تیتر امروز

سیدعلی مجتهدزاده: اراده‌ای برای اجرای قانون جرم سیاسی نمی‌بینم/ اعضای هیئت منصفه در ایران، وابستگان یک گروه سیاسی خاص هستند/ یکی از بهترین کارهای مرحوم رئیسی در قوه قضائیه، برکناری جعفری دولت آبادی از دادستانی تهران بود
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «ایرانشهر» با یک حقوقدان و وکیل دادگستری

سیدعلی مجتهدزاده: اراده‌ای برای اجرای قانون جرم سیاسی نمی‌بینم/ اعضای هیئت منصفه در ایران، وابستگان یک گروه سیاسی خاص هستند/ یکی از بهترین کارهای مرحوم رئیسی در قوه قضائیه، برکناری جعفری دولت آبادی از دادستانی تهران بود

دیدارنیوز در بیست و یکمین پرده از برنامه «ایرانشهر» به سراغ «سید علی مجتهدزاده»، حقوقدان و وکیل باسابقه دادگستری رفته و مسائل مختلف مرتبط با منافع ملی ایران از فعال شدن مکانیسم ماشه، تحرکات تندرو‌ها...
استقبال ايران از مذاکره واقعی با آمریکا/ خط و نشان پزشکیان برای خودروسازان/ باید راهی برای مذاکره پیدا کرد
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

استقبال ايران از مذاکره واقعی با آمریکا/ خط و نشان پزشکیان برای خودروسازان/ باید راهی برای مذاکره پیدا کرد

این صد و سی و دومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۲۶ آبان ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
زیدآبادی: آنقدر بر سر مجلس فیلتر گذاشتند که امروز صدای رسایی‌ها و ثابتی‌ها را از آن می‌شنویم/ پشت شما، جمهوری اسلامی است!/ عبدالکریمی: پشت من، هیچکس نیست، خداست!/ ناتو، صهیونیست‌ها و رضا پهلوی، نمی‌توانند برای ما دموکراسی بیاورند
در مناظره دو فعال سیاسی در دیدارنیوز مطرح شد

زیدآبادی: آنقدر بر سر مجلس فیلتر گذاشتند که امروز صدای رسایی‌ها و ثابتی‌ها را از آن می‌شنویم/ پشت شما، جمهوری اسلامی است!/ عبدالکریمی: پشت من، هیچکس نیست، خداست!/ ناتو، صهیونیست‌ها و رضا پهلوی، نمی‌توانند برای ما دموکراسی بیاورند

در ادامه سلسله مناظرات دیدارنیوز در خصوص مسائل روز کشور و منافع ملی، میزبان بیژن عبدالکریمی، استاد فلسفه دانشگاه و احمد زیدآبادی، روزنامه نگار و فعال سیاسی بودیم که در ادامه می‌‌خوانید.
اولین شب از مرحله یک هشتم نهایی لیگ قهرمانان اروپا

یک پای بایرن و میلان در یک چهارم‌نهایی

میلان و بایرن‌ مونیخ برنده دیدار‌های اولین شب از مرحله یک هشتم نهایی لیگ قهرمانان اروپا بودند تا از الان یک پای آنها در یک چهارم نهایی این مسابقات جذاب باشد.

کد خبر: ۱۴۵۲۴۴
۰۸:۱۰ - ۲۶ بهمن ۱۴۰۱

یک پای بایرن و میلان در یک چهارم‌نهایی

دیدارنیوز: سرانجام پس از انتظاری بیش از ۳ ماه، دور یک هشتم نهایی لیگ قهرمانان اروپا با ۲ دیدار همزمان آغاز شد و درحالی که میلان در خانه از تاتنهام پذیرایی می‌کرد، بایرن‌مونیخ میهمان پاریس بود و در نهایت میلان و بایرن‌ با کسب پیروزی‌های یک بر صفر، نیمی از مسیر حضور در جمع ۸ تیم پایانی را طی کردند.

در بازی که ۲ تیم شکست‌ناپذیر دور گروهی به مصاف یکدیگر رفتند درحالی که کیلیان امباپه کار را از روی نیمکت آغاز کرد و مانوئل نویر غایب بزرگ بایرن‌مونیخ بود، پس از نیمه نخست نه چندان جذاب و کسل کننده که بایرن تقریباً توپ و میدان را بدون ایجاد موقعیت چندان خطرناک در اختیار داشت، تیم‌ها بدون گل زده به رختکن رفتند و در نیمه دوم، کینگزلی کومان خیلی زود سکو‌های پاریسی را به سکوت دعوت کرد.

نمره قبولی برای ناگلزمان
ناگلزمن که تیمش هفته گذشته سرانجام به روند رو به رشدی قدم گذاشته بود، با بازگشت به ترکیب ۳ دفاعه موردعلاقه‌اش و استفاده از ژائو کانسلو به‌عنوان وینگ‌بک همچون دیدار مقابل بوخوم موفق شد از پس مهار ستارگان پاریس در خانه برآید و سرانجام درحالی که چند دقیقه ابتدایی نیمه دوم را تیم میزبان روی دروازه حریف فشار آورد، دقیقه ۵۳ کینگزلی کومان روی پاس آلفونسو دیویس قفل بازی را شکست.

یک پای بایرن و میلان در یک چهارم‌نهایی

پاریس، آشفته و بدشانس
در این دیدار که بایرن‌مونیخ به مراتب تیمی بهتر از پاریس بود و با وجود تک موقعیت‌های کاملاً بی‌خطرِ میزبان، نبض بازی را در دست گرفته بود، هافبک نوجوان پاری‌سن‌ژرمن رکورد جوان‌ترین بازیکن حاضر در مراحل حذفی لیگ قهرمانان اروپا را شکست. وارن زئیر امری درحالی با صلاحدید گالتیه مقابل بایرن‌مونیخ از ابتدا به میدان رفت و حدود یک ساعت در میدان حاضر بود که ماه آینده ۱۷ ساله خواهد شد. او پیش از این رکورددار جوان‌ترین گلزن تاریخ پاریس هم شده بود. امباپه که در نیمه دوم به بازی آمد، موفق شد ۲ مرتبه دروازه بایرن‌مونیخ را باز کرده و امیدواری را به سکو‌های پارک دو پرنس تزریق کند، اما هر ۲ بار، گلش مردود اعلام شد و پس از آنکه گل نخست را کمک داور به سبب آفساید نپذیرفت، گل دوم را کمک داور ویدئویی پس از بازبینی صحنه، مردود اعلام کرد.

اینطور ۳ دفاعه بازی می‌کنند، آقای کونته!
در دیدار همزمان استفانو پیولی باز هم تیمش را با آرایش مشابه با شب پیروزی مقابل تورینو، این بار در دیداری حساس و مقابل تیمی تحت هدایت کونته (استاد بازی با ۳ دفاع!) به میدان فرستاده بود. میلان موفق شد خیلی زود دروازه میهمانش را پس از گذشت ۶ دقیقه باز کند و براهیم دیاز، روی درخشش تئو هرناندس گل اول بازی را وارد دروازه فریزر فورستر کرد. درحالی که یک ساعت از زمان بازی گذشته بود، میلان و تاتنهام پایاپای با یکدیگر بازی را ادامه دادند و تاتنهام در ۳۰ دقیقه پایانی دیدار هم موفق نشد سبک بازی خود را به میلان تحمیل کند.

لندن، شهر خوشبختی
روسونری که برای اولین بار پس از ۹ سال قدم در مرحله حذفی لیگ قهرمانان اروپا گذاشته بودند با ارائه یک نمایش آبرومندانه مقابل حریفی صدالبته نه چندان مدعی، نیمی از راه صعود به جمع ۸ تیم برتر فصل جاری فوتبال اروپا را طی کردند و حالا دومین تیم پرافتخار در تاریخ فوتبال اروپا، برای صعود به دور یک چهارم نهایی پس از ۱۱ سال، تنها کافی است در خانه تاتنهام بازنده نباشد. آخرین بار میلان فصل ۱۲-۲۰۱۱ با شکست آرسنال در دور یک هشتم نهایی، به جمع ۸ تیم برتر اروپا راه یافته و آنجا مغلوب بارسلونا شد. شکست دادن دیگر تیم لندنی در این مرحله و صعود احتمالی به دور یک چهارم نهایی، دستاورد قابل قبولی برای استفانو پیولی و شاگردانش خواهد بود که بحرانی ظاهراً کوتاه مدت را پشت سر گذاشته‌اند.

نفس اسپرز به شماره افتاد
درحالی که دیدار‌های دور برگشت تیم‌ها در این مرحله شب هشتم مارس (چهارشنبه ۱۷ اسفند) برگزار خواهند شد، بایرن‌مونیخ در خانه پذیرای پاریس است و بنژامن پاوار را به سبب اخراج در دقایق پایانی این دیدار در اختیار نخواهد داشت. میلان همان شب به حداقل ۹۰ دقیقه مقاومت مقابل تیم تحت هدایت آنتونیو کونته نیاز خواهد داشت. در این فاصله، روسونری در سری آ به مصاف مونزا، آتالانتا و فیورنتینا خواهند رفت و تاتنهام علاوه بر تقابل‌ها با وستهام، چلسی و ولورهمپتون از چارچوب مسابقات لیگ برتر در جام حذفی هم شفیلدیونایتد را مقابل خواهد دید. پاریس و بایرن پیش از تقابل در دور برگشت، هرکدام ۳ دیدار از چارچوب لیگ‌های داخلی برگزار خواهند کرد.

ارسال نظرات
امروز سه‌شنبه ۲۷ آبان
امروز سه‌شنبه ۲۷ آبان
امروز سه‌شنبه ۲۷ آبان
امروز سه‌شنبه ۲۷ آبان