تیتر امروز

شریف‌زادگان: از هر ١٠٠ خانوار ایرانی ۳۶ خانوار زیر خط فقر هستند/ اینکه از ۱۴۰۰ تا ۱۴۰۳، بیش از ۵ میلیون نفر به فقرای ایران اضافه شده، یک فاجعه اجتماعی است/ خط فقر در سه سال اخیر ۴۹ درصد رشد داشته/ از میزان طبقه متوسط جامعه ایران به شدت کاسته و به فقیران آن افزوده شده
در گفت‌و‌گوی دیدار در برنامه «ایرانشهر» با یک استاد دانشگاه مطرح شد

شریف‌زادگان: از هر ١٠٠ خانوار ایرانی ۳۶ خانوار زیر خط فقر هستند/ اینکه از ۱۴۰۰ تا ۱۴۰۳، بیش از ۵ میلیون نفر به فقرای ایران اضافه شده، یک فاجعه اجتماعی است/ خط فقر در سه سال اخیر ۴۹ درصد رشد داشته/ از میزان طبقه متوسط جامعه ایران به شدت کاسته و به فقیران آن افزوده شده

دیدار در یکی دیگر از سلسله گفت‌و‌گو‌های «ایرانشهر» به سراغ محمد حسین شریف‌زادگان، استاد برجسته دانشگاه شهید بهشتی رفته و موضوعات مختلف از مناسبات مربوط به توزیع ثروت، سرانه فقر و آثار و پیامدهای...
به نام مردم به کام نهادهای فرهنگی/ علیرضا بهبهانی: کشور را با بودجه رویاپردازی نمی‌توان اداره کرد/ مهدی پازوکی: چرا ردیف بودجه دانشگاه‌ها از نهادهای فرهنگی کمتر است
دیدار بودجه ۱۴۰۵ را بررسی می‌کند

به نام مردم به کام نهادهای فرهنگی/ علیرضا بهبهانی: کشور را با بودجه رویاپردازی نمی‌توان اداره کرد/ مهدی پازوکی: چرا ردیف بودجه دانشگاه‌ها از نهادهای فرهنگی کمتر است

دیدارنیوز پس از دفاع مسعود پزشکیان، رئیس جمهور از بودجه ۱۴۰۵ صحبت‌های او و تحلیل‌های کارشناسان درباره این بودجه را بررسی می‌کند.
دیدار نتانیاهو با ترامپ؛ حمله دوباره به ایران؟/ جدی بودن خطر ابرتورم در ایران/ محمد خاتمی: راهی جز اصلاحات وجود ندارد
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

دیدار نتانیاهو با ترامپ؛ حمله دوباره به ایران؟/ جدی بودن خطر ابرتورم در ایران/ محمد خاتمی: راهی جز اصلاحات وجود ندارد

این صد و چهل و دومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۴ دی‌ماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.

توکلی: امسال بیشتر بر قاچاق، گمرک و بانک تمرکز می‌کنیم

رئیس هیأت مدیره سازمان مردم نهاد دیده‌بان شفافیت و عدالت گفت: در پرونده‌هایی که برای پیگیری پیش رویمان است بیشتر سراغ موارد مبتلابه و مسائل روز جامعه و گزارش‌های مردمی می‌رویم.

کد خبر: ۱۴۵۳۳
۱۱:۰۸ - ۲۴ آبان ۱۳۹۷

دیدارنیوز - بعد از ظهر روز چهارشنبه در نشست خبری که با حضور احمد توکلی و احمد امیرآبادی فراهانی در سالن حضرت خدیجه (س) کتابخانه‌ی حرم حضرت فاطمه‌ی معصومه (س) برگزار شد، جمعی از اصحاب رسانه و خبرنگاران، پیرامون سازمان مردم نهاد دیده‌بان شفافیت و عدالت با رییس هئیت مدیره و یکی از اعضای اصلی هئیت مدیره به پرسش و پاسخ نشستند.

احمد توکلی در پاسخ به این سوال که چرا به جای اعدام مهره‌های بزرگتر و اصلی‌تر در زمینه‌ی خرید غیر قانونی ارز و سکه، سلطان سکه را اعدام کرده‌اند، گفت: مقام معظم رهبری یک فتوای حقوقی بسیار مهم دارند با این مضمون که جرم عاملان و فروشندگان سنگین‌تر است و علت بازجویی و ممنوع الخروجی ولی الله سیف، مدیر عامل سابق بانک مرکزی نیز همین است.

وی همچنین عنوان کرد: چنان که رهبری می‌فرمایند؛ شفافیت یعنی مردم از همه‌ی عملکردهای مسئولین آگاه باشند.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام افزود: در پرونده هایی که برای پیگیری پیش رویمان است بیشتر سراغ موارد مبتلابه و مسائل روز جامعه و گزارش های مردمی می‌رویم اما مسائل قدیمی تر که به لحاظ حجم فساد برجسته به شمارمی‌روند نیز برایمان مهم است؛ مسائلی از قبیل دارو، فسادهای ارزی، کنکور سراسری و بحث تاثیر معدل.

وی در ادامه بیان کرد: امسال نیز بیشتر بر پرونده‌های بزرگ مربوط به قاچاق، گمرک و بانک تمرکز می‌کنیم.

رئیس هیأت مدیره سازمان مردم نهاد دیده‌بان شفافیت و عدالت در پاسخ به این سوال که چرا اکثر اعضای این سازمان منصوب و یا نزدیک به جریان سیاسی خاصی هستند؟ گفت: چهره‌های متعدد و مطرحی از اصلاح طلبان هم با ما همکاری می‌کنند و ما نیز از آنها خواستیم که به اعضای اصلی این سازمان بپیوندند اما آنها خودشان سر باز زدند.

وی خاطرنشان کرد: البته با تمام تفاوت دیدگاه‌ها، کوشیده‌ایم تا نگذاریم نگرش‌های سیاسی و حزبی در کار ما اختلالی ایجاد کند و در این راستا علیرغم اختلاف دیدگاه با دولت موجود، همکاری‌های بسیار نزدیک و خوبی با آنها و برخی وزارتخانه ها داشته‌ایم.

توکلی در خصوص راه های ارتباطی مردم با دیده‌بان شفافیت و عدالت اظهار کرد: در وبسایت این سازمان، آدرس، شماره تلفن و ایمیل ما موجود است که قابلیت اسکن و ارسال اسناد و مدارک را نیز داراست.

وی در پایان بیان کرد: سازمان ما نیز از خطا و فساد مصون نیست و این وظیفه‌ی شما خبرنگاران است تا با نظارت دقیق بر عملکرد ما و ایجاد شفافیت، جلوی آنرا بگیرید.
منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز دوشنبه ۰۸ دی
امروز دوشنبه ۰۸ دی
امروز دوشنبه ۰۸ دی
امروز دوشنبه ۰۸ دی