تیتر امروز

اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور

این صد و سی و هفتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۱۷ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «پشت صحنه» با رئیس پیشین سازمان ملی جوانان

رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید

دیدارنیوز در برنامه «پشت صحنه» این بار میزبان رحیم عبادی، رئیس پیشین سازمان ملی جوانان بود. او معتقد است نسلی که روزی مخاطب سازمان ملی جوانان بود، امروز به میانسالی رسیده است.
علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با نماینده پیشین مجلس شورای اسلامی

علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد

«تیتر» در یکی دیگر از سری برنامه‌های خود و با توجه به اهمیت افزایش قیمت بنزین به سراغ یکی از نمایندگان پیشین مجلس و عضو کمیسیون انرژی رفت تا در مورد قیمت بنزین حقایق را برای مردم بگوید.

احتمال بارش برف و باران در جاده‌های ۱۰ استان

رئیس مرکز اطلاعات و کنترل ترافیک پلیس راهنمایی و رانندگی فراجا وضعیت جوی و ترافیکی جاده‌های کشور را تشریح کرد و از احتمال بارش برف و باران در جاده‌های ۱۰ استان خبر داد.

کد خبر: ۱۴۲۳۷۶
۱۱:۴۹ - ۰۲ دی ۱۴۰۱

احتمال بارش برف و باران در جاده‌های ۱۰ استان

دیدارنیوز: سرهنگ احمد شیرانی، رئیس مرکز اطلاعات و کنترل ترافیک پلیس راهنمایی و رانندگی فراجا درباره وضعیت جوی و ترافیکی جاده‌های کشور با اشاره به پیش‌بینی هواشناسی از بارش برف و باران در ۱۰ استان کشور گفت: تا فردا شنبه، احتمال بارش برف و باران در استان‌های ایلام، خوزستان، لرستان، چهارمحال و بختیاری، کهگیلویه و بویراحمد، بوشهر، فارس، اصفهان، همدان و کرمانشاه وجود دارد و از این رو لازم است که رانندگان با دقت بیشتری رانندگی کنند و از سرعت و سبقت غیرمجاز پرهیز کنند.

رئیس مرکز اطلاعات و کنترل ترافیک پلیس راهنمایی و رانندگی فراجا افزود: در شرایط زمستانی لازم است که رانندگان حتماً تجهیزات زمستانی و به خصوص زنجیرچرخ نیز به همراه داشته باشند. پر بودن باک خودرو در آغاز سفر و همراه داشتن مواد غذایی کافی و لباس گرم نیز از دیگر مواردی است که برای سفر در ایام زمستان توصیه می‌شود.

وی درباره میزان تردد‌های جاده‌ای نیز گفت: بر اساس اطلاعات دریافتی از سامانه‌های ترددشمار در شبانه روز گذشته تردد در محور‌های برون‌شهری، نسبت به روز قبل ۳.۳ درصد افزایش داشته است. اوج تردد نیز بین ساعات ۱۶ تا ۱۷ و کمترین تردد نیز بین ساعات سه تا چهار صورت گرفته است. محور‌های دارای بیشترین تردد در ۲۴ ساعت گذشته نیز به ترتیب آزادراه کرج - قزوین، آزادراه کرج - تهران، آزادراه تهران - کرج، آزادراه قزوین - کرج و آزادراه تهران - ساوه را شامل می‌شود.

رئیس مرکز اطلاعات و کنترل ترافیک پلیس راهنمایی و رانندگی فراجا درباره محور‌های دارای ممنوعیت یا محدودیت تردد نیز گفت: محور قدیم خرم آباد - پلدختر تا اطلاع بعدی مسدود بوده و تردد از مسیر جایگزین آزادراه خرم آباد - پل زال و محور خرم آباد - کوهدشت انجام می‌شود. همچنین محور‌های ریگان – ایرانشهر، محور جدید هشتگرد – طالقان، گنجنامه - تویسرکان، لاسم - ارجمند، وازک - بلده، سروآباد – پاوه و سی‌سخت - پادنا نیز تا اطلاع‌بعدی مسدود است.

منبع: تسنیم
ارسال نظرات
امروز دوشنبه ۱۷ آذر
امروز دوشنبه ۱۷ آذر
امروز دوشنبه ۱۷ آذر
امروز دوشنبه ۱۷ آذر