تیتر امروز

اکبرنژاد: گرفتاری از جایی شروع شد که دولت‌ها در چشم ما از ملت بزرگتر شدند/مقاومت مدنی یعنی بخش کثیری از جامعه پاسخ‌های مشترک به حاکمیت بدهند
در سی‌وسومین برنامه دیدار اندیشه مطرح شد:

اکبرنژاد: گرفتاری از جایی شروع شد که دولت‌ها در چشم ما از ملت بزرگتر شدند/مقاومت مدنی یعنی بخش کثیری از جامعه پاسخ‌های مشترک به حاکمیت بدهند

در سی‌وسومین برنامه دیدار اندیشه با حجت الاسلام محمدتقی اکبر نژاد مجتهد و مدرس حوزه در خصوص "نقش خدا و مردم در تحولات اجتماعی گفت‌و‌گو کردیم.
مهدی مطهرنیا: آینده پر از عدم قطعیت است/ هنوز سر کودتای ۲۸ مرداد دعواست/هر مقطعی از تاریخ گفتمان خودش را دارد
در نشست گفتمان عمومی؛ مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی مطرح شد:

مهدی مطهرنیا: آینده پر از عدم قطعیت است/ هنوز سر کودتای ۲۸ مرداد دعواست/هر مقطعی از تاریخ گفتمان خودش را دارد

نشست گفتمان عمومی، مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی با حضور مهدی مطهرنیا، رئیس پژوهشکده آینده پژوهی سیمرغ، انسیه پولادزاده پژوهشگر مطالعات ارتباطی و محمدرضا وفائی، پژوهشگر علوم اعصاب فرهنگی...
شنبه سرنوشت‌ساز سر رسید، شنبه‌ای دیگر در راه/ پاسخ مثبت مردم ایران به رابطه با آمریکا/ همسویی تندروهای داخلی و اسرائیل
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

شنبه سرنوشت‌ساز سر رسید، شنبه‌ای دیگر در راه/ پاسخ مثبت مردم ایران به رابطه با آمریکا/ همسویی تندروهای داخلی و اسرائیل

این هشتاد و پنجمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.

اسامی «انقلابی» در کره‌شمالی؛ تفنگ، وفاداری، بمب و ماهواره!

کره شمالی که مدت‌هاست از دنیای امروز جدا شده و رهبرش هر روز و هر شب موشک می‌بیند، به تازگی قانونی برای اسامی فرزندان در این کشور وضع کرده و دستور داده اگر اسامی فرزندان به اندازه کافی انقلابی نیست، آنها را تغییر داده و از «تفنگ، وفاداری، بمب و ماهواره» برای فرزندان خود استفاده کنند!

کد خبر: ۱۴۱۴۴۷
۱۹:۴۵ - ۱۳ آذر ۱۴۰۱

اسامی «انقلابی» در کره‌شمالی؛

دیدارنیوز: کره شمالی به والدین دستور داده تا واژه‌های "میهن پرستانه "از جمله "بمب و تفنگ" را برای نام‌گذاری اسامی کودکان خود انتخاب کنند.

به نوشته روزنامه دیلی میل، قبلا پیونگ‌یانگ به مردم اجازه داده بود تا مثل کره جنوبی اسامی که پایان آن‌ها به حروف صدا دار از جمله واژه "ری" به معنای (عزیز) و "سو می" به معنای (بسیار زیبا) ختم می‌شوند، انتخاب کنند. اما اکنون کره شمالی به والدین دستور داده که اگر اسامی فرزندان آن‌ها به اندازه کافی "انقلابی" نیست، آن‌ها را تغییر دهند و اسامی انتخاب کنند که جنبه نظامی و ایدئولوژیکی دارد.

این کشور در تصمیمی جدید از والدین می‌خواهد تا اسامی "میهن پرستانه" از جمله "تفنگ، وفاداری، بمب و ماهواره" را برای فرزندانشان انتخاب کنند.

یک شهروند بدون آنکه نامش فاش شود در مصاحبه با "رادیو آسیای آزاد" (RFA) گفت: «شهروندان این کشور اعتراض دارند که چرا مقامات مردم را مجبور به تغییر اسامی فرزندانشان می‌کنند.»

همچنین این کشور اعلام کرد، افرادی که پایان اسم آن‌ها به یک حرف بی‌صدا ختم نمی‌شود، تا پایان سال مهلت دارند یک اسمی انتخاب کنند که "معنی سیاسی" و با "استاندار‌های انقلابی" این کشور مطابقت داشته باشد. مقامات کره شمالی همچنین تاکید کردند، شهروندان نباید از اسامی استفاده کنند که در کره جنوبی مشهور و محبوب هستند.

منبع: ایسنا
ارسال نظرات
پربازدیدها
امروز پنجشنبه ۲۸ فروردين
امروز پنجشنبه ۲۸ فروردين
امروز پنجشنبه ۲۸ فروردين
امروز پنجشنبه ۲۸ فروردين
پرطرفدارترین ها