تیتر امروز

ابوالفتح: ترامپ، شخصا در پی تفاهم با تهران بوده و به صلح رومی معتقد است/ وقتی آمریکا از تمایل به مصالحه گفته، یعنی الگوی لیبی درباره ایران منتفی است/ تهدید کردن برخی، نباید به مانند بومرنگ بر سر کشور برگردد
گفتگوی ویژه دیدارنیوز با یک تحلیلگر ارشد مسائل آمریکا درباره مذاکرات مسقط

ابوالفتح: ترامپ، شخصا در پی تفاهم با تهران بوده و به صلح رومی معتقد است/ وقتی آمریکا از تمایل به مصالحه گفته، یعنی الگوی لیبی درباره ایران منتفی است/ تهدید کردن برخی، نباید به مانند بومرنگ بر سر کشور برگردد

امیرعلی ابوالفتح، تحلیلگر ارشد مسائل ایالات متحده در گفتگوی ویژه دیدارنیوز، پیرامون مذاکرات ایران و آمریکا در عمان، ابعاد و دامنه تحولات این مذاکرات را مورد بررسی قرار داده است.
«صلح لیبرال در خاورمیانه، امکان یا امتناع؟»
دیدارنیوز گزارش می‌دهد

«صلح لیبرال در خاورمیانه، امکان یا امتناع؟»

«صلح لیبرال در خاورمیانه، امکان یا امتناع؟» عنوان نشستی بود که به همت پژوهشکده مطالعات پیشرفته‌ خاورمیانه با همکاری حلقه‌ی مطالعاتی‌ یک چند، در محل این پژوهشکده برگزار شد.
گفتگوهای غیرمستقیم ایران و آمریکا تمام شد/ عراقچی: مذاکرات در فضای احترام متقابل انجام شد/ وزیر خارجه در راه تهران
امروز ایران و آمریکا در عمان گفتگو کردند

گفتگوهای غیرمستقیم ایران و آمریکا تمام شد/ عراقچی: مذاکرات در فضای احترام متقابل انجام شد/ وزیر خارجه در راه تهران

امروز شنبه ۲۳ فروردین ۱۴۰۴، مذاکرات غیرمستقیم میان مقامات ایران و آمریکا در کشور عمان برگزار شد و قرار است این گفتگوها هفته آینده نیز ادامه داشته باشد.. عباس عراقچی، وزیر خارجه کشورمان و استیو...

کمک ۲۵۵ میلیارد ریالی موسسه خیریه نیک‌گامان در تامین معیشت و پوشاک

اشکان تقی پور، مدیر عامل موسسه خیریه نیک گامان از ۲۵۵ میلیارد ریال کمک هدفمندِ مددجو محورِ موسسه خیریه نیک‌گامان با تکیه بر کودکان و نوجوانان کم‌برخوردار سرتاسر کشور در حوزه‌های تامین معیشت و پوشاک خبر داد.

کد خبر: ۱۴۲۵۹۵
۱۷:۰۲ - ۰۶ دی ۱۴۰۱

کمک ۲۵۵ میلیارد ریالی موسسه خیریه نیک‌گامان در تامین معیشت و پوشاک

دیدارنیوز: اشکان تقی پور، مدیر عامل موسسه خیریه نیک گامان و چهره ماندگار مدرسه سازی در سال ۹۹، لزوم انجام پروژه‌های اخیرِ کاملا مردم نهاد و غیردولتی را در حوزه‌ی معیشت و پوشاک را اینگونه تشریح کرد:

«در شرایط کنونی به سبب‌های گوناگون با وجود تلاش‌های فراوان جهت بهبودِ شرایط اقتصادی، متاسفانه شرایط معیشت و تامین مایحتاج اصلی و ضروری خانواده‌های کم‌برخوردار در جامعه خوب نیست که پیامدِ این شرایط نامطلوب علاوه بر سختی و رنج خانواده‌ها به افزایش آسیب‌های اجتماعی هم منتج می‌شود. در این بین با وجود اینکه چندی است تمرکز خیرین و سازمان‌های مردم نهاد به درستی به سوی توانمندسازی، مهارت آموزی و آموزش مددجویان رفته است به سبب شرایط سخت زندگی در شرایط کنونی تامین نیاز‌های اولیه در حوزه‌ی معیشت، پوشاک و تامین سرپناهِ مناسب مددجویان و اقشار کم‌برخوردار کرامتمند جامعه، ضرورتی جدی در اولویت‌های کمک رسانی ایجاد کرده است.»

عضو هیئت مدیره مجمع خیرین کشور و معتمد و عضو شورای مرکزی مشارکت‌های مردمی سازمان بهزیستی کشور در این باره افزود: با توجه به درکِ این ضرورت، موسسه در راستای کاهش آسیب‌های اجتماعی و گذار کم‌هزینه ترِ اقشار کم‌برخوردار از شرایط سخت کنونی اقتصادی بر آن شد تا در کنار ادامه‌ی مستمر پروژه‌های توان افزایی و مهارت آموزی، اداره‌ی مراکز شبه خانواده شبانه روزی موسسه و مدرسه سازی‌های گسترده و فعالبت‌های حوزه‌ی سلامت و درمان، پروژه‌های حمایتی بزرگ جهت کاهش آلام مددجویان با هماهنگی معاونت اجتماعی سازمان بهزیستی کشور و همچنین وزارت آموزش و پرورش را با جدیت انجام دهد.

عضو هیئت مدیره شبکه ملی موسسات نیکوکاری و خیریه در ادامه افزود: موسسه خیریه نیک‌گامان از اعضای حقوقی مجمع خیرین کشور در طی ۳ ماه اخیر ۳ پروژه بزرگ در میان پروژه‌های فوق الذکر را به انجام رسانده است.

۱. پروژه تامین و توزیع مستمر یکساله‌ی ۴۰۰۰ وعده‌ی صبحانه کاملِ روزانه در ۷۸ مدرسه عشایری استان خراسان‌جنوبی که با تقدیر مستقیم وزیر محترم آموزش و پروش کشور بابت انجام این پروژه همراه بوده است و با هماهنگی مدیر کل آموزش و پرورش استان خراسان جنوبی و مدیران اداره آموزش و پرکرش عشایری استان انجام شده است.

۲. تامین، توزیع و هدیه‌ی ۸۰۰۰ پکیج لباس گرم (هر پکیج یک کاپشن و یک جفت کفش) بنا بر سایز و جنسیت هر کدام از مددجویان کودک و نوجوان مورد تایید معاونت امور اجتماعی سازمان بهزیستی کشور و مددکاران موسسه خیریه نیک گامان جمشید که به تفکیک استان به شرح ذیل است.

تهران: ۱۰۰۰ کودک و نوجوان در شهرستان‌های (اسلامشهر، بهارستان، پاکدشت، پردیس، پیشوا، تهران، دماوند، رباطکریم، ری، شمیرانات، شهرقدس، شهریار، فیروزکوه، قرچک، ملارد، ورامین)

استان مرکزی: ۳۵۰ کودک و نوجوان
استان فارس: ۴۰۰
استان سمنان: ۴۰۰
استان کرمانشاه: ۳۵۰
استان کردستان: ۵۰۰
استان ایلام: ۵۰۰
استان همدان: ۴۵۰
استان گلستان: ۵۰۰
استان گیلان: ۵۵۰
استان مازندران: ۴۵۰
استان چهارمحال بختیاری: ۵۵۰
استان کهگیلویه و بویر احمد:۵۵۰
استان خراسان جنوبی: ۲۰۰
استان کرمان: ۴۰۰

که در مجموع هدیه‌ی ۸۰۰۰ پکیج هدیه لباس را در ۲۴۷ شهرستان کشور شامل شد.

۳. تامین، تهیه و هدیه‌ی۲۷۷۰ بن کارت ۳ میلیون تومانی برای مددجویان شهر تهران و شهرستان‌های استان تهران و شهرستان‌های زاهدان و سنندج که توزیع آن‌ها با هماهنگی معاونت اجتماعی بهزیستی استان تهران و با حضور مددکاران موسسه در شهرستان‌ها با همکاری مددکاران، معاونت اجتماعی و مشارکت‌های مردمی و مدیران بهزیستی هر شهرستان به نام هر مددجو با تایید معاونت اجتماعی بهزیستی کشور انجام پذیرفت.

مددجویان کم‌برخوردار شهر تهران، شهریار، اسلامشهر، قدس، رباط کریم، بهارستان، ورامین، پاکدشت، قرچک، پیشوا و همچنین سنندج و زاهدان شامل طرح اهدای ۲۷۷۰ بن کارت ۳ میلیون تومانی این پروژه بودند.

لازم به ذکر است که موسسه خیریه نیک گامان در راستای انجام پروژه‌های فوق الذکر ویژه معیشت و پوشاک مددجویان کرامتمند، تا کنون بیش از ۲۵۵ میلیارد ریال اقلام فوق الذکر را با هماهنگی و نظارت مددکاران موسسه، سازمان بهزیستی و وزارت آموزش و پرورش و مشورت و همراهی اعضای محترم هیئت مدیره مجمع خیرین کشور با تکیه بر لطف و بخشندگی همیشگیِ خیرین موسسه به مددجویان کودک و نوجوان و دانش آموزان کم‌برخوردار، اهدا کرده است.

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی