تیتر امروز

مانور نظامی اسرائیل و آمریکا در پاسخ به رزمایش ایران/ رئیس‌جمهور ونزوئلا: برای پیروزی آماده‌ایم/ اعلام رتبه‌‌بندی کیفیت زندگی کشورها در سال ۲۰۲۵
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مانور نظامی اسرائیل و آمریکا در پاسخ به رزمایش ایران/ رئیس‌جمهور ونزوئلا: برای پیروزی آماده‌ایم/ اعلام رتبه‌‌بندی کیفیت زندگی کشورها در سال ۲۰۲۵

این صد و سی و هشتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۲۰ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
مظلومیت امروز حضرت زهرا؛ چون دوست کم توجه است شکایت کجا بریم!؟
ولادت حضرت فاطمه زهرا (س) و روز مادر

مظلومیت امروز حضرت زهرا؛ چون دوست کم توجه است شکایت کجا بریم!؟

ایمان و اردات قلبی نسبت به دخت پیامبر گرامی اسلام و همسر مکرمه امام علی و مادر امام حسن و حسین بی نهایت است و برابر دستور قرآن و امر رسول خدا در محبت به او و اهل بیتش اگر کمی بخل بورزیم خاسر...
علی فرزین: صدای دانشجویان استان‌های دیگر به تهران نمی‌رسد/ هیچ فرقی بین دولت روحانی، رئیسی و پزشکیان نیست/ پویا درودی: دانشجویان برای خروج از ایران فقط بلیت رفت می‌گیرند/ به آینده ایران امید دارم
دیدار به مناسبت روز دانشجو برگزار کرد

علی فرزین: صدای دانشجویان استان‌های دیگر به تهران نمی‌رسد/ هیچ فرقی بین دولت روحانی، رئیسی و پزشکیان نیست/ پویا درودی: دانشجویان برای خروج از ایران فقط بلیت رفت می‌گیرند/ به آینده ایران امید دارم

دیدارنیوز به مناسبت روز دانشجو، یک نشست هم اندیشی با حضور دو دانشجو برگزار کرد تا به این بهانه ناگفته‌ها گفته شود.

دستکاری پلاک خودرو؛ از جریمه نقدی تا یکسال حبس

معاون عملیات پلیس راهنمایی و رانندگی تهران بزرگ درباره تخلفات پلاک خودرو گفت: آن‌هایی که پلاک خودرو را مخدوش کرده یا آن را پوشانده‌اند؛ از نظر راهنمایی و رانندگی تخلف محسوب می‌شود و برابر قانون انواع مختلف این تخلفات تا ۶۰ هزار تومان اعمال قانون دارد. البته بخشی از این مخدوشی‌های پلاک و دستکاری در ارقام پلاک وسیله نقلیه برابر با ماده ۷۲۰ قانون مجازات اسلامی، به هر شکلی جرم است و قاضی می‌تواند پس از تشکیل پرونده و ارسال به دادسرا، راننده مجرم را تا یکسال به زندان بفرستد.

کد خبر: ۱۴۳۶۵۱
۱۲:۰۴ - ۲۶ دی ۱۴۰۱

جریمه دستکاری پلاک خودرو؛ از جریمه نقدی تا یکسال حبس

دیدارنیوز: معاون عملیات پلیس راهنمایی و رانندگی تهران بزرگ، گفت: در طرح جدیدی که طی سه هفته گذشته اجرایی کرده‌ایم به شکل مکانیزه و با استفاده از دوربین‌ها، تخلفات احصا می‌شود و اگر کسی پوشش پلاک را انجام داده باشد با سامانه‌های پلیس قابل شناسایی، اعمال قانون و جریمه است.

سرهنگ محمد رازقی در رابطه با تخلفات پلاک خودرو، گفت: اگر تخلفات را دسته بندی کنیم، بخشی از تخلفات شامل تخلف از ناحیه پلاک می‌شود. خوردو‌هایی که فاقد پلاک حرکت می‌کنند، خودرو‌های تک پلاک، آن‌هایی که پلاک خودرو را مخدوش کرده یا آن را پوشانده‌اند؛ از نظر راهنمایی و رانندگی تخلف محسوب می‌شود و برابر قانون انواع مختلف این تخلفات تا ۶۰ هزار تومان اعمال قانون دارد.

وی افزود: البته بخشی از این مخدوشی‌های پلاک و دستکاری در ارقام پلاک وسیله نقلیه برابر با ماده ۷۲۰ قانون مجازات اسلامی، به هر شکلی جرم است و قاضی می‌تواند پس از تشکیل پرونده و ارسال به دادسرا، راننده مجرم را تا یکسال به زندان بفرستد.

وی تاکید کرد: ما در مناطقی که فراوانی این تخلف زیاد است مانند ورودی‌های محدوده طرح ترافیک، ورودی طرح کاهش آلودگی هوا و جا‌هایی که دوربین وجود دارد متاسفانه این معضل ترافیکی و این ناهنجاری را مشاهده می‌کنیم.

معاون عملیات پلیس راهور تهران بزرگ با تاکید بر اینکه تخلفات حوزه پلاک خودرو جزو خط قرمز‌های پلیس راهور است، اظهار کرد: ما به محض مشاهده این تخلفات، اعمال قانون انجام داده و برخورد می‌کنیم.

وی بااشاره به طرح جدید پلیس در این باره گفت: در این طرح که طی سه هفته گذشته اجرایی کرده‌ایم به شکل مکانیزه و با استفاده از دوربین‌ها تخلفات احصا می‌شود و اگر کسی پوشش پلاک را انجام داده باشد با سامانه‌های پلیس قابل شناسایی است. پوشش دو یا سه رقم از پلاک یا پوشاندن حرف روی پلاک با سامانه‌های پلیس قابل تشخیص است که این وسیله نقلیه پلاکش چیست و متعلق به چه کسی است.

سرهنگ رازقی ادامه داد: با توجه به وضعیت خودرو و مشخصات آن اعم از رنگ، کاربری و نوع خودور این تشخیص صورت گرفته و اعمال قانون در نظر گرفته می‌شود. کار جدیدی که برای تخلفات در نظر گرفته شده است این است که راننده باید در کلاس‌های آموزشی _ توجیهی شرکت کند. در مورد جرایم هم که اعزام به دادسرا و سایر روند حقوقی_قضایی که ذکر کردم رخ می‌دهد.

وی درباره متخلفین پلاکی که از شرکت در کلاس‌های آموزشی خودداری می‌کنند، بیان کرد: با عدم مراجعه، شکایت منع خدمات بر وسیله نقلیه ثبت شده و در سوابق او می‌ماند و اگر بعدا برای دریافت خدمت (نظیر شماره‌گذاری یا تعویض پلاک) به پلیس راهور مراجعه کند قطعا دچار مشکل می‌شود و هر نقطه‌ای از ایران باشد به راهنمایی و رانندگی تهران ارجاع داده می‌شود تا در این کلاس‌ها شرکت کند و بعد شکایت از وسیله نقلیه برداشته شود.

سرهنگ رازقی درباره تعداد تخلفات ثبت شده پلاک خودرو طی سه هفته گذشته، تصریح کرد: در این مدت حدود ۳۵۰۰ تخلف پوشش پلاک اعمال قانون شده‌اند و حدود ۷۰۰ نفر هم در این کلاس‌های آموزشی شرکت کرده‌اند.

معاون عملیات پلیس راهور تهران بزرگ در خاتمه گفت: دوربین‌های راهنمایی و رانندگی پلاک خودرو‌ها را ثبت می‌کنند و در سامانه مشخص ما بر مبنای سایر مشخصات خودرو، پلاک اصلی تشخیص داده می‌شود.

منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز جمعه ۲۱ آذر
امروز جمعه ۲۱ آذر
امروز جمعه ۲۱ آذر
امروز جمعه ۲۱ آذر