تیتر امروز

توافق نشود جنگ حتمی است/ مدیرکل آژانس انرژی اتمی در تهران/ عراقچی حامل پیام آیت‌الله خامنه‌ای برای پوتین
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

توافق نشود جنگ حتمی است/ مدیرکل آژانس انرژی اتمی در تهران/ عراقچی حامل پیام آیت‌الله خامنه‌ای برای پوتین

این هشتاد و ششمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
اکبرنژاد: گرفتاری از جایی شروع شد که دولت‌ها در چشم ما از ملت بزرگتر شدند/مقاومت مدنی یعنی بخش کثیری از جامعه پاسخ‌های مشترک به حاکمیت بدهند
در سی‌وسومین برنامه دیدار اندیشه مطرح شد:

اکبرنژاد: گرفتاری از جایی شروع شد که دولت‌ها در چشم ما از ملت بزرگتر شدند/مقاومت مدنی یعنی بخش کثیری از جامعه پاسخ‌های مشترک به حاکمیت بدهند

در سی‌وسومین برنامه دیدار اندیشه با حجت الاسلام محمدتقی اکبر نژاد مجتهد و مدرس حوزه در خصوص "نقش خدا و مردم در تحولات اجتماعی گفت‌و‌گو کردیم.
مهدی مطهرنیا: آینده پر از عدم قطعیت است/ هنوز سر کودتای ۲۸ مرداد دعواست/هر مقطعی از تاریخ گفتمان خودش را دارد
در نشست گفتمان عمومی؛ مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی مطرح شد:

مهدی مطهرنیا: آینده پر از عدم قطعیت است/ هنوز سر کودتای ۲۸ مرداد دعواست/هر مقطعی از تاریخ گفتمان خودش را دارد

نشست گفتمان عمومی، مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی با حضور مهدی مطهرنیا، رئیس پژوهشکده آینده پژوهی سیمرغ، انسیه پولادزاده پژوهشگر مطالعات ارتباطی و محمدرضا وفائی، پژوهشگر علوم اعصاب فرهنگی...

قیمت انواع پیاز؛ از ۲۷ تا ۴۲ هزار تومان!

در هفته‌های اخیر قیمت پیاز به شکل عجیبی افزایش پیدا کرده و از مرز کیلویی ۴۰ هزار تومان هم فراتر رفته است، اما در دولت سیزدهم که مسوولان آن هر روز شعار‌ها و وعده‌های زیادی سر می‌دهند، قیمت سیب زمینی و پیاز هنوز کنترل نشده و روند کاهشی نداشته است!

کد خبر: ۱۴۵۰۲۵
۱۲:۵۸ - ۲۲ بهمن ۱۴۰۱

قیمت انواع پیاز؛

دیدارنیوز: قیمت هر کیلوگرم پیاز در میدان میوه و تره بار تهران ۱۵ هزار و ۹۰۰ تومان، سطح شهر ۲۸ تا ۳۸ هزار تومان و در میدان مرکزی میوه و تره بار شهر تهران به صورت عمده ۱۵ تا ۲۸ هزار تومان به فروش می‌رسد.

پیاز از محصولاتی است که این روز‌ها زمینه عرضه آن‌ها کم شده است به طوری که به دلیل اختلاف قیمت بالای این محصول در برخی از میادین میوه و تره بار‌های شهرداری تهران یافت نمی‌شود.

بر اساس مشاهدات میدانی هر کیلوگرم از پیاز سفید و زرد در سطح شهر تهران از ۲۷ هزار تومان تا ۳۸ هزار تومان به فروش می‌رسد. پیاز قرمز نیز از ۳۲ هزار تومان تا ۴۲ هزار تومان به فروش می‌رسد.

قیمت هر کیلوگرم پیاز در میدان میوه و تره بار شهرداری تهران نیز ۲۵ هزار و ۹۰۰ تومان است که کیفیت به نسبت پایینی دارد.

قیمت پیاز زرد و سفید در میدان مرکزی میوه و تره بار شهرداری تهران نیز به صورت عمده بر اساس کیفیت با سه قیمت ۱۵ هزار تومان، ۲۰ هزار تومان و ۲۵ هزار تومان به فروش می‌رسد.

قیمت هر‌کیلوگرم پیاز قرمز نیز به صورت عمده فروشی در میدان مرکزی میوه و تره بار تهران ۱۸ هزار تومان، ۲۴ هزار تومان و ۲۸ هزار تومان است؛ بنابراین گزارش دلایل افزایش قیمت پیاز در دو ماه اخیر را می‌توان صادرات بی رویه و سرما و یخبندان‌های مقطعی اشاره کرد که با پایان یافتن سرما و آمدن محصولات جدید شهر‌های تولید کننده عرضه افزایش می‌یابد و از طرفی دولت برای تنظیم بازار این محصول تعرفه صادرات را ۱۸۰ درصد افزایش داده و اقدام به واردات این محصول کرده است.

منبع: تسنیم
ارسال نظرات
امروز جمعه ۲۹ فروردين
امروز جمعه ۲۹ فروردين
امروز جمعه ۲۹ فروردين
امروز جمعه ۲۹ فروردين
پرطرفدارترین ها