عبدلی» در تهران

دیدارنیوز: مراسم تشییع شهرام عبدلی بازیگر سینما، تئاتر و تلویزیون مقابل خانه هنرمندان ایران در حال برگزاری است.

پیکر این بازیگر که روز گذشته (شنبه ششم اسفند ١۴٠١) در سن ۴۶ سالگی درگذشت، امروز یکشنبه هفتم اسفند (١۴٠١) در حضور خانواده، جمعی از هنرمندان در خانه هنرمندان قرار است تشییع و سپس به سمت قطعه هنرمندان بهشت زهرا (س) بدرقه شود.

آناهیتا همتی، رابعه اسکویی، میرطاهر مظلومی و.. از جمله هنرمندان حاضر هستند و سید جواد هاشمی اجرای مراسم تشییع را برعهده دارد.

پیکر شهرام عبدلی از مشهد به تهران منتقل شده است، او برای ایفای نقش در یک سریال به شهر مشهد رفته بود که پیش از رفتن مقابل دوربین، دچار عارضه مغزی شد و شنبه ـ ششم اسفند ماه ـ درگذشت.

او چند روزی در بیمارستان بستری بود و پس از عمل جراحی هم نتوانست هوشیاری کاملش را به دست آورد و همچنان در کما بود.

شهرام عبدلی در فیلم‌های سینمایی «نفس‌های آرام»، «ماه گرفتگی»، «یکی برای همه»، «قصه دل‌ها»، «دختری در قفس» بازی کرده است.

این بازیگر در سریال‌های متعددی، چون «راز ناتمام»، «شب‌های مافیا»، فرشتگان بی بال، صبح آخرین روز، جلال ۲، حکایت‌های کمال، راه و بیراه، سر دلبران، بلندی‌های زیرپا، پرستاران، غیرعلنی، معمای شاه، فاخته، پروانه، تکیه بر باد، دختری به نام آهو، نابرده رنج، فاصله‌ها، تبریز در مه، سال‌های مشروطه، رستگاران، آخرین دعوت، خط‌شکن، شاید برای شما هم اتفاق بیفتد، طفلان مسلم، پاتوق، خون‌بها، کمکم کن، مختارنامه، از نفس افتاده، بانکی‌ها، خط قرمز و همسفر هم ایفای نقش کرده بود.

شهرام عبدلی همچنین پیشینه تئاتری داشت و اخیرا در نمایش «پنچری» در سالن شهرزاد روی صحنه رفته بود.

منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز پنجشنبه ۲۸ فروردين
امروز پنجشنبه ۲۸ فروردين
امروز پنجشنبه ۲۸ فروردين
امروز پنجشنبه ۲۸ فروردين
پرطرفدارترین ها