تیتر امروز

آمریکا: ترامپ آماده مذاکره با ایران/ عراقچی: هر لحظه ممکن است جنگ از سر گرفته شود/ واکنش شورای نگهبان به درخواست رفراندوم میرحسین موسوی
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

آمریکا: ترامپ آماده مذاکره با ایران/ عراقچی: هر لحظه ممکن است جنگ از سر گرفته شود/ واکنش شورای نگهبان به درخواست رفراندوم میرحسین موسوی

این صد و چهارمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
«ال‌پی‌جی؛ فرصت یا تهدید؟ دو روایت متضاد از یک تصمیم ملی»
در مناظره دیدار اقتصادی مطرح شد:

«ال‌پی‌جی؛ فرصت یا تهدید؟ دو روایت متضاد از یک تصمیم ملی»

در مناظره جدید دیدار اقتصادی، مجید شفیع‌پور، مدرس دانشگاه تهران و منتقد ورود LPG به سبد سوخت، و احمدرضا غلامی، نایب رییس هیات مدیره انجمن صنفی گاز مایع ایران به عنوان موافق و حمید یزدانیان به...
ستاره حجتی: ۱۵ سال است که زنگ خطر در حوزه آب به صدا درآمده، اما کسی نشنید/ مدیریت بحران آب هزینه اقتصادی اجتماعی دارد/ خودکفایی کشاورزی برای ایران اشتباه بود
گفت و گوی دیدار با یک کارشناس حوزه آب:

ستاره حجتی: ۱۵ سال است که زنگ خطر در حوزه آب به صدا درآمده، اما کسی نشنید/ مدیریت بحران آب هزینه اقتصادی اجتماعی دارد/ خودکفایی کشاورزی برای ایران اشتباه بود

شرایط بحرانی آب در کشور دیدارنیوز را برآن داشت تا در سلسله گفت و گوهایی این موضوع مهم را به بحث و بررسی بنشینیم و راهکارهای متخصصان و کارشناسان را مطرح کنیم.

ترامپ: خواهان یک اروپای قدرتمند هستیم

دونالد ترامپ امروز (شنبه) در جریان سفرش به پاریس اظهار کرد، آمریکا خواهان یک اروپای قدرتمند بوده و خواهان کمک به همپیمانش است اما اروپا باید در تقسیم بار مسئولیت‌های دفاعی منصف باشد.

کد خبر: ۱۴۱۳۰
۱۵:۵۲ - ۱۹ آبان ۱۳۹۷

دیدارنیوز - دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا در صحبتهایی بعد از آن که از سوی امانوئل ماکرون، رئیس جمهور فرانسه در شهر پاریس مورد استقبال قرار گرفت، گفت: ما یک اروپای قدرتمند  می‌خواهیم، این برای ما خیلی مهم است و چیزی که هر دو طرف ما خواهانش هستیم این است که به بهترین راه و و به شیوه‌ای موثرتر این اتفاق بیفتد.

رئیس جمهور آمریکا در پاسخ به سوالی درباره منظوری که ازتوئیتش با مضمون توهین آمیز بودن اظهار نظر ماکرون در خصوص کاهش اتکای اروپا به آمریکا در زمینه امنیت داشته گفت: ما خواهان کمک به اروپا هستیم اما این باید منصفانه باشد. در حال حاضر کشیدن بار مسئولیت عمدتا به دوش آمریکا است.

در همین حال امانوئل ماکرون نیز اظهار کرد، اروپا باید پذیرای مسئولیت بیشتری در زمینه دفاع از خود باشد و او با صحبت ترامپ مبنی بر بیشتر شدن بار مسئولیت اروپا در ناتو موافق است.

ماکرون در صحبتهایی در آستانه مذاکراتش در کاخ الیزه با دونالد ترامپ گفت: من به صراحت پیشنهادهای مطرح شده در زمینه قابلیتهای دفاعی راهبردی اروپا و لزوم این که اروپا توانایی پذیرش مسئولیت مشترک بیشتر در بطن ناتو را پیدا کند مطرح خواهم کرد.

ترامپ در سفری دو روزه همزمان با مراسمهای صدمین سالگرد پایان جنگ جهانی اول به فرانسه رفته است.
منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز دوشنبه ۱۳ مرداد
امروز دوشنبه ۱۳ مرداد
امروز دوشنبه ۱۳ مرداد
امروز دوشنبه ۱۳ مرداد