تیتر امروز

نتانياهو به دنبال چراغ سبز حمله به ایران در آمریکا/ سوداگری کاسبان تحریم از فلاکت مردم/ بغداد تازه‌ترین واسطه ميان تهران و واشنگتن/ بازگشت همتی به بانک مرکزی!
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

نتانياهو به دنبال چراغ سبز حمله به ایران در آمریکا/ سوداگری کاسبان تحریم از فلاکت مردم/ بغداد تازه‌ترین واسطه ميان تهران و واشنگتن/ بازگشت همتی به بانک مرکزی!

این صد و چهل و سومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۸ دی‌ماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
پنجره‌ای به پشت پرده بحران سازی هسته‌ای برای ایران
تحلیل سند دوم محرمانه دیدارهای پوتین و بوش

پنجره‌ای به پشت پرده بحران سازی هسته‌ای برای ایران

در اقدام قابل توجهی که می‌تواند صفحات تازه‌ای از تاریخ دیپلماسی بین‌الملل را ورق بزند، آرشیو ملی آمریکا در ۲۳ دسامبر ۲۰۲۵، سه سند محرمانه از ملاقات‌های ولادیمیر پوتین و جورج دبلیو بوش در سال‌های...
شریف‌زادگان: از هر ١٠٠ خانوار ایرانی ۳۶ خانوار زیر خط فقر هستند/ اینکه از ۱۴۰۰ تا ۱۴۰۳، بیش از ۵ میلیون نفر به فقرای ایران اضافه شده، یک فاجعه اجتماعی است/ خط فقر در سه سال اخیر ۴۹ درصد رشد داشته/ از میزان طبقه متوسط جامعه ایران به شدت کاسته و به فقیران آن افزوده شده
در گفت‌و‌گوی دیدار در برنامه «ایرانشهر» با یک استاد دانشگاه مطرح شد

شریف‌زادگان: از هر ١٠٠ خانوار ایرانی ۳۶ خانوار زیر خط فقر هستند/ اینکه از ۱۴۰۰ تا ۱۴۰۳، بیش از ۵ میلیون نفر به فقرای ایران اضافه شده، یک فاجعه اجتماعی است/ خط فقر در سه سال اخیر ۴۹ درصد رشد داشته/ از میزان طبقه متوسط جامعه ایران به شدت کاسته و به فقیران آن افزوده شده

دیدار در یکی دیگر از سلسله گفت‌و‌گو‌های «ایرانشهر» به سراغ محمد حسین شریف‌زادگان، استاد برجسته دانشگاه شهید بهشتی رفته و موضوعات مختلف از مناسبات مربوط به توزیع ثروت، سرانه فقر و آثار و پیامدهای...

نماینده مجلس: فاطمی‌امین استعفا دهد

لطف‌الله سیاه‌کلی، عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس در آستانه استیضاح فاطمی‌امین، وزیر صمت گفته استعفای فاطمی امین از سکانداری وزارت صمت عاقلانه و شایسته است که وی در مسند دیگری مشغول به کار شود.

کد خبر: ۱۳۹۳۲۱
۱۲:۳۲ - ۰۳ آبان ۱۴۰۱

نماینده مجلس: فاطمی‌امین استعفا دهد

نماینده مجلس: فاطمی‌امین استعفا دهد

دیدارنیوز: عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس خاطر نشان کرد: به نظرم استعفای فاطمی امین از سکانداری وزارت صمت عاقلانه و شایسته است که وی در مسند دیگری مشغول به کار شود هر چند من نمی‌توانم در زمینه صحت استعفای فاطمی امین اظهار نظر قطعی کنم.

لطف‌الله سیاه‌کلی، در پاسخ به این پرسش که شنیده‌ها حکایت از استعفای فاطمی امین از وزارت صمت و حضور وی در سمت معاونت ریاست جمهوری دارد آیا چنین سخنانی را تایید می‌کنید؟ گفت: به نظر من استعفای وی از سکانداری وزارت صمت عاقلانه، و شایسته است که وی در مسند دیگری مشغول به کار شود هر چند من نمی‌توانم در زمینه صحت استعفای فاطمی امین اظهار نظر قطعی کنم.

وی استعفای فاطمی امین را به نفع دولت و مجلس خواند و افزود: دولت و مجلس همکاری نزدیکی باهم دارند و استیضاح وزیر ممکن است که برای برخی شائبه ایجاد کند. نمایندگان وظیفه دارند که حقوق مردم را دنبال کنند و حرف دل آن‌ها را بزنند نمایندگان هر جایی که متوجه متضرر شدن مردم شدند باید ایستادگی کند از این‌رو به نظر می‌رسد که دولت باید تدبیر و مسائل را حل و فصل کند.

نماینده مردم قزوین در پاسخ به این پرسش که وزارت صمت روز گذشته در پیامی اعلام کرد که اشکالات وارد شده مجلس به آیین نامه واردات خودرو را حل کرده است آیا این مسئله می‌تواند در تعدیل نظرات منفی نسبت به فاطمی امین در مجلس تاثیر بگذارد؟ گفت: مجلس به فاطمی امین فرصت لازم را داده است و ۶ ماه از درخواست استیضاح وی می‌گذرد و به نظر می‌رسد که این فرصت تمدید نخواهد شد.

سیاه‌کلی ادامه داد: مردم منتظر عملکرد مدیران هستند و این ادبیات که گفته می‌شود یک مدیر به تازگی این سمت را احراز کرده و باید به وی فرصت داده شود درست نیست چراکه آن مدیر بعد از ۴۰ سال یک سمتی را برعهده گرفته است و ما باید یاد بگیریم که مدیران از تجربه گذشتگان استفاده کنند نه اینکه بخواهد از نو ساختار‌های جدیدی را پایه‌ریزی کند آیا طرح چنین سخنانی در دنیا رایج است؟

عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس تاکید کرد: به نظر می‌رسد اقدام وی در رفع موانع واردات خودرو نمی‌تواند به فاطمی امین فرصت بدهد که همچنان در سمت وزیر صمت باقی بماند؛ نمی‌شود که مدیری تحت فشار قرار بگیرد و تصمیم‌های تند اخذ کند. او باید زودتر از این در این زمینه تصمیم‌گیری می‌کرد.

منبع: ایلنا
ارسال نظرات
امروز سه‌شنبه ۰۹ دی
امروز سه‌شنبه ۰۹ دی
امروز سه‌شنبه ۰۹ دی
امروز سه‌شنبه ۰۹ دی