تیتر امروز

مذاکره فقط غیر مستقیم/ حمله به ایران؛ آغاز جنگ جهانی سوم/ سفر به تهران برای جلوگیری از وقوع جنگ
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مذاکره فقط غیر مستقیم/ حمله به ایران؛ آغاز جنگ جهانی سوم/ سفر به تهران برای جلوگیری از وقوع جنگ

این هشتاد و سومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
ادعای ترامپ: در حال گفتگوی مستقیم با ایران هستیم/ روز شنبه جلسه بزرگی با ایرانی‌ها خواهیم داشت
مسوولان جمهوری اسلامی چرا این خبر را اعلام نکردند؟ اگر واقعیت دارد، نباید به مردم ایران گفت؟

ادعای ترامپ: در حال گفتگوی مستقیم با ایران هستیم/ روز شنبه جلسه بزرگی با ایرانی‌ها خواهیم داشت

در شرایطی که مسوولان جمهوری اسلامی ایران از مذاکرات غیرمستقیم با آمریکا خبر داده‌اند و مخالف مذاکره مستقیم هستند، دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا دقایقی پیش از گفتگوهای مستقیم با ایران خبر داد.
گزارش دیدار از تاراجی که قدمت هشت ساله دارد

"گِلَک" را دزدیدند/ وزیرمیراث فرهنگی: مسوولیت جزایر کشور با مناطق آزاد است

موضوع بردن خاک جزیره هرمز در ایام نوروز ۱۴۰۴ توسط گردشگران چند روزی است که در صدر اخبار قرار گرفته، اما خوب است بدانید که این تاراج قدمت هشت ساله دارد و کلید آن از سال ۹۷ زده شد.

پرایس: تمرکز ما روی اعتراضات ایران است، نه احیای برجام

«ند پرایس» سخنگوی وزارت خارجه آمریکا دوباره اعلام کرد که کشورش دیگر بر احیای برجام متمرکز نیست و در حال حاضر بر وضعیت اعتراض‌ها در ایران و مشارکت نظامی تهران و مسکو در جنگ علیه اوکراین، متمرکز است.

کد خبر: ۱۴۲۹۸۵
۰۹:۲۴ - ۱۴ دی ۱۴۰۱

پرایس: تمرکز ما روی اعتراضات ایران است، نه احیای برجام

دیدارنیوز: سخنگوی وزارت خارجه آمریکا بار دیگر اعلام کرد که کشورش دیگر بر احیای برجام متمرکز نیست.

پرایس در ادامه گفت: «ایرانی‌ها فرصت بازگشت آسان به برجام را از بین بردند. آن‌ها این کار را در ماه سپتامبر و زمانی انجام دادند که به توافقی که از نظر همه نهایی شده بود، پشت کردند. از آن زمان تاکنون، برجام در دستور کار ما نیست».

او افزود که واشنگتن در حال حاضر بر وضعیت اعتراض‌ها در ایران و مشارکت نظامی تهران و مسکو در جنگ علیه اوکراین، متمرکز است.

«رابرت مالی» نماینده ویژه وزارت خارجه آمریکا در امور ایران نیز پیش از این اعلام کرده بود که دستیابی به توافق در خصوص احیای برجام، در حال حاضر اولویت واشنگتن نیست.

وی با ادعای این‌که آمریکا مسیر دیپلماسی هسته‌ای را باز نگه می‌دارد، گفت که در شرایط فعلی، توافق در دستور کار ما نیست.

مالی که در نشست «مؤسسه مطالعات سیاسی و بین‌المللی ایتالیا» صحبت می‌کرد، در ادامه ادعا‌های خود افزود که دلیل این امر، مجموعه‌ای از انتخاب‌های نادرست ایران از جمله طرح درخواست‌های نامرتبط در مذاکرات وین، ارائه پهپاد به روسیه و ادامه تهدید علیه آمریکایی‌ها است.

این مقام آمریکایی همچنین مدعی شد که «جو بایدن» رئیس جمهوری این کشور از زمان روی کار آمدن به دیپلماسی متعهد بوده و این تعهد همچنان به قوت خود باقی است.

منبع: ایلنا
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی : ۰
غیر قابل انتشار : ۰
کرامت سلیمی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۶:۱۸ - ۱۴۰۱/۱۰/۱۷
0
0
امریکا فقط موضوعاتی را در دستور کارقرار می دهد که بتواند با ان موضوعات ملتها را بترساند و به بردگی بگیرد.

امریکا 70 سال با پروژه جنگ سرد و 10 سال با موضوع برجان ملتها را داز سلاح دروغین و خیالی برجام ترساند.

تهدیدات نظامی امریکا دیگر بی اعتبار شده است و در عین حال جنگ اوکراین نشان داد که ر وسیه ان ابرقدرتی که ادعا می کرد نیست و تمام تهدیدات هسته ای فقط لفاظی های بی اعتبار است و ملتها دیگر اهمیتی به این تهدیدات نمی دهند.

وقتی ملتها اهمیتی به تهدیدات هسته ای ندهند ، دیگر پروژه برجام کارایی خود را از دست داده است و دیگر دلیلی ندارد که بازی برجام را ادامه دهد.

بنابراین باید پروژه های دیگری را پیاده کنند تا ملتها تحت فشار باشند.

مثل بیماری کرونا، اتش زدن جنگلها و مراتع ، رواج قحطی و کمبود مواد غذایی ، ایجاد بحران سوخت در کشورهای جهان ، ایجاد جنگ اوکراین و تلاش برای گسترش ان به کشورهای دیگر ، بی اعتبار کردن رسانه ها و..............

چراغ هدایت جامعه ، باورهاست و تا دروغها در باورهاست همچنان سایه جنگ و قحطی و تروریسم بر سر جهانیان خواهد بود.
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی