تیتر امروز

اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور

این صد و سی و هفتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۱۷ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «پشت صحنه» با رئیس پیشین سازمان ملی جوانان

رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید

دیدارنیوز در برنامه «پشت صحنه» این بار میزبان رحیم عبادی، رئیس پیشین سازمان ملی جوانان بود. او معتقد است نسلی که روزی مخاطب سازمان ملی جوانان بود، امروز به میانسالی رسیده است.
علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با نماینده پیشین مجلس شورای اسلامی

علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد

«تیتر» در یکی دیگر از سری برنامه‌های خود و با توجه به اهمیت افزایش قیمت بنزین به سراغ یکی از نمایندگان پیشین مجلس و عضو کمیسیون انرژی رفت تا در مورد قیمت بنزین حقایق را برای مردم بگوید.
سرپرست معاونت راهداری جنوب استان اعلام کرد

بارش باران و برف در محور‌های جنوب استان کرمان

سرپرست معاونت راهداری اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای جنوب استان کرمان، با بیان اینکه در حال حاضر در اکثر محور‌های جنوب شاهد بارش باران هستیم، گفت: برف در محور‌های کوهستانی شهرستان جیرفت در حال باریدن است، اما تردد جریان دارد.

کد خبر: ۱۴۲۶۶۴
۱۵:۴۲ - ۰۷ دی ۱۴۰۱

بارش باران و برف در محور‌های جنوب استان کرمان

 

دیدارنیوز: وحید میرافضلی با اشاره به بارش‌های اخیر از مردم و رانندگان خواست با توجه به شرایط خاص در زمان بارندگی نسبت به اطلاعیه‌های صادر شده از طرف مرکز مدیریت راه‌ها و حمل و نقل این اداره کل و روابط عمومی توجه لازم را داشته باشند و در صورت لزوم به تردد در محور‌های ارتباطی قبل از عزیمت شرایط جوی جاده‌ها را از طریق تماس با تلفن گویای ۱۴۱ مرکز مدیریت راه‌ها و حمل و نقل جویا شوند.

وی افزود: با توجه به هشدار‌های سازمان هواشناسی مبنی بر آغاز ناپایداری‌های جوی در استان مجموعه اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای جنوب استان با تجهیز امکانات در راهدارخانه‌ها و گشت‌های راهداری آمادگی کامل دارد تا در زمان بارش برف و باران عملیات راهداری را انجام دهد.

میرافضلی با بیان اینکه در حال حاضر در اکثر محور‌های جنوب کرمان شاهد بارش باران هستیم، افزود: برف در محور‌های کوهستانی شهرستان جیرفت در حال باریدن است، اما تردد جریان دارد.

وی از تامین ماشین آلات راهداری و دپوی شن و نمک برای عملیات راهداری در محل راهداراخانه‌های جبالبارز و سربیژن خبر داد و گفت: در زمان بارش برف که دستگاه‌های سنگین بایستی عملیات راهداری را انجام دهند همکاری رانندگان و مردم می‌تواند این عملیات را موفق‌تر کند.

سرپرست معاونت راهداری اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای جنوب استان کرمان با اشاره به آماده باش دستگاه‌های راهداری در دیگر شهرستان‌های جنوبی استان کرمان از آماده باش ۱۵۰ نفر نیروی راهدار و تجهیز ماشین آلات راهداری در جاده‌های جنوب کرمان و راهدارخانه‌های شهرستان‌های جنوبی کرمان خبر داد.

منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز دوشنبه ۱۷ آذر
امروز دوشنبه ۱۷ آذر
امروز دوشنبه ۱۷ آذر
امروز دوشنبه ۱۷ آذر