تیتر امروز

قهرمان‌پور: درباره مذاکرات، نباید چندان خوشبین باشیم، نه خیلی بدبین!/ نهایی شدن دستور کار مذاکرات بعدی، دستاورد بزرگی است/ تجربه برجام نشان داد که نباید مخالفان مذاکره را دست‌کم گرفت
گفتگوی ویژه دیدارنیوز با یک تحلیلگر ارشد مسائل آمریکا درباره مذاکرات مسقط

قهرمان‌پور: درباره مذاکرات، نباید چندان خوشبین باشیم، نه خیلی بدبین!/ نهایی شدن دستور کار مذاکرات بعدی، دستاورد بزرگی است/ تجربه برجام نشان داد که نباید مخالفان مذاکره را دست‌کم گرفت

رحمن قهرمان‌پور، تحلیلگر ارشد مسائل آمریکا در گفتگوی ویژه دیدارنیوز، حول محور مذاکرات تهران و واشنگتن در مسقط، ابعاد و دامنه تحولات این مذاکرات را مورد بررسی قرار داده است.
گفتگوهای غیرمستقیم ایران و آمریکا تمام شد/ عراقچی: مذاکرات در فضای احترام متقابل انجام شد/ وزیر خارجه در راه تهران
امروز ایران و آمریکا در عمان گفتگو کردند

گفتگوهای غیرمستقیم ایران و آمریکا تمام شد/ عراقچی: مذاکرات در فضای احترام متقابل انجام شد/ وزیر خارجه در راه تهران

امروز شنبه ۲۳ فروردین ۱۴۰۴، مذاکرات غیرمستقیم میان مقامات ایران و آمریکا در کشور عمان برگزار شد و قرار است این گفتگوها هفته آینده نیز ادامه داشته باشد.. عباس عراقچی، وزیر خارجه کشورمان و استیو...
شوک سوختی به صنعت برق؛ دولت قیمت را بالا برد!/ هشدار درباره شرایط آبی ۱۴۰۴/ سود عجیب ارزی در جیب دلالان
مجله اقتصادی دیدارنیوز با اجرای لیلا قصاب‌زاده

شوک سوختی به صنعت برق؛ دولت قیمت را بالا برد!/ هشدار درباره شرایط آبی ۱۴۰۴/ سود عجیب ارزی در جیب دلالان

این دهمین برنامه مجله اقتصادی دیدارنیوز است که با اجرای لیلا قصاب‌زاده به بررسی آخرین اخبار اقتصادی ایران و جهان در هفته گذشته می‌پردازد و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم شما مخاطبان گرامی...
یکی از مقام‌های ارشد وزارت خارجه اوکراین خبر داد

زلنسکی در سالگرد تجاوز نظامی روسیه به سازمان ملل می‌رود

زلنسکی، رئیس جمهوری اوکراین قصد دارد در نخستین سالگرد حمله روسیه به اوکراین، در نشست عالی مجمع عمومی سازمان ملل سخنرانی کند.

کد خبر: ۱۴۳۵۰۸
۱۲:۲۲ - ۲۴ دی ۱۴۰۱

زلنسکی در سالگرد تجاوز نظامی روسیه به سازمان ملل می‌رود

دیدارنیوز: یکی از مقام‌های ارشد وزارت خارجه اوکراین گفت، زلنسکی می‌خواهد در نخستین سالگرد حمله روسیه به اوکراین و در صورتیکه اوضاع امنیتی اجازه دهد، در نشست عالی مجمع عمومی سازمان ملل سخنرانی کند.

به نقل از خبرگزاری آسوشیتدپرس، "امینه جاپارووا" معاون اول وزیر خارجه اوکراین در مصاحبه‌ای گفت که بسیاری از عوامل باید برای حضور ولودیمیر زلنسکی، رئیس جمهوری اوکراین در نشست مجمع عمومی سازمان ملل فراهم باشد که مهمترین آن اوضاع نظامی در اوکراین است.

وی ادامه داد: رئیس جمهوری اوکراین می‌خواهد به سازمان ملل بیاید او مایل است این کار انجام شود. اما باید اوضاع امنیتی فراهم باشد تا اجازه چنین کاری به او داده شود. اوکراین مایل است مجمع عمومی یکی از دو قطعنامه‌ای را که زلنسکی می‌خواهد در سالگرد حمله روسیه به اوکراین تصویب کرده، مورد تایید قرار دهد.

این دیپلمات اوکراینی ادامه داد: کی‌یف در حال رایزنی با شرکای خود درباره دو اقدام است که یکی از آن‌ها شامل فرمول ۱۰ بندی زلنسکی حاوی احیای یکپارچگی سرزمینی اوکراین و خروج نیرو‌های روسی و دیگری تشکیل یک دادگاه ویژه برای رسیدگی به جرایم ارتکابی در جنگ اوکراین است که روسیه را بابت این حملات مسئول می‌داند.

وی ادامه داد: ما گام به گام پیش می‌رویم. هنوز نمی‌دانیم که کدامیک از این گزینه‌ها باید اول باشد. کمک مالی به اوکراین ضروری است، چون اقتصاد کشور بیش از روسیه آسیب دیده است و تامین سلاح برای اوکراین هم برای مبارزه به سمت صلح است.

اگر زلنسکی به سازمان ملل برود، دومین سفر وی به خارج از اوکراین از زمان حمله روسیه به این کشور در ۲۴ فوریه ۲۰۲۲ محسوب می‌شود. وی ۲۱ دسامبر سال گذشته میلادی به واشنگتن رفت.

سرگئی کیسلیتسیا، سفیر اوکراین در سازمان ملل نیز گفته که مجمع عمومی قرار است ۲۳ فوریه سال جاری میلادی نشستی بلندپایه درباره جنگ اوکراین داشته باشد و در ۲۴ فوریه هم نشستی در سطح وزرای کشور‌های عضو شورای امنیت برگزار خواهد شد.

وی همچنین ادامه داد، فکر نمی‌کند ولادیمیر پوتین، رئیس جمهوری روسیه به کسی اجازه می‌دهد تا در نشست شرکت کند، چون با طرح او درباره اینکه قلمرو‌های به دست آمده غیرقابل مذاکره است، سازگار نیست.

منبع: ایسنا
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
امروز يکشنبه ۲۴ فروردين
امروز يکشنبه ۲۴ فروردين
امروز يکشنبه ۲۴ فروردين
امروز يکشنبه ۲۴ فروردين
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی