تیتر امروز

شوک سوختی به صنعت برق؛ دولت قیمت را بالا برد!/ هشدار درباره شرایط آبی ۱۴۰۴/ سود عجیب ارزی در جیب دلالان
مجله اقتصادی دیدارنیوز با اجرای لیلا قصاب‌زاده

شوک سوختی به صنعت برق؛ دولت قیمت را بالا برد!/ هشدار درباره شرایط آبی ۱۴۰۴/ سود عجیب ارزی در جیب دلالان

این دهمین برنامه مجله اقتصادی دیدارنیوز است که با اجرای لیلا قصاب‌زاده به بررسی آخرین اخبار اقتصادی ایران و جهان در هفته گذشته می‌پردازد و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم شما مخاطبان گرامی...
شنبه سرنوشت‌ساز؛ جنگ يا توافق؟/ ادامه جنگ تعرفه‌ای آمریکا/ قاچاق سوخت؛ نشانه فساد سیستمی بزرگ
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

شنبه سرنوشت‌ساز؛ جنگ يا توافق؟/ ادامه جنگ تعرفه‌ای آمریکا/ قاچاق سوخت؛ نشانه فساد سیستمی بزرگ

این هشتاد و چهارمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.

بازنگری طرح هادی ۱۲۶ روستا‌های زنجان

مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی استان زنجان با بیان اینکه در طول یک سال گذشته طرح هادی ۱۲۶ با هدف فراهم کردن زمینه توسعه، رفع محرومیت و شتاب‌بخشی به به‌سازی این سکونت‌گاه‌ها بازنگری شده است، گفت: برای بازنگری طرح هادی این روستا‌ها ۱۲۰ میلیارد ریال هزینه شده است.

کد خبر: ۱۴۱۷۵۷
۱۰:۵۴ - ۲۰ آذر ۱۴۰۱

بازنگری طرح هادی ۱۲۶ روستا‌های زنجان

دیدارنیوز
: مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی استان زنجان با بیان اینکه در طول یک سال گذشته طرح هادی ۱۲۶ با هدف فراهم کردن زمینه توسعه، رفع محرومیت و شتاب‌بخشی به به‌سازی این سکونت‌گاه‌ها بازنگری شده است، گفت: برای بازنگری طرح هادی این روستا‌ها ۱۲۰ میلیارد ریال هزینه شده است.

رضا خواجه‌ای شامگاه دیروز (۱۹ آذرماه) در جمع خبرنگاران با تاکید بر اینکه بازنگری طرح هادی یک مطالبه ملی محسوب می‌شود، اظهار کرد: در بیشتر روستا‌ها این خواسته بر اساس نیاز و در برخی مواقع الحاق اراضی افراد به محدوده بافت برای انجام ساخت‌وساز انجام می‌شود.

وی با بیان اینکه، طرح‌های هادی روستایی با هدف صیانت از اراضی ملی و با تعیین محدوده و حریم روستاها، کاهش آسیب‌پذیری ناشی از سوانح طبیعی، گسترش اقدامات مشارکت‌جویی روستاییان و شناسایی ظرفیت روستاها، بهبود زیرساخت‌های اقتصادی و اجتماعی اجرا می‌شود، گفت: بازنگری طرح هادی روستایی نقش به سزایی در توسعه جوامع دارد.

مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی استان زنجان یادآور شد: تعداد روستا‌های نیازمند تهیه طرح بازنگری ۲۴۰ روستا بود که برای اجرا ۲۵ میلیارد تومان اعتبار نیاز است که در صورت تامین اعتبارات، بنیاد مسکن استان آمادگی لازم را برای تهیه، اجرا و بازنگری طرح هادی همه روستا‌های استان را دارد.

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی