تیتر امروز

مانور نظامی اسرائیل و آمریکا در پاسخ به رزمایش ایران/ رئیس‌جمهور ونزوئلا: برای پیروزی آماده‌ایم/ اعلام رتبه‌‌بندی کیفیت زندگی کشورها در سال ۲۰۲۵
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مانور نظامی اسرائیل و آمریکا در پاسخ به رزمایش ایران/ رئیس‌جمهور ونزوئلا: برای پیروزی آماده‌ایم/ اعلام رتبه‌‌بندی کیفیت زندگی کشورها در سال ۲۰۲۵

این صد و سی و هشتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۲۰ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
مظلومیت امروز حضرت زهرا؛ چون دوست کم توجه است شکایت کجا بریم!؟
ولادت حضرت فاطمه زهرا (س) و روز مادر

مظلومیت امروز حضرت زهرا؛ چون دوست کم توجه است شکایت کجا بریم!؟

ایمان و اردات قلبی نسبت به دخت پیامبر گرامی اسلام و همسر مکرمه امام علی و مادر امام حسن و حسین بی نهایت است و برابر دستور قرآن و امر رسول خدا در محبت به او و اهل بیتش اگر کمی بخل بورزیم خاسر...
علی فرزین: صدای دانشجویان استان‌های دیگر به تهران نمی‌رسد/ هیچ فرقی بین دولت روحانی، رئیسی و پزشکیان نیست/ پویا درودی: دانشجویان برای خروج از ایران فقط بلیت رفت می‌گیرند/ به آینده ایران امید دارم
دیدار به مناسبت روز دانشجو برگزار کرد

علی فرزین: صدای دانشجویان استان‌های دیگر به تهران نمی‌رسد/ هیچ فرقی بین دولت روحانی، رئیسی و پزشکیان نیست/ پویا درودی: دانشجویان برای خروج از ایران فقط بلیت رفت می‌گیرند/ به آینده ایران امید دارم

دیدارنیوز به مناسبت روز دانشجو، یک نشست هم اندیشی با حضور دو دانشجو برگزار کرد تا به این بهانه ناگفته‌ها گفته شود.

فرکی: دوست دارم حقم را بگیرم/ به تیم ملی کمک می‌کنم

گزینه هدایت تیم ملی فوتبال می‌گوید دوست دارد به تیم ملی فوتبال کمک کند و اگر کاری از دستش برآید برای تیم ملی انجام دهد.

کد خبر: ۱۴۵۷۴۴
۱۴:۴۶ - ۰۶ اسفند ۱۴۰۱

 

فرکی: دوست دارم حقم را بگیرم/ به تیم ملی کمک می‌کنم

دیدارنیوز: گزینه هدایت تیم ملی فوتبال می‌گوید دوست دارد به تیم ملی فوتبال کمک کند و اگر کاری از دستش برآید برای تیم ملی انجام دهد.

حسین فرکی درباره مطرح شدن نام او در بین گزینه‌های هدایت تیم ملی فوتبال اظهار کرد: به من پیشنهادی شد و تماسی از فدراسیون گرفته شد. برایم دعوتنامه فرستادند و برای حضور در تیم ملی و شرکت در جام ملت‌های آسیا از من برنامه خواستند. ما هم پیگیر این مساله شدیم. البته گزینه‌های دیگر هم هستند و زمانی هم برای پاسخگویی مشخص کردند.

او ادامه داد: به هر حال تیم ملی است و جایی است که سال‌ها بازی کردم و تجربه مربیگری را داشتم. در یکی دو سال اخیر در زمینه باشگاهی هم پیشنهاداتی داشتم که هنوز برای آن تصمیمی نگرفته‌ام. دلیلش هم یکی بحث کرونا بود و بعد از آن هم تشخیص دادم جایی که می‌خواهم بروم شرایط کار کردن داشته باشد. شاید برخی از باشگاه‌ها مشکلات و امکانات داشته باشند و من هم دوست داشتم جایی باشم که شرایط فراهم باشد تا بتوانم تاثیرگذار باشم.

دوست دارم اگر کاری از دستم برآید برای تیم ملی انجام دهم
مربی سابق تیم ملی اضافه کرد: جایی اگر احساس کنم کاری بشود انجام داد روی آن فکر می‌کنم. اکثر مردم به من محبت دارند و خیلی دوست داشتند که این اتفاق برای من رخ دهد و چیزی که حقم است را بگیرم. نظرات متفاوتی در این رابطه است. یکی موافق و یکی مخالف است، اما نظرات همه قابل احترام است و تصمیم من هم به خاطر محبت دوستان است.

او با بیان این‌که کارنامه‌اش در بازیگری و مربیگری مشخص است، گفت: دوست دارم اگر کاری از دستم بر آید انجام دهم. امیدوارم هرچیزی که خیر است اتفاق بیفتد. تا این لحظه هنوز برنامه‌ام را نفرستاده‌ام، اما آن را تنظیم کردم تا به فدراسیون اعلام کنم. تا فردا برنامه‌ام را میفرستم و دیگر نتیجه‌اش هرچه قسمت است، رخ می‌دهد.

فرکی: دوست دارم حقم را بگیرم/ به تیم ملی کمک می‌کنم

فرکی درباره انتخاب مربی ایرانی یا خارجی برای تیم ملی عنوان کرد: دوست ندارم درباره گمانه زنی‌ها صحبت کنم. به هر حال تصمیم گیرنده فدراسیون فوتبال است. خیلی از مربیان ما آینده دارند و آرزوی قلبی هر مربی حضور در تیم ملی است. باید به مربی ایرانی هم انگیزه دهیم تا تلاش کند و دیده شود.

او در پایان اضافه کرد: مربیان خارجی هم جایگاه خودشان را دارند، اما در این رابطه هم قبلا هم گفتم بهتر است به ایرانی‌ها فرصت و شانس بدهیم. در نهایت تصمیم نهایی را فدراسیون فوتبال می‌گیرد، اما امیدواریم فدراسیون همه جوانب را در نظر بگیرد.

منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز پنجشنبه ۲۰ آذر
امروز پنجشنبه ۲۰ آذر
امروز پنجشنبه ۲۰ آذر
امروز پنجشنبه ۲۰ آذر