تیتر امروز

ماشه بر شقیقه ایران/ مذاکره به شرط عدم حمله به ایران/ اعلام جرم علیه یک عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

ماشه بر شقیقه ایران/ مذاکره به شرط عدم حمله به ایران/ اعلام جرم علیه یک عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام

این صد و یازدهمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
فعال‌شدن مکانیسم ماشه علیه جمهوری اسلامی/ نمایندگی ایران: اعضای شورای امنیت در لحظه‌ای سرنوشت‌ساز قرار دارند
چه کسی جوابگوی بازگشت تحریم‌ها علیه مردم ایران است؟

فعال‌شدن مکانیسم ماشه علیه جمهوری اسلامی/ نمایندگی ایران: اعضای شورای امنیت در لحظه‌ای سرنوشت‌ساز قرار دارند

رسانه خبری آکسیوس در گزارشی به نقل از ۲ منبع دیپلماتیک اروپایی از فعال شدن مکانیسم ماشه علیه جمهوری اسلامی ایران خبر داد.
مقصود فراست‌خواه: اندیشمندان و نخبگان ما همواره در طول تاریخ، در بی‌کجایی، تنهایی و دور و غریب بوده‌اند
گزارش خبرنگار دیدار از گردهمایی انجمن علمی مطالعات صلح ایران با همکاری انجمن حقوق شناسی و همیاری ده‌ها انجمن و نهاد‌های علمی مدنی‌

مقصود فراست‌خواه: اندیشمندان و نخبگان ما همواره در طول تاریخ، در بی‌کجایی، تنهایی و دور و غریب بوده‌اند

در پی تعطیلی خانه اندیشمندان علوم انسانی توسط شهرداری تهران، گردهمایی انجمن علمی مطالعات صلح ایران با همکاری انجمن حقوق شناسی و همیاری ده‌ها انجمن و نهاد‌های علمی مدنی‌ با عنوان «ایران، خانه...

انتقاد کی‌یف از اظهارات جنجالی رئیس‌جمهور کرواسی؛ کریمه را پس می‌گیریم

وزارت امور خارجه اوکراین با انتقاد از اظهارات زوران میلانوویچ، رئیس جمهور کرواسی که گفته بود کریمه دیگر هرگز تحت کنترل اوکراین قرار نخواهد گرفت، اعلام کرد این شبه جزیره اشغال شده توسط روسیه را پس خواهند گرفت.

کد خبر: ۱۴۴۵۴۶
۰۸:۳۶ - ۱۲ بهمن ۱۴۰۱

انتقاد کی‌یف از اظهارات جنجالی رئیس‌جمهور کرواسی؛ کریمه را پس می‌گیریم

دیدارنیوز: کی‌یف روز سه‌شنبه اظهارات اخیر رئیس جمهوری کرواسی مبنی بر اینکه کریمه دیگر هرگز تحت کنترل اوکراین قرار نخواهد گرفت را به شدت مورد انتقاد قرار داد.

وزارت امور خارجه اوکراین در واکنش به اظهارات جنجالی زوران میلانوویچ این بخش از سخنان وی را به چالش کشید و «غیرقبول» خواند.

روسیه شبه جزیره کریمه اوکراین واقع در دریای سیاه را سال ۲۰۱۴ به اشغال خود درآورد و در پی برپایی یک همه‌پرسی غیرقانونی از دید غرب و جامعه بین‌الملل، آن‌را ضمیمه خاک خود کرد.

کی‌یف از همان زمان به شدت با اقدام مسکو در ضمیمه کردن این بخش از خاک اوکراین مخالفت کرد و هم‌اکنون نیز که درگیر جنگ با ارتش روسیه است تاکید دارد از تلاش برای بازپس گیری کنترل این منطقه دست نخواهد کشید.

زوران میلانوویچ، رئیس جمهوری کرواسی روز دوشنبه ضمن تشریح جزئیات مخالفت خود با ارائه کمک نظامی از سوی زاگرب به کی‌یف، گفته بود: «مشخص است که کریمه دیگر هرگز بخشی از اوکراین نخواهد بود.»

اولگ نیکولنکو، سخنگوی وزارت خارجه اوکراین در واکنش به این اظهارات با انتشار مطلبی در صفحه فیسبوک خود تصریح کرد: «ما سخنان رئیس جمهوری کرواسی را که عملاً تمامیت ارضی اوکراین را مورد تردید قرار داده، غیرقابل قبول می‌دانیم.»

سخنگوی وزارت خارجه اوکراین با این حال در همین پیام از دولت و مردم کرواسی به دلیل حمایت از کشورش پس از تهاجم نظامی روسیه در فوریه گذشته تشکر کرده است.

نیکولنکو در این خصوص نوشت: «ما قدردان دولت و مردم کرواسی به خاطر حمایت قاطعانه از اوکراینی‌ها در مبارزه با تجاوز روسیه هستیم.»

گفتنی است که آندری پلنکوویچ، نخست وزیر کرواسی نیز پیش‌تر آشکارا از اوکراین در برابر تهاجم نظامی روسیه حمایت کرده بود.

ارسال نظرات
امروز جمعه ۰۷ شهريور
امروز جمعه ۰۷ شهريور
امروز جمعه ۰۷ شهريور
امروز جمعه ۰۷ شهريور