تیتر امروز

مذاکره فقط غیر مستقیم/ حمله به ایران؛ آغاز جنگ جهانی سوم/ سفر به تهران برای جلوگیری از وقوع جنگ
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مذاکره فقط غیر مستقیم/ حمله به ایران؛ آغاز جنگ جهانی سوم/ سفر به تهران برای جلوگیری از وقوع جنگ

این هشتاد و سومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
ادعای ترامپ: در حال گفتگوی مستقیم با ایران هستیم/ روز شنبه جلسه بزرگی با ایرانی‌ها خواهیم داشت
مسوولان جمهوری اسلامی چرا این خبر را اعلام نکردند؟ اگر واقعیت دارد، نباید به مردم ایران گفت؟

ادعای ترامپ: در حال گفتگوی مستقیم با ایران هستیم/ روز شنبه جلسه بزرگی با ایرانی‌ها خواهیم داشت

در شرایطی که مسوولان جمهوری اسلامی ایران از مذاکرات غیرمستقیم با آمریکا خبر داده‌اند و مخالف مذاکره مستقیم هستند، دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا دقایقی پیش از گفتگوهای مستقیم با ایران خبر داد.
گزارش دیدار از تاراجی که قدمت هشت ساله دارد

"گِلَک" را دزدیدند/ وزیرمیراث فرهنگی: مسوولیت جزایر کشور با مناطق آزاد است

موضوع بردن خاک جزیره هرمز در ایام نوروز ۱۴۰۴ توسط گردشگران چند روزی است که در صدر اخبار قرار گرفته، اما خوب است بدانید که این تاراج قدمت هشت ساله دارد و کلید آن از سال ۹۷ زده شد.

دلیل افزایش هزینه صدور کارت سوخت چیست؟

به گفته محمد صادقی مدیر سامانه هوشمند سوخت، دلیل افزایش هزینه صدور کارت سوخت، افزایش هزینه‌های خرید تراشه، تولید کارت سوخت و خدمات مرتبط با آن است.

کد خبر: ۱۴۵۴۱۳
۰۹:۱۲ - ۳۰ بهمن ۱۴۰۱

دلیل افزایش هزینه صدور کارت سوخت چیست؟

دیدارنیوز: مدیر سامانه هوشمند سوخت گفت: افزایش هزینه صدور کارت سوخت، به علت افزایش هزینه‌های خرید تراشه، تولید کارت سوخت و خدمات مرتبط با آن صورت گرفته است.

محمد صادقی درباره علت افزایش هزینه صدور کارت‌های سوخت المثنی توضیح داد: طبق قیمت گذاری که در سال ۱۳۹۰ انجام شد، هزینه صدور کارت سوخت ۱۰ هزار تومان بود و در این مدت، هیچگونه افزایشی روی کارت سوخت اتفاق نیفتاده بود.

­وی افزود: افزایش قیمتی که اخیرا برای صدور کارت سوخت محاسبه شده، فقط مربوط به هزینه خرید و تولید آن می‌شود و سایر هزینه‌ها را روی آن اعمال نکرده ایم.

­این مقام مسئول با توصیه به مردم که دقت کنند تا کارت سوختشان گم نشود، ­اظهار کرد: در واقع خرید تراشه، شخصی سازی کارت سوخت و تولید آن هزینه دارد که از مردم دریافت می‌شود. حتی پست کردن کارت سوخت نیز هزینه دارد و شرکت پخش فرآورده‌های نفتی، به عنوان متولی صدور کارت سوخت، هزینه‌ای که از مردم دریافت می‌کند را بین دستگاه‌های خدمت دهنده در این حوزه مثل شرکت توسعه ناجی و پست و تولیدکننده کارت سوخت، توزیع می‌کند.

منبع: تسنیم
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی