تیتر امروز

حسین سلاح‌ورزی: امسال، شاهد ضعیف‌تر شدن حکومت و فقیرتر شدن جامعه خواهیم بود/ عده‌ای با بلاهت و به بهانه مسئله حجاب بر طبل تفرقه در کشور می‌کوبند/ تداوم دولت رئیسی، کشور را به جای قله، راهی قعر دره می‌کرد!
در گفت‌وگوی دیدارنیوز با رئیس پیشین اتاق بازرگانی ایران مطرح شد

حسین سلاح‌ورزی: امسال، شاهد ضعیف‌تر شدن حکومت و فقیرتر شدن جامعه خواهیم بود/ عده‌ای با بلاهت و به بهانه مسئله حجاب بر طبل تفرقه در کشور می‌کوبند/ تداوم دولت رئیسی، کشور را به جای قله، راهی قعر دره می‌کرد!

در شرایطی که وضعیت معیشت و اقتصاد مردم به شکل بغرنجی درآمده، شاهد بلاهت و حماقت عده‌ای هستیم که خود را همواره هسته سخت قدرت و صاحبان کشور دانسته و با دستاویز قراردادن مسائلی نظیر حجاب بر طبل...
حضور زنان در ورزشگاه؛ از مجادله تا مناقشه سیاسی
دیدار در برنامه کنکاش بررسی کرد

حضور زنان در ورزشگاه؛ از مجادله تا مناقشه سیاسی

کنکاش در یکی دیگر از برنامه‌های خود به سراغ موضوع حضور زنان در ورزشگاه‌ها رفت و این موضوع را با یک روزنامه‌نگار ورزشی و یک جامعه‌شناس و هر دو از جامعه زنان بررسی کرد.
نامه مستقیمم غیرمستقیم به دستت خواهد رسید
افاضات اضافه

نامه مستقیمم غیرمستقیم به دستت خواهد رسید

عوام‌الملک پس از نامه‌های متعدد به حضرت مسعود و عدم دریافت پاسخ، این بار مسیر جدیدی را امتحان کرده که کاملا جوابگو و موفق خواهد بود؛ او قرار است نامه‌های مستقیمش را به شکل غیرمستقیم بفرستد تا...
وال استریت ژورنال خبر داد

سفری برای پایان تسلط آمریکا؛ «شی» به عربستان می‌رود

به نوشته روزنامه وال استریت ژورنال، سفر رئیس جمهور چین در حالی قرار است انجام شود که پکن و ریاض به دنبال تعمیق روابطشان و پیشبرد چشم انداز یک جهان چند قطبی که در آن آمریکا دیگر بر نظم جهانی تسلط نداشته باشد، هستند.

کد خبر: ۱۳۹۹۷۷
۱۷:۲۱ - ۱۶ آبان ۱۴۰۱

سفری برای پایان تسلط آمریکا؛ «شی» به عربستان می‌رود

دیدارنیوز: روزنامه وال استریت ژورنال آمریکا در گزارشی به نقل از منابع آگاه نوشت، شی جینپینگ، رئیس جمهور چین قصد دارد تا قبل از پایان سال ۲۰۲۲ به عربستان سفر کند.

به نوشته این روزنامه آمریکایی، مقامات در حال تکمیل جزئیات برگزاری نشستی بین شی جینپینگ، رئیس جمهور چین و محمد بن سلمان، ولیعهد عربستان هستند؛ نشستی که بر نفوذ فزاینده پکن در خاورمیانه و روند افزایش روابط عربستان با رقبای اصلی آمریکا تاکید می‌کند.

منابع آگاه به تدارکات مربوط به این نشست بیان کردند، تدارکات برای برگزاری این نشست چندین ماه در دست انجام بوده و بازه زمانی غیرقطعی که برای آن تعیین شده هفته دوم ماه دسامبر است.

وانگ یی، وزیر امور خارجه چین اواخر ماه گذشته میلادی اظهار کرد، پکن "اهمیت زیادی را برای توسعه روابط چین-عربستان قائل بوده و عربستان را یک اولویت در کلیت سیاستگذاری دیپلماتیک خود تعیین کرده است. "

روابط چین-عربستان در سال‌های اخیر در حوزه‌های اقتصادی و نظامی عمیق‌تر شده است.

این نشست در حالی برگزار می‌شود که بخش عمده‌ای از کشور‌های در حال توسعه در جانبداری از یکی از طرف‌ها در جنگ روسیه و اوکراین بی میل بوده‌اند.

ریاض، به ویژه، ابراز تمایل کرده، منافع خود را در زمینه سیاستگذاری نفتی به گونه‌ای که به گفته این کشور هدفش نفع رساندن به روسیه نیست در اولویت قرار دهد. ریاض اخیرا از طرح کاهش قابل توجه تولید نفت در گروه کشور‌های تولیدکننده نفت موسوم به اوپک پلاس حمایت کرد تا به این ترتیب برای جلوگیری از کاهش قیمت نفت تلاش کند.

آمریکا گفته، افزایش قیمت نفت به عنوان یک محصول صادراتی مهم روسیه، به مسکو کمک می‌کند تا پول برای پیشبرد جنگ خود به دست بیاورد. کاهش تولید نفت در ماه گذشته میلادی باعث شد قیمت نفت خام همزمان با افزایش تورم در آمریکا آن هم درست نزدیک به موعد انتخابات میان دوره‌ای کنگره افزایش یابد و این موضوع روابط ریاض با واشنگتن را تیره کرد.

مقامات عربستانی اظهارات آمریکا مبنی بر همسو شدن با مسکو را رد می‌کنند و می‌گویند نمی‌خواهند مانند دوران جنگ سرد، زمانی که عربستان مستقیماً در اردوی حامیان آمریکا بود، مجبور به جانبداری بین قدرت‌های جهانی شوند.

منبع: ایسنا
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی