تیتر امروز

سیدعلی مجتهدزاده: اراده‌ای برای اجرای قانون جرم سیاسی نمی‌بینم/ اعضای هیئت منصفه در ایران، وابستگان یک گروه سیاسی خاص هستند/ یکی از بهترین کارهای مرحوم رئیسی در قوه قضائیه، برکناری جعفری دولت آبادی از دادستانی تهران بود
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «ایرانشهر» با یک حقوقدان و وکیل دادگستری

سیدعلی مجتهدزاده: اراده‌ای برای اجرای قانون جرم سیاسی نمی‌بینم/ اعضای هیئت منصفه در ایران، وابستگان یک گروه سیاسی خاص هستند/ یکی از بهترین کارهای مرحوم رئیسی در قوه قضائیه، برکناری جعفری دولت آبادی از دادستانی تهران بود

دیدارنیوز در بیست و یکمین پرده از برنامه «ایرانشهر» به سراغ «سید علی مجتهدزاده»، حقوقدان و وکیل باسابقه دادگستری رفته و مسائل مختلف مرتبط با منافع ملی ایران از فعال شدن مکانیسم ماشه، تحرکات تندرو‌ها...
استقبال ايران از مذاکره واقعی با آمریکا/ خط و نشان پزشکیان برای خودروسازان/ باید راهی برای مذاکره پیدا کرد
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

استقبال ايران از مذاکره واقعی با آمریکا/ خط و نشان پزشکیان برای خودروسازان/ باید راهی برای مذاکره پیدا کرد

این صد و سی و دومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۲۶ آبان ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
زیدآبادی: آنقدر بر سر مجلس فیلتر گذاشتند که امروز صدای رسایی‌ها و ثابتی‌ها را از آن می‌شنویم/ پشت شما، جمهوری اسلامی است!/ عبدالکریمی: پشت من، هیچکس نیست، خداست!/ ناتو، صهیونیست‌ها و رضا پهلوی، نمی‌توانند برای ما دموکراسی بیاورند
در مناظره دو فعال سیاسی در دیدارنیوز مطرح شد

زیدآبادی: آنقدر بر سر مجلس فیلتر گذاشتند که امروز صدای رسایی‌ها و ثابتی‌ها را از آن می‌شنویم/ پشت شما، جمهوری اسلامی است!/ عبدالکریمی: پشت من، هیچکس نیست، خداست!/ ناتو، صهیونیست‌ها و رضا پهلوی، نمی‌توانند برای ما دموکراسی بیاورند

در ادامه سلسله مناظرات دیدارنیوز در خصوص مسائل روز کشور و منافع ملی، میزبان بیژن عبدالکریمی، استاد فلسفه دانشگاه و احمد زیدآبادی، روزنامه نگار و فعال سیاسی بودیم که در ادامه می‌‌خوانید.

هاشمی طبا: مثل برخی ها نگوییم «تحریم‌ها کاغذ پاره است»

یک فعال سیاسی اصلاح‌طلب درباره رد لایحه «CFT» از سوی شورای نگهبان گفت: رد لایحه الحاق به کنواسیون مبارزه با تامین مالی با تروریسم، همسو با سیاست‌های ترامپ در قبال کشورمان است.

کد خبر: ۱۴۰۵۲
۰۹:۱۸ - ۱۹ آبان ۱۳۹۷

دیدارنیوز - سید مصطفی هاشمی‌طبا، درباره رد لایحه الحاق دولت جمهوری اسلامی ایران به کنوانسیون مبارزه با تامین مالی تروریسم (CFT) از سوی شورای نگهبان گفت: امیدوارم نظر شورای نگهبان به عنوان رد این لایحه نباشد، زیرا با رد این لایحه با ترامپ و سیاست‌های آمریکا در قبال ایران همسو شده‌ایم.

این فعال سیاسی اصلاح‌طلب ادامه داد: دقیقا در روز سیزده آبان که آن‌ها ما را تحریم کردند، در داخل هم خودمان، با رد این لایحه خودمان را از ارتباطات بانکی محروم کردیم.

وی تاکید کرد: با همه اشکالاتی که گفته می‌شود این لایحه دارد، عدم تصویبش مشکلات زیادی را به همراه خواهد داشت؛ ارتباط بانکی ما به طور کل با دنیا قطع خواهد شد.

هاشمی‌طبا با اشاره به پیوستن ایران به گروه اقدام مالی«FATF» گفت: طبق آنچه «FATF» مدعی شده است، است ایران و کره شمالی برای روابط بین بانکی غیرقابل اعتماد هستند و این سازمان به کشورهایی که عضوش هستند  توصیه می‌کند که ارتباطی با این دو کشور نداشته باشند.

وی ادامه داد:‌ درست است که اروپایی‌ها قول داده‌اند که مسائل بین‌بانکی را حل کنند اما هنوز اتفاقی نیفتاده است؛ امروز هم مشاهده می‌کنید چین و روسیه هم گفته‌اند که اگر ایران به «FATF» ملحق نشود، روابط بین بانکی‌شان با ما دچار مشکل می‌شود.

این عضو کارگزاران سازندگی تاکید کرد: عدم تصویب « FATF» یک نوع خودزنی است.

وی درباره شروع تحریم‌های جدید از سوی رئیس‌جمهور ایالات متحده آمریکا، گفت: درست است که تحریم‌ها به ما لطمه می‌زند اما باید در این باره تصمیمات عاقلانه گرفت و سیاست حمایت از کار، تولید داخلی و قناعت را پیشه کنیم.

هاشمی‌طبا خاطرنشان کرد: نمی‌شود از یک طرف در نماز جمعه عنوان کنند که اولین وظیفه دولت بهبود معیشت مردم است و از طرفی دیگر «FATF» تصویب نشود و تحریم‌ها هم بماند؛ مشخص است که در چنین شرایطی معیشت‌مان با مشکل برخورد خواهد کرد.

وی خاطرنشان کرد:‌ با این حرف‌ها آن هم در شرایطی که ما مشکلات بین‌المللی داریم، نباید توقع مردم را بالا ببریم.

این فعال سیاسی اصلاح‌طلب افزود: درست است که ایالات متحده به هشت کشور اجازه خرید نفت به صورت محدود را داده اما باید یادمان باشد که گفته حق دادن ارز به ایران را ندارند و اگر ایران دارو و غذا خواست می‌توانند بدهند، باید به مسئله تحریم‌ها به طور جدی نگاه کنیم مثل احمدنژاد عنوان نکنیم که تحریم‌ها کاغذ پاره است.

وی تاکید کرد: باید به نیروهای داخلی، پائین آوردن توقعات مردم، جلوگیری از رانت و فساد و بالا بردن بحث نظارت توجه داشته باشیم. 
منبع: جماران
ارسال نظرات
امروز سه‌شنبه ۲۷ آبان
امروز سه‌شنبه ۲۷ آبان
امروز سه‌شنبه ۲۷ آبان
امروز سه‌شنبه ۲۷ آبان