تیتر امروز

سیدعلی مجتهدزاده: اراده‌ای برای اجرای قانون جرم سیاسی نمی‌بینم/ اعضای هیئت منصفه در ایران، وابستگان یک گروه سیاسی خاص هستند/ یکی از بهترین کارهای مرحوم رئیسی در قوه قضائیه، برکناری جعفری دولت آبادی از دادستانی تهران بود
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «ایرانشهر» با یک حقوقدان و وکیل دادگستری

سیدعلی مجتهدزاده: اراده‌ای برای اجرای قانون جرم سیاسی نمی‌بینم/ اعضای هیئت منصفه در ایران، وابستگان یک گروه سیاسی خاص هستند/ یکی از بهترین کارهای مرحوم رئیسی در قوه قضائیه، برکناری جعفری دولت آبادی از دادستانی تهران بود

دیدارنیوز در بیست و یکمین پرده از برنامه «ایرانشهر» به سراغ «سید علی مجتهدزاده»، حقوقدان و وکیل باسابقه دادگستری رفته و مسائل مختلف مرتبط با منافع ملی ایران از فعال شدن مکانیسم ماشه، تحرکات تندرو‌ها...
استقبال ايران از مذاکره واقعی با آمریکا/ خط و نشان پزشکیان برای خودروسازان/ باید راهی برای مذاکره پیدا کرد
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

استقبال ايران از مذاکره واقعی با آمریکا/ خط و نشان پزشکیان برای خودروسازان/ باید راهی برای مذاکره پیدا کرد

این صد و سی و دومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۲۶ آبان ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
زیدآبادی: آنقدر بر سر مجلس فیلتر گذاشتند که امروز صدای رسایی‌ها و ثابتی‌ها را از آن می‌شنویم/ پشت شما، جمهوری اسلامی است!/ عبدالکریمی: پشت من، هیچکس نیست، خداست!/ ناتو، صهیونیست‌ها و رضا پهلوی، نمی‌توانند برای ما دموکراسی بیاورند
در مناظره دو فعال سیاسی در دیدارنیوز مطرح شد

زیدآبادی: آنقدر بر سر مجلس فیلتر گذاشتند که امروز صدای رسایی‌ها و ثابتی‌ها را از آن می‌شنویم/ پشت شما، جمهوری اسلامی است!/ عبدالکریمی: پشت من، هیچکس نیست، خداست!/ ناتو، صهیونیست‌ها و رضا پهلوی، نمی‌توانند برای ما دموکراسی بیاورند

در ادامه سلسله مناظرات دیدارنیوز در خصوص مسائل روز کشور و منافع ملی، میزبان بیژن عبدالکریمی، استاد فلسفه دانشگاه و احمد زیدآبادی، روزنامه نگار و فعال سیاسی بودیم که در ادامه می‌‌خوانید.
دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر کرمان خواستار شد:

طرح جامع عفاف و حجاب به قانون تبدیل شود

دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان کرمان درباره طرح جامع عفاف و حجاب گفت: طبق مطالبه گری مردم از طرف ستاد امر به معروف و نهی منکر کشور به مجلس شورای اسلامی پیشنهاد شده تا این طرح به قانون تبدیل شود

کد خبر: ۱۴۴۳۹۲
۱۸:۴۶ - ۰۹ بهمن ۱۴۰۱

طرح جامع عفاف و حجاب را به قانون تبدیل شود

 

دیدارنیوز: دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان کرمان درباره طرح جامع عفاف و حجاب گفت: طبق مطالبه گری مردم از طرف ستاد امر به معروف و نهی منکر کشور به مجلس شورای اسلامی پیشنهاد شده تا این طرح به قانون تبدیل شود و باید مدنظرداشت که همه از قوانین تمکین می‌کنند و در این طرح قوانین قبلی تکمیل و برخی قوانین نیز به روز شده است.

علی شجاع حیدری ظهر امروز ۹ بهمن ماه در نشست خبری با اصحاب رسانه به تبیین جایگاه امر به معروف و نهی از منکر در اعتقادات دینی پرداخت و افزود: در قرآن آمده است که مردان و زنان با ایمان، ولی (و یار و یاور) یکدیگرند، امربه معروف و نهی ازمنکر می‌کنند، نماز را برپا می‌دارند و زکات را می‌پردازند و خدا و رسولش را اطاعت می‌کنند.»

دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان کرمان با بیان این مطلب که اصل هشتم قانون اساسی مختص امر به معروف و نهی از منکر است، اظهار کرد: اصل هشتم پایه اثرگذار در دیگر قانون‌های اساسی است.

او، با با یادآوری تصویب قانون حمایت از آمران به معروف و ناهیان از منکر در سال ۱۳۹۴ بیان کرد: در ماده هشت این قانون آمده است که مردم از حق دعوت به خیر، نصیحت، ارشاد در مورد عملکرد دولت برخوردارند و در چارچوب شرع و قوانین می‌توانند نسبت به مقامات، مسؤولان، مدیران و کارکنان تمامی اجزای حاکمیت و قوای سه گانه اعم از وزارتخانه ها، سازمان ها، مؤسسات، شرکت‌های دولتی، مؤسسات و نهاد‌های عمومی غیردولتی، نهاد‌های انقلاب اسلامی، نیرو‌های مسلح و کلیه دستگاه‌هایی که شمول قوانین و مقررات عمومی نسبت به آن‌ها مستلزم ذکر یا تصریح نام است، امر به معروف و نهی از منکر کنند.

شجاع حیدری ادامه داد: در ماده ۹ نیز آمده است که اشخاص حقیقی یا حقوقی حق ندارند در برابر اجرای امر به معروف و نهی از منکر مانع ایجاد کنند. ایجاد هر نوع مانع و مزاحمت که به موجب قانون جرم شناخته شده است؛ علاوه بر مجازات مقرر، موجب محکومیت به حبس تعزیری یا جزای نقدی درجه هفت می‌شود. در مورد اشخاص حقوقی، افرادی که با سوء استفاده از قدرت یا اختیارات قانونی و اداری از طریق تهدید، اخطار، توبیخ، کسر حقوق یا مزایا، انفصال موقت یا دائم، تغییر محل خدمت، تنزل مقام، لغو مجوز فعالیت، محرومیت از سایر حقوق و امتیازات، مانع اقامه امر به معروف و نهی از منکر شوند؛ علاوه بر محکومیت اداری به موجب قانون رسیدگی به تخلفات اداری، حسب مورد به مجازات بند (پ) ماده (۲۰) قانون مجازات اسلامی محکوم می‌شوند.

او در ادامه به تبیین وظایف ستاد امر به معروف و نهی از منکر پرداخت و در ادامه با بیان این مطلب که گروه‌های جهادی در ۱۸ عرصه در خصوص امر به معروف و نهی از منکر در سطح استان کرمان فعال هستند، افزود: سیاست و بصیرت، اقتصاد ممقاومتی، عفاف و حجاب، مدیریت و شبکه سازی، گردشگری تعالی بخش، آموزش علم و فناوری، طب سنتی، روانشناسی و مشاوره، محیط زیست، سلامت و بهداشت، هیئت و فعالیت‌های قرآنی، خانواده، هنر، رسانه و فضای مجازی، آسیب‌های اجتماعی، تربیت بدنه و آموزش دفاعی، فرهنگی و مناسبت‌ها و حقوقی و قضایی؛ ۱۸ عرصه‌های گروه‌های جهادی هستند.

دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان کرمان، ادامه داد: شورای امر به معروف و نهی از منکر در همه مجموعه‌ها داریم که اهداف این شورا شامل این است که مردم نسبت به آن دستگاه بتوانند بدون ترس امر به معروف و نهی از منکر کنند و همچنین همکاران نیز بتوانند به یکدیگر تذکر دهند و تذکر کارکنان به مسئولین بالادستی انجام شود.

او در ادامه عنوان کرد: بعد از تحریم سپاه پاسداران، ستاد امر به معروف و نهی از منکر نیز تحریم کردند که نشان می‌دهد این ستاد خاری در چشم دشمن است و برای مقابله با اقدام دشمن در این موقعیت باید انسجام داخلی داشته و صاحبان تریبون موضع گیری لازم برای این اقدام دشمن انجام داده و حساس‌تر از قبل عمل کنیم ضمن آنکه فعالیت‌ها درخصوص امر به معروف و نهی از منکر بیشتر از قبل شود.

منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز چهارشنبه ۲۸ آبان
امروز چهارشنبه ۲۸ آبان
امروز چهارشنبه ۲۸ آبان
امروز چهارشنبه ۲۸ آبان